REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Aşa rezolvă ENEL-ul problemele: "Sperăm să se rărească penele de curent"

Aşa rezolvă ENEL-ul problemele: "Sperăm să se rărească penele de curent"

Replica API 10 ianuarie 2014 | 00:00 225

Nu mai este o noutate că locuitorii din Valu lui Traian se confruntă cu probleme la reţeaua de electricitate, aceştia sesizând de mai multe ori cotidianul "Replica" de Constanţa cu privire la situaţiile prin care trec, mai ales pe timp de iarnă. De data aceasta este vorba despre noaptea de marţi spre miercuri, când penele de curent şi-au cam făcut de cap. Ca şi soluţie, angajaţii ENEL, de la deranjamente, au dat numaidecât răspunsul: "Sperăm să se rărească întreruperile...".

După o scurtă perioadă lipsită de evenimente neplăcute, locuitorii din Valu lui Traian au menţionat că au cam făcut frigul în noaptea de marţi spre miercuri (7 spre 8 ianuarie - n.r.), întrucât au fost nevoiţi să scoată centralele din priză. Acest lucru este pricinuit de întreruperile de curent electric, care aveau loc constant, cam la 20 - 30 de minute. "Au început pe la orele 22.30. Atunci pica curentul cam la o oră, după care, de pe la 12.00 noaptea, pica o dată la 20 - 30 de minute", a declarat, pentru "Replica", un locuitor din Valu lui Traian, care a precizat şi faptul că a fost nevoit să scoată tot din priză, inclusiv sursa de căldură, altfel riscau să se "prăjească". A fost identificată şi sursa problemei, şi anume o linie defectă în Murfatlar. Însă, cu remedierea este o reală problemă. Locuitorul din Valu lui Traian ne-a mai spus şi faptul că a sunat la ENEL pentru a întreba ce este de făcut, dar răspunsul a fost unul foarte liniştitor. "Am sunat, am aşteptat, bineînţeles, şi mi-a răspuns un domn în cele din urmă. Mi-a spus că ştie problema, e o linie defectă la Murfatlar, iar la primele ore ale dimineţii va trimite o echipă acolo pentru a vedea despre ce este vorba, că pe întuneric nu se poate lucra. Am întrebat dacă aşa voi sta toată noaptea, iar domnul repectiv, Dobre s-a recomandat, a spus că speră să se rărească penele de curent! Şi asta a fost tot. Am scos tot din priză şi am făcut frigul. Dimineaţă, este drept că erau echipajele de la ENEL pe teren, dar nu înţeleg de ce mai au deranjamente dacă nu se lucrează pe timp de noapte", a spus acesta. Menţionăm că Johanna Scântee, purtătorul de cuvânt al ENEL Constanţa nu a putut fi contactată.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108