REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ATENŢIE! Imagini cu impact emoţional: Trăistariu, CÂT DE PENIBIL!!!

ATENŢIE! Imagini cu impact emoţional: Trăistariu, CÂT DE PENIBIL!!!

Replica API 12 iulie 2018 | 13:20 5370

Mihai Trăistariu reuşeşte să cadă din nou în penibil! Cântăreţul s-a filmat pentru fanii care îl urmăresc pe Facebook. Imaginile jenante nu pot fi descrise, prin urmare vă invităm să îl urmăriţi, dar vă avertizăm: imaginile vă pot afecta emoţional!!! Iată:

https://www.facebook.com/Mihai.Traistariu/videos/2051026711598607/?hc_location=ufi

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai baietei rautaciosi ce sunteti,cei care comentati pe aici...Daca ati stii ce dulce e ,si cum te gadila in cerul gurii!Ati face-o de 3-4 ori pe zi!
2
5
Bosorogule nesatul dupa cum vorbesti de taranii care iti invadeaza comuna conatanteana se pare ca esti doar un colorat vanzator de porumb si gogosi pe plaja. Voi comentati de un bolnav ca Treistariu si nu vedeti ca sunteti scursura tarii. Va c...pe voi de moldoveni, olteni, ardeleni si nu vedeti in ce saracie traiti acolo. Sa ajungi in comuna constanta si iarna si te calca leprele pe trecerea de pietoni. In conatanta sunt cei mai prosti soferi si asa denota lipsa educatiei. Astia care n-ati iesit niciodata din comuna constanta veniti in cj, bv,oradea, tm sa vedeti oameni civilizati.
8
4
He, he, he... Ce stiti voi taranilor.... Cand Stefan cel Mare a intrebat.. Unde sunteti voi moldovenii mei?,,,, au raspuns,,, La Constanta Maria ta.... asa ca Constanta oras la Port este cutreierata de parveniti si nesimtiti ca Treistariu
2
4
Ai grija sa nuti fure banana Suzana varianta masculina
4
1
Ce sa spun made in dobroGea ai dreptate. Nu stiu cat la suta este vina influientelor in zona, dar lipsa de educatie in oras este sub orice critica. Doar daca te uiti cat la suta au luat bac-ul iti dai seama. Si care mai au educatie dupa terminarea liceului pleaca cat mai repede din oras. Asa ca oricat ne-am caca pe noi mai bine sa ne uitam in curtea noastra, ca suntem vai de capul nostru. Avem noroc ca avem gaze altfel am face focul cu lemne, la cat taie astia din parc cred ca fac incalzirea orasului pe lemne. Si critica e buna uneori, sa invatam sa respectam daca vrem sa fim respectati.
11
2
V-am spus eu ca v-au f...turcii in c...tare ca aveti in gura doar p... si carbid. Rade-n hohote toata tara de comuna constanta, o amestecatura de corcituri, cordite de turci. Cum ma sa votati pesedisti de 30 de ani aproape, de rasul lumii. Voi sa vorbiti de olteni, ardeleni, moldoveni? Voi ma, daca ajungi prin centrul comunei nespalate conatanta dai doar se colorati, gunoaie si jeg. Spalati-va pe dinti inainte sa vorbiti de altii. Va curg mucii si n-aveti ce manca, n-aveti nimic in orasul ala mizer, asa oras asa oameni, asa viitor o sa aveti se aude si din Vaslui cum rad si aia de voi.
14
6
pentru made in dobrogea: traditonala zicala din Dobrogea: sugi pula !!!
7
10
Pentru "Made in Dobrogea": pentru sanatatea dvs nu mai prizati carbid!
7
10
Dobrogenii transforma moldovenii. Cum l-ati pacalit pe asta de a ajuns si el gay, ca voi dobrogenii? Normal dupa ce v-au f... turcii ati invatat si voi. Macar asta are o scuza a ajuns in dobrogea, care e de rasul tarii. Un fel de Vaslui cu garla, unde vezi carute prin oras, scuipatori de seminte si de flegma, jeg pe strazi si oameni de zici ca le-a intrat ceva in c.. Da de la turci vi se trage, v-au placut turcaletii...
13
9
ai mintit ordinar ca ai masini pe taxi .....dar de fapt tu ai cumparat ...patru numere de telefon si o firma fara masini ! MINCIUNA ORDINARA ! ai facut circ , ai chemat presa la lansare iar.....fetele de la click au scris despre alte subiecte....IMBATRANESTI URAT !
3
2
Il manca nervul din cur si nu mai rezista. Fiecare cu pasarica lui ! Oricum, parintii care au copiii la scoala lui de muzica , mare curaj au!
21
2
Bulangiu notoriu
21
1
Moldovenii fac ce stiu mai bine. Ce ne-am face fara atata prostie.... Este acceptata situatia pentru ca tataie trestariu a imbatranit si odata cu varsta neuronii mor si sunt inlocuiti de pitici. Problema este ca prinde la tinerii naivi fara educatie de la parinti. Trestariu-pericol social
26
10
Mekdon gay... jalnic
17
3
Sa se sesize institutiile statului competente asta e pedofil de minori
15
3
Neam de traista . Ti ai dreaq de nesatui . popo
25
3
un gay penibil!...
39
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108