REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII INTERLOP!

ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII INTERLOP!

Replica API 25 august 2020 | 01:11 11208

Tupeu incredibil! Un șofer și-a parcat mașina în mijlocul drumului, la Vivo. Să nu credeti că a dus lipsă de locuri de parcare. E doar nesimțire! După cum se vede și în imagini, șoferul musculos al unui Mercedes cu numere de București și-a tras autoturismul în mijlocul străzii, în fața centrului comercial, încurcând circulația în zonă.

Fără nicio jenă a sfidat regulile de circulație, dar și pe cele de bun simt. Cei aflați la fața locului au precizat că au rămas ”interziși”, în condițiile în care erau locuri de parcare libere.

Individul s-a mai și întâlnit cu niște amici și a stat la șuetă, trecând lejer pe lângă agenții de pază, care nu i-au zis nimic.

”Individul a mers pe ideea: mușchii mei minte nu are. Asta înseamnă să fii interlop”, au spus alți șoferi.

Din păcate, nu este singurul. Zilnic și la orice pas intâlnim astfel de specimene. Măcar de ar fi imuni și la Coronavirus. Nu de alta, dar la ce inconștienți sunt, sigur ar umbla dezlegați daar fi bolnavi. Dar, pardon, cu mașina parcată în mijlocul străzii.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va muiasca politia ca de altfel intoarceti capul sau o luati la fuga in loc sa luati atitudine
0
0
Vira ia si mie un Mc Puisor, ii dau eu banii lui Nas in cartier
2
0
Nu fiti Rai ! Era grea poseta
1
1
Cu un pistol se rezolva problema imediat
2
1
Bicepsi umflati si tatuati si gambe de gaina. Ca e greu sa faci gambe
4
1
- grad de cultura redus...
4
1
Cu un ministru penibil,cu masinile vopsite in culorile papagalului,ce asteptati de la politie? Doar forma fara fond,circ ieftin....praful de pe toba. Pacat de profesionistii din politie ca trebuie sa indure rusinea asta. Si mai e ceva, avem nevoie de o singura politie.Aia localatrebuie desfiintata si banii trebuiesc directionati spre adevarata politie...cu capul nu cu fitzele unui malagambist penibil.
5
1
nu-i mai ia cioronavirusu
4
1
NU! ASTA INSEAMNA SA TRAIESTI INTRO TARA DE KAKAT UNDE ACESTE JIGODII ORDINARE PARAZITI AI SOCIETATII SUNT PROTEJATE DE PUOLITIA CARE AR TREBUI SA PROTEJEZE CETATENII ONESTI !!! TARA LUI SPARANGHEL VODA !!! SI SICA BETIVANUL !!! CU SLEAHTA LOR DE SECURISTI NENOROCITI !!!
8
2
nu, asta inseamna sa fii nesimtit!
2
1
ct 97 gyk l a chema gica? are 97 neuroni, din c ta? la cum parcheaza iti pui toate cele 3 intrebari. oricum , un alt cretin impertinent si needucat.
2
2
toate turcoaicele sug pula si sunt prostotituate si vira e tot o prostituata mica ii suge pula lu druga
11
1
asta inseamna sa fiiii idiot....
4
1
pe cati ia pupat in pula asta dupa filis eheeee si prostu o tine de buna
7
1
Asa este Vira babuinul din km4 5 mi a pus silicoane , dar el nu stie ca ma fut cu el de mana si sug pula la fosti mei iubiti care ma tin doar de sugatoare , vira macar ma tine de buna restul doar ii sug bine , pune o sa se jure ca nu sugea pula cu tine de mana asta dupa ce iai pua silicoane si prin wc uri prin cluburi pune o sa se jure
6
2
vira imi dadea limbi in pizda imi punea silicoane si baieti de la oras imi rupea gura si pasarica , vira incerca sa ma scoata la produs sa faca si el un ban cu mine. eu sunt o simpla prostituata cand sunt cu vira
11
1
Sunt vira, si sunt bagajul lui Nas, va rog sa nu va mai luati de mine ca tip tare la voi, prostilor am spate pe Nas care a fost odata smecher pe langa Ender si sunt bazata, nesimtitilor sa va ia dracu
