REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Artistii merg la judecata cu Nicusor Constantinescu

Artistii merg la judecata cu Nicusor Constantinescu

Replica API 22 decembrie 2010 | 00:00 124

Pentru ca elevilor le da 5 miliarde sa patineze, dar uita de Teatrul Oleg Danovski,

Pentru ca elevilor le da 5 miliarde sa patineze, dar uita de Teatrul Oleg Danovski,

Reprezentanţii Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski sunt hotărâţi ca în primele zile ale lunii ianuarie să îl dea în judecată pe Nicuşor Constantinescu. Reprezentanţii instituţiei de cultură susţin că sunt hotărâţi să meargă până în pânzele albe, pentru a-şi recupera cei 10 miliarde lei vechi, sumă ce reprezintă restanţele salariale pe o perioadă de trei luni.

Protestul artiştilor de la Teatrul de Operă şi Balet "Oleg Danovski" nu a avut nici un ecou asupra conducerii Consiliului Judeţean Constanţa. "Credeam că i-am sensibilizat, dar vine Crăciunul şi noi tot nu ne-am primit salariile de trei luni. Consiliul Judeţean Constanţa preferă să arunce 5 miliarde de lei pentru finanţarea programului "Să învăţăm să patinăm" şi alte zece miliarde de lei pentru finanţarea echipei de handbal, decât să-i plătească pe artiştii de la Oleg Danovski", a precizat, pentru "Replica" de Constanţa, Daniela Vlădescu, directorul Teatrului de Operă şi Balet Oleg Danovski. În concluzie, Daniela Vlădescu susţine că salariaţii instituţiei pe care o conduce nu vor mai protesta, însă vor încerca să-şi recupereze banii în instanţă. "De la anul, începem să strângem documentaţia necesară trimiterii preşedintelui Consiliului Judeţean în judecată. Asta dacă nu ne vom primi cele 10 miliarde lei, ce reprezintă salariile angajaţilor teatrului", a conchis Daniela Vlădescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108