REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Așa ceva! Cea mai tare escrocherie cu mașini furate, la Medgidia

Așa ceva! Cea mai tare escrocherie cu mașini furate, la Medgidia

Georgiana BOGLEA 28 martie 2024 | 00:00 5222

Aveți grijă de unde vă cumpărați mașină! Un grup de șmecheri din Cumpăna a pus la cale o escrocherie mai ceva ca-n filmele de acțiune. Un bărbat din Medgidia a rămas fără autoturismul recent achiziționat de la o persoană fizică, cu domiciliul în Prahova, dar care locuiește cu chirie la Cumpăna. Cum a reușit?  Simplu. Fostul proprietar a uitat, sau s-a făcut că uită, să-i lase cheia de rezervă... Cel mai probabil, intenția de a fura autoturismul a avut-o încă de la început. După ce i-a luat mașina chiar din fața casei, i-a cerut cumpărătorului 3.000 de lei, dacă o vrea înapoi. S-a ajuns inclusiv la amenințări, dar și la poliție, iar oamenii legii au deschis o anchetă.

Asa ceva! Cea mai tare escrocherie cu masini furate, la Medgidia mașina furată

Cum s-a întâmplat?

Anunțul de vânzare al mașinii a fost găsit pe o platformă online unde se vinde și se cumpără orice, inclusiv mașini la mâna a doua. Bărbatul care a fost prejudiciat, Alexandru Ionuț Adam, a făcut schimb de mașini cu Chilian Gheorghe Alexandru, care stă cu chirie în localitatea Cumpăna, dar este de loc din județul Prahova. Au făcut chiar și contract de vânzare-cumpărare care urma să fie dus la ștampilat la primărie, actul fiind făcut pe numele mamei păgubitului. N-au mai ajuns să perfecteze actul pentru că, între timp, noul proprietar a rămas fără mașina pe care o avea parcată în fața casei.

Evenimentul s-a petrecut pe 24 martie a.c. Alexandru Adam spune că vechiul proprietar e făptașul. Când l-a căutat și i-a cerut să-i returneze bunul, a fost întâmpinat cu un topor și o bâtă. „A venit însoțit de un prieten, Cobzaru Mortu Vasile, în data de 24 martie 2024, și au furat mașina folosind cheia de rezervă. M-am dus la el, să recuperez mașina, dar m-a amenințat cu bătaia, folosind un topor și o bâtă, iar ulterior a încercat chiar să dea și mașina la dezmembrat, dar nu a fost primită. Am fost sunat de cel care mi-a furat mașina și m-a șantajat cu suma de 3.000 de lei, dacă vreau să-mi recuperez autoturismul“, ne-a declarat păgubitul.

Asa ceva! Cea mai tare escrocherie cu masini furate, la Medgidia mașina furată

Actualul proprietar al mașinii a făcut chiar și plângere la poliție în ziua în care a fost furată mașina, sperând că astfel i se va face dreptate.

Ce spun polițiștii!

La data de 24 martie a.c., în jurul orei 17.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că unei femei i-ar fi fost sustras autoturismul. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că o femeie, ar fi cumpărat un autoturism de la un bărbat, fără a încheia un contract de vânzare-cumpărare, iar acesta ar fi sustras autoturismul cu cheia de rezervă. În cauza a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt“, au declarat reprezentanții IPJ.

Vom urmări acest caz și vom reveni cu informații!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fai idioato care ai postat anunțul asta p****i dreacu nu mai are lume loc de voi curvele din floare în floare eu sunt propietarul mașini mov nu am uitat să-i dau a 2 cheie nu am dat-o de la început pentru ca mă păcălit cu bani și cu actele comentezi tu aiurea
0
0
Cum sa dai bani pe o masina mov? Pai nici gratis nu o luam. Dar de… sa treci de la caruta la masina ce mai conteaza.
5
3
Sa-i ceri si cd-urile cu manele !
12
1
da , chiar asa ... asa ceva !!! cretini retardati !!!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108