REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Atac în stil mafiot la Constanța? Trei mașini s-au făcut scrum

Atac în stil mafiot la Constanța? Trei mașini s-au făcut scrum

Replica API 20 aprilie 2016 | 14:32 355

Incendiu violent în apropierea peco OMV din zona hotelului Oxford din Constanţa. O maşină a luat foc în spatele benzinăriei şi, conform primelor informaţii, flăcările s-au extins şi la un al doilea autoturism. La faţa locului, au intervenit şi pompierii, dar şi mai multe ambulanţe. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar focul nu a afectat benzinăria.

UPDATE

În jurul orei 2.30, un apel la 112 anunța faptul că un incendiu a izbucnit în spatele unei benzinării din zona Hotelului Oxford. Două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță s-au deplasat la fața locului. Un autoturism taxi a ars în totalitate, dar a fost afectată și partea din față a unui alt autoturism marca Renault și parbrizul unui autoturism marca Mercedes. Cauza probabilă a incendiului este folosirea intenționată a sursei de aprindere.

UPDATE 2

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru distrugere și fac cercetări pentru a stabili care a fost cauza incendiului. Momentan se examinează locul incidentului iar oamenii legii spun că nu exclud nici o variantă în ceea ce privește cauza incendiului.

UPDATE 3

În cadrul cercetărilor, polițiștii constănțeni au analizat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere situată în apropiere. Din vizionarea imaginilor respective s-a stabilit că în jurul orei 20.30, în interiorul autoturismului a izbucnit un incendiu care s-a propagat și la celelalte două mașini. Pe înregistrare nu se observă prezența unor persoane în apropierea autoturismelor, nici înainte nici după ce a izbucnit incendiul. Proprietarii au fost identificați și audiați. Autoritățile spun că ar fi vorba de cauze tehnice.

UPDATE 4

În urma investigațiilor efectuate până în acest moment și a vizionării unor imagini surprinse de o cameră video amplasată în zonă, s-a stabilit faptul că la ora 02.30 a izbucnit un incendiu în interiorul autoturismului marca Dacia Logan care s-a propagat și la celelalte două autoturisme aflate în apropiere, nefiind observate persoane în apropierea autoturismelor atât anterior cât și după izbucnirea incendiului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108