5
2
Asta inseamna sa fii o coiara borata si proasta! Un litru de benzina si un chibrit il lecuiau permanent pe cioroi! NU MAI STERGETI COMENTARIILE, PROSTILOR!
8
2
TATTUAJE SI BATAIE ATAT NIMIK NU ARE TARA ASTA
4
2
Am parcat acolo datorita faptului ca am hemorizi si nu ma pot deplasa pe distante prea lungi. Fiti intelegatori.
17
1
haine false si tatuaje la mana a doua ca masinile, ce interlopi, ma?
13
1
Nas te faci de ras fratica, ramai drept nu sta langa sifoane Pe asta cu voce de fetiza te ai gasit sa ti dupa tine, faci de ras baietii
10
2
Interlop cu haine false un Prost
9
1
cuvant nou in limba romana--interlop! nu se cunosc descriere sau caracteristici !
8
1
ce numere de bucuresti are mertzu tampitilor.....niste prosti scriu despre alti prosti
5
2
Daca era inteligent soferu , nu parca ca BOU . Agenti care se ocupa cu ordinea , ar fii trebuit sa ii indice soferului unde sa parcheze . Din cine stie ce motive cei de la ordine nu au facut asta . Acum toate maimutele tatuate se cred sau sunt numiti interlopi . Este un prost care acasa la masa nu a primit educatie si se comporta cum am mai spus , ca un BOU . BOULE , cand mai vrei altadata sa iti lasi masina asa aiurea , gandestete ca mai sunt si alti in trafic . Oi avea tu muschi dar alti au mai multa minte si mintea face mai mult de cat toti muschi si tatuajele .
14
1
umana de cand l am vazut tatuat din cap pana in cur...tatuatii ultimile dejectii ale societatii
16
1
iar va umflati ma prin oras cat sunt eu plecat ?
7
1
Prostan cu OPEL
3
1
Voi sante-ti invidiosi ca are BMW sa stiti ca noi tineri preferam de cat sa dam bani pe un Logan nou mai bine ne aducem din germania opel sau BMW secand hend
6
10
Virgil, care te tine Alex Filip in brate sa iti poti desfasura treaba in liniste si cum aflii ceva, hop de duci si sifonezi. Pai cum umbla Nas cu tine? Stie ce fel de baiat eSti? Aaaa, stai da, are dreptate cineva de mai sus, bine ca ai avut ce sa vinzi si ai facut plati la baieti ca sa te bage in combinatii si pe tine, de ai tai tovarasi din 4-5 ai cam uitat si cica ii vorbesti ca sunt si saracii de oameni. Nu e frumos.
10
1
mercedesul e cu numere de texas nu de bucuresti .iar ati facut articol din birou .Sunt doar niste infecti nu interlopi.
19
0
Ahhaha...ce praduitori cu eklasse de Texas, masina de 3000 de euro maxim. Ce fapte au astia, au luat 30 de mil la Provident si au dat teapa?
12
1
inter lopii se cunosc intre ei!
1
2
Am ras la ce zicea Gogoasa
3
1
Prostu-i prost si tatuat !!
8
1
vira nas stan si bran
17
1
Vira . Un peste obosit di km 4-5 .Interlopu poli
23
1
bulangiu asta mic e interlop? Cu masina in leasing?Iau luat aia masina de la leasing si abia abia a luat o inapoi sa nu se faca de cacat pe oras ca nu mai are bani e vai de pula lui o saracie de om vrea si el sa fie peste
18
2
Vira cea mai bacterie din 4 5
17
2
Ala vechi negru e Mercedes, iar cel argintiu e un BMW... asa se pisa pestii coclitit pe restul ca li se permite.
3
6
Vezi ca eu am BMW nu MERCEDES
6
3
De ce poarta, de regula, tatuatii cu ceafa lata, care au aere de interlop, astfel de borseta sau posete? Ce tin in ele? Brici, briceag, cutit mai mare, cutit mai mic, arma de foc, poze cu copiii?
25
1
Se vede ca n-au cascaval, se vor balene dar n-au cu ce
14
1
Asta-i pariu de vira sifonu la diicot
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108