REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Atenție, constănțeni! Este ULTIMUL WEEKEND în care TRONSONUL Grand-Lupoaică va fi ÎNCHIS

Atenție, constănțeni! Este ULTIMUL WEEKEND în care TRONSONUL Grand-Lupoaică va fi ÎNCHIS

Replica API 24 septembrie 2021 | 12:53 9312

Acest weekend este ultimul din acest sezon în care tronsonul Grand – Lupoaică va mai fi închis. Cu toate că sezonul estival s-a terminat, constănțenii vor mai avea parte de un ultim eveniment organizat pe acest tronson din bulevardul Tomis. Din toată această inițiativă nu au lipsit nici cârcotașii care au „taxat” municipalitatea ori de câte ori ceva „nu a fost cum trebuia”, după părerea lor.

De cele mai multe ori, constănțenii au fost reticenți când a fost vorba de schimbări, însă, când s-a realizat faptul că este făcut tot pentru ei, aceștia au devenit mai înțelegători, sau cel puțin așa au părut. Același lucru s-a întâmplat și la aflarea veștii că autoritatea locală a decis închiderea, în sezon, a unui tronson din bulevardul Tomis, mai exact, zona cuprinsă între Grand și Lupoaică. Această veste a făcut vâlvă printre cetățeni și, mai cu seamă, printre șoferii care au fost foarte deranjați de această restricție impusă.

Cârcotașii au revenit în peisaj

În fiecare seară de weekend acesta a fost redat pietonilor, organizându-se diferite activități ce i-au antrenat pe constănțeni. De menționat este faptul că proiectul Constanța Coffee Break s-a încheiat în data de 12 septembrie. Din tot acest proiect nu au lipsit nici „cârcotașii” care au făcut vâlvă în mediul online că în după-amiaza zilei de 12 septembrie nu s-a mai organizat niciun eveniment și, totuși, acesta a fost închis, conform spuselor lor. Facem mențiunea că în weekendul 18-19 septembrie, tronsonul nu a fost închis.

Video:

Tomis, închis și în acest weekend

Ei bine, Primăria vine și cu un răspuns în acest sens și anume, bulevardul Tomis va fi închis și în acest weekend, dar este ultimul din acest sezon. „Proiectul ‘Constanța Coffee Break’ s-a încheiat, însă, în acest weekend, vor fi mai multe evenimente în cadrul Săptămânii Europene a Sportului ce se vor desfășura în acea zonă. Acesta va fi ultimul weekend în care tronsonul Grand – Lupoaică va mai fi închis”, ne-au declarat reprezentanții Primăriei Constanța.

Iată programul din acest weekend

Sâmbătă, de la ora 14:30, Constanța va sărbători „Săptămâna Europeană a Sportului” pe bulevardul Tomis prin formarea unui drapel uman. Evenimentul va avea loc pe traseul Sala Sporturilor din Constanța - zona Primărie. De la ora 15:00, constănțenii invitați la o mulțime de activități sportive și la workshop-ul „Modele în sport și în comunitate”. Și pentru că sportul este pentru toată lumea, în cadrul proiectului „Atelierul cu vise- Campioni la lucruri bune” se vor desfășura activități de baschet și trasee aplicative.

Duminică, 26 septembrie, bulevardul Tomis se va transforma în teren de sport pentru iubitorii de mișcare. Va fi open court pentru cei care vor să joace fotbal și baschet.

Click pe fotografie!

Proiectul „Săptămâna Europeană a Sportului” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Română Sportul pentru Toți, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Universitatea Maritimă, Federația Română de Canotaj, Federația Română de Yachting, Federația Română de Kaiac Canoe, Asociații Județene pe ramura de sport: fotbal, handbal, judo și cluburi sportive.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ma pricep, nu comentez!
1
1
Sa ma cac in coffee breakul vostru
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920