REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Atenţie, şoferi! Trebuie să vă ridicaţi maşinile din parcarea de la City Mall, altfel PLĂTIŢI „CAZAREA”

Atenţie, şoferi! Trebuie să vă ridicaţi maşinile din parcarea de la City Mall, altfel PLĂTIŢI „CAZAREA”

Replica API 16 ianuarie 2017 | 21:58 1402

Anunţ al administraţiei

Anunţ al administraţiei

Sursa foto: facebook.com

Vremea neprielnică din ultima perioadă a pus monopol pe municipiul Constanţa! Ninsorile abundente şi gerul năpraznic i-au determinat pe mai mulţi şoferi să-şi ferească propriile autoturisme de eventualele probleme determinate de efectele naturii. Şi ce poate fi mai potrivită decât o parcare acoperită, gratis şi unde există supraveghere video?! Astfel că mai mulţi constănţeni şi-au adăpostit vehiculele în parcarea subterană de la City Park Mall. Totuşi, conducerea centrului comercial a ţinut să-i înştiinţeze pe proprietarii maşinilor să-şi ridice cât mai repede automobilele din parcarