REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Atenție, șoferi! Încă un tronson de stradă devine cu sens unic la Constanţa

Atenție, șoferi! Încă un tronson de stradă devine cu sens unic la Constanţa

Replica API 9 octombrie 2019 | 23:37 393

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, continuă lucrările de modernizare a arterelor rutiere din cartierul Faleză Nord.

În această perioadă se lucrează la foc continuu pentru reabilitarea trotuarelor de pe strada Unirii. În paralel, începând de mâine strada Unirii va fi închisă pe tronsonul cuprins între străzile Ion Rațiu și Războieni pentru frezare și asfaltare. Miercuri și joi se va freza asfaltul, iar vineri se va asfalta.

Totodată, începând de joi strada Unirii va deveni arteră rutieră cu sens unic, dinspre strada Ion Rațiu până în strada Zorelelor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
uitati-va la bordurile noi cu care se inlocuiesc cele vechi: sunt de o calitate indoielnica fata de cele vechi care inca sunt in stare foarte buna si inclusiv muncitorii au confirmat ca sunt de o calitate proasta... un tun mare dat de catre omul cu freza aranjata la casa albastra si cu fatza de tractorist din Beidaud...!
1
0
prea le ametiti. cand toate strazile vor ajunge cu sens unic ce solutie veti implementa? ahh, nu veti mai fi voi la conducere. bine, bine, dar tot in orasul asta veti circula, va cresc aripi pana atunci? solutia este micsorarea numarului de masini. taxa de oras, cu parcarea asigurata, in tot orasul de la aurel vlaicu spre est, spre mare. si interzicere masini sub euro4 la est de aurel vlaicu. multi care polueaza si aglomereaza vin din palazu, tomisplus, cumpana,lazu,agigea. isi lasa masinile in camp si iau autobuzul pan la locul de munca.
1
0
Cind reglementati circulatia pe Mihai V iteazu intre Ferdinand si bdul Mamaia? Situatia a devenit imposibila.
0
1
au mai ramas strazi fara sens unic,pacat de ce nu le face pe toate si scapa de o grija ce mai tura- vura
5
0
Faceti mai in felul urmator: pe jumatate de oras ne ducem si pe jumatate ne intoarcem ! Ce mai tura-vura !
6
0
Unirii este o strada sufocata de masini. Pe cand sens unic pe Poporului, Nicolae Iorga, Primaverii, Ion Ratiu, etc.
3
7
Sa ajung acasa trebuie sa ocolesc tot cartierul? Datias la muie de primar
12
2
Pe toata strada Unirii sunt borduri pana la genunchi , numai in fata la vilele alea imense, aproape de Unirii intersectie cu Ion Ratiu, bordura e mica, mica sa poata smecherii parca in fata casei. nu mai vorbim ca si-au facut pe domeniu public trotuar cum au vrut ei.
13
0
Wghhaaat are you retardddd fagaprostuleeeee?????
10
2
Daca tot plantati peste tot sens unic, osa ajungem sa zburam cu masinile.s- au este vreun interes personal cuindicatoarele?
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108