REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Așa arată chinul în Asia Express. Concurenții, transfigurați de oboseală și de foame

Așa arată chinul în Asia Express. Concurenții, transfigurați de oboseală și de foame

Replica API 9 decembrie 2019 | 00:00 598

Sezonul 3 din Asia Express sigur va fi unul dintre cele mai spectaculoase, dar ca orice lucru frumos, munca și tensiunea se poate citi cu ușurință pe chipurile concurenților care au avut curajul să se înscrie în această competiție. Gina Pistol și Oase, prezentatorii noului sezon, le-au transmis fanilor cât de grele sunt probele, dar și cum este vremea în locațiile în care se filmează noul sezon.

Echipele formate din vedete au fost nevoite să treacă prin probe extenuante fizic, dar și să facă față dormitului în case străine, la localnici binevoitori, care le-au oferit cazare. Fără apă caldă pentru duș în fiecare zi, fără mâncare comestibilă, așa arată zilele de filmare al celui mai dur reality-show din România.

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au lăsat lumea virtuală și au plecat în aventura vieții lor în cel de-al treilea sezon Asia Express, show ce va începe la Antena 1 în primăvara anului viitor. Deși aveau lecțiile făcute și știau cam ce avea să le aștepte în această cursă, cele două blonde au rămas mute de uimire.

„Mie mi-a plăcut încă de la început ideea de a participa la acest show, iar acum simțim adrenalina la cote maxime. Ne place foarte mult și e fix așa cum ne-am imaginat. Ce nu știam însă și ce voi nu puteți vedea în întregime este ce se întâmplă în spatele camerelor. E absolut incredibil câtă lume este implicată, cum există oameni care se ocupă de fiecare detaliu, cum reporterii și cameramanii sunt și ei în cursă cu noi. Cine a gândit toată treaba asta e clar foarte tare!”, au povestit Alina Ceușan și Carmen Grebenișan.

Planurile de acasă nu s-au potrivit întocmai cu realitatea din Asia Express nici pentru ele. “Înainte să plecăm ne-am făcut rucsacul, să vedem cât putem căra. Am ales ținutele, am redus cât am putut din produsele de beauty, totul părea calculat. Nu știu cum s-a întâmplat că odată ce am ajuns aici și am început cursa abia mai putem ridica rucsacul de jos, atât este de greu”, a povestit Carmen Grebenișan.

Hotărâtă să ajungă cât mai departe pe Drumul Comorilor, Adda se folosește din plin de atuurile sale pentru a-și ușura călătoria. „Pentru a ajunge la destinație trebuie să schimbăm de obicei mai multe mașini. Pe un drum de 2-3 ore e greu să găsești pe cineva care să te ducă direct unde vrei tu să ajungi. Suntem nevoiți să facem drumul din bucăți. Am descoperit însă că vocea mea mă ajută foarte mult. Când urcăm în mașini încep să le cânt oamenilor și atunci, pentru că vor să mă asculte, se întâmplă să ne ducă mult mai departe decât ne-au spus inițial. Cred că am cântat aici tot repertoriul. Fac asta și la cazări. După ce le spunem oamenilor povestea noastră, ei ne caută pe YouTube, pe rețelele de socializare și atunci mă roagă să le și cânt. S-a întâmplat de multe ori ca noi să mergem la culcare și să aud cum ascultă în continuare piesele mele. Mă bucur că le place vocea mea. Am învățat și eu o piesă de la ei. E despre legume (râde)”, povestește Adda.

Înainte de a pleca în această aventura, artista a început să lucreze la o piesă despre Asia Express. „Eu și Cătă, soțul meu, ne-am anunțat plecarea în Asia prin intermediul unei melodii. Era în stadiul de draft, dar când ne întoarcem abia aștept să lucrez la ea. Ni s-au întâmplat atâtea lucruri aici, încât aș putea lansa un album”, a mai povestit Adda.

Speak și Ștefania sunt unul din cuplurile care au pornit pe Drumul Comorilor în cel de-al treilea sezon Asia Express. Ea entuziasmată şi el reticent au decis să încerce totuşi această experiență care s-a dovedit a fi cu mult peste ce s-au așteptat. Din faţa televiziorului, cei doi au creuut că multe scene ar fi fost aranjate de producători ca să pară mai spectaculoase.

Asia Express nu este o joacă, deşi poate pentru mulţi pare o emisiune de divertisment. Speak şi iubita lui Ştefania au acceptat să facă parte din proiect, iar orele de filmare li +0sau părut chinuitoare de-a dreptul.

