REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ATENŢIE! CFR te dă jos din tren, dacă n-ai MASCĂ

ATENŢIE! CFR te dă jos din tren, dacă n-ai MASCĂ

Replica API 6 iunie 2020 | 00:11 2176

CFR Călători va suplimenta capacitatea trenurilor spre litoralul Mării Negre în acest sfârșit de săptămână. În urma solicitărilor mai mari față de weekend-urile precedente, CFR Călători a decis să introducă în compunerea trenurilor pentru aceste destinații mai multe vagoane, în limita parcului disponibil. Astfel trenurile spre și dinspre Constanța vor pleca din stația de formare chiar și cu un număr dublu de locuri.

Creştere a capacităţii de transport

În total, până la acest moment, sunt puse la dispoziția călătorilor pentru acest sfârșit de săptămână un număr suplimentar de 160 de vagoane, cu aproximativ 12000 de locuri. Spre exemplu, vineri, 5 iunie, pe relația București – Constanța și retur, trenurile au 8 vagoane în compunere și 590 de locuri, ceea ce înseamnă o creștere a capacității de transport la 220% față de o zi obișnuită. Sâmbătă și duminică, 6 și 7 iunie, trenurile vor avea în compunere câte 9 vagoane, cu o capacitate totală de 650 de locuri.

Nu se vând bilete fără locuri

CFR Călători recomandă pasagerilor să nu aleagă doar trenurile de la orele de vârf. Nu vor fi vândute bilete pentru călătoria fără loc (în picioare). “CFR Călători permite familiilor, persoanelor care locuiesc/lucrează împreună să ocupe locuri alăturate. Persoanele care nu fac parte din aceste categorii, pot cumpăra locuri distanțate. Masca de protecție la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei. Pentru protecția dumneavoastră, a celorlalți călători și a personalului nostru, vă rugăm purtați corect masca, astfel încât să vă acopere gura și nasul.”, spun reprezentanții CFR Călători.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie cu cacat fara numar.Betivilor gen Orba si Basescu beti mai putin si va cumparati macar o rapandula second hand.Doar boschetarii circula cu trenul in sec 21.
1
1
Spartacusule te fute in cur de data asta politia de la tf
5
1
Fara masca, dar daca totusi am prezervativul montat, ce imi face politia TF ?
1
6
..te pupa-n...KUR...exact de la 1 mm....
2
1
Foarte frumos, de preferat sa fie lasati in mijlocul campului, sa se invete minte toti meltenii.
2
5
Eu de cat sa merg cu trenu mai bine merg cu opelu meu frumos
5
3
in loc sa dea o masca ,poate omul a uitat-o sau nu a avut de unde sa ia ,ei dau oamenii jos.in pretul biletului poate fi inclusa si o masca
8
4
ati speriat boborul cu minivirusul,
5
4
Tradatorii si aparatorii lor in uniforma schimbata de 2 ori in 30 de ani!N ai masca da te jos?Si ma-ta ce zice?Masca sa isi puna Rafila si Tedros Etiopianul Nevazut si ajuns Director,"O foame lunga" de Africa cu sustinere din partea celui mai blestemat nume de pe planeta,Rotschild!Sa nu puna geana peste geana 25 de generatii de acum incolo!Tot ce iese din neamul lor numit Rotschild sa arda ca jarul si sa umble ca banul!
5
4
Nu toti vor sa aiba masina,nu toti care au masina sunt OK,foarte multi din ei sunt cacati cu ochi care conduc ca pisatul boului iar trenurile sunt folosite in tari dezvoltate ca de exemplu Japonia. Da,in Romania niste dereglati conduc companii si duc orice ar fi normal la dezastru. Tu,ai masina si te caci pe tine,am si eu masina dar conduc printre idioti ca tine si cateodata merg cu trenul asta nasol. Important e sa nu intalnesc tembeli ca tine nici in tren,nici in trafic,nici pe strada,dar sunteti multi si mai si votati. De asta avem conduceri idioate.
15
4
cotet fara rezervare.Daca voi credeti ca in secolul 21 se poate circula in mod civilizat in aceste cotete ambulante va inselati.Mizeria si praful predomina in toate compartimentele.Iar toaletele crima mai bine iti faci necesitatile fiziologice pe camp.Calatoriti in europa si cu alte trenuri si va veti da seama ca suntem in urma cu 100 de ani.Cine circula cu aceste cotete?.Doar cei care nu sunt in stare sa isi cumpere o masina betivii boschetarii si alte personaje care nu pot sa dobsndeasca un permis de conducere
9
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108