“În emisiunea asta ai parte de niște lucruri unice pe care nu îmi doresc să le mai repet vreodată, dar pe care mi-ar fi părut foarte rău dacă nu le încercam. E greu de tot, de asta aș vrea să îi sfătuiesc pe cei ce vor să vină să se gândească bine, că nu e de joacă”, a povestit Speak. La fel ca și în cazul celorlalte echipe și cei doi au un top al celor mai dificile lucruri pe care trebuie să le facă în Asia Express.

Alex Velea și Mario Fresh formează una dintre cele 9 perechi care au ales să intre în competiţia Asia Express, emisiune ce va fi fifuzat de Antena 1 în primăvara anului viitor. Ajunşi în Filipine, cei doi s-au lovit de o realitate dură, care a depăşit imaginaţia lor.

”Noi am plecat cu un gând, dar așa cum se întâmplă în general, lucrurile s-au dovedit a fi altfel. Nu ne e deloc ușor, ne chinuim în fiecare zi, dar o să ne adaptăm. Până acum ni s-a lipit burta de spate. Noi suntem obișnuiți cu un anumit regim alimentar, iar aici totul e prăjit în mult ulei, pâinea e foarte dulce, parcă e cozonac etc. Ni se pare monstru de greu și uneori ne întrebăm de ce am venit”, au povestit cei doi.

Când vine vorba de lucrul care îi sperie cel mai tare, amândoi spun într-un glas: autostopul. “Cred că am o față mult prea agresivă pentru poporul filipinez pentru că e foarte, foarte greu să îi convingem să ne ia cu mașina. Cred că le e frică și de tatuajele mele. Înainte să plec mă gândeam cu groază cum va trebui să opresc mașini, ce rușine o să-mi fie... Aici am trecut peste orice reținere, doar că nu prea opresc ele”, a declarat Alex Velea.

Cu două luni înainte de plecare cei doi concurenți au început să studieze ce înseamnă această competiție, să se intereseze de locurile în care vor ajunge și, nu în ultimul rând, să își pregătească ținutele. Nici o alegere vestimentară din timpul cursei nu e întâmplătoare. Ei au venit pregătiți cu tricouri cu imagini religioase, Filipine fiind o țară predominant catolică, cu mesaje motivaționale sau cu personaje inspiraționale.

Rolul de coprezentator nu este lipsit de “surprize” pentru un proiect ca Asia Express, iar Oase a simțit asta pe propria piele. Una din zilele de filmare a avut loc la celebrul Vulcan Pinatubo, un vulcan activ de pe insulele Filipine, a cărui erupție din anul 1991 a fost cea mai puternică erupție a secolului XX.

Oase, cel care a făcut echipă cu CRBL și cu care a câștigat premiul cel mare al sezonului 2, a întâmpinat probleme grave la filmările noului sezon, chiar și din poziția de coprezentator.

“Rolul meu este să le arăt celor de acasă locurile spectaculoase în care noi ajungem și oamenii pe care îi întâlnim în călătoria noastră. Pinatubo nu avea cum să nu fie pe harta Asia Express, așa că am petrecut acolo aproape o zi întreagă, locul este absolut spectaculos. Nu mi-am dat însă seama că soarele e permanent cu ochii pe mine. În Filipine e o căldură pe care mi-e greu să v-o descriu… E foarte, foarte, foarte cald. Pe parcursul filmării, cu toată adrenalina de rigoare (da, am parte de adrenalină și sezonul ăsta, doar că e de un alt fel) nu mi-am dat seama că m-am prăjit la propriu. Seara însă au început frisoanele și mersul constant la baie... Am ținut-o așa toată noaptea, am avut nevoie și de intervenția medicului din echipă, că nu prea era de glumă. Eram și mai panicat la gândul că a doua zi aveam din nou filmare, iar aici nimic nu poate fi amânat, ritmul nu îți permite. Cu toate astea…Oasia Express continuă”, a povestit simpaticul coprezentator.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne faceti de ras tara nemernicilor. Concurentii stau in strada ca cersetorii rugandu-se de soferi sa ii duca pe gratis in diverse locuri.
1
1
ma doare oin cooor.Cine se uita la prostanii aia si panaramele alea?poate veniti cu o boala tropicala cadou,sa aveti incarcare toata viata ,uistilor!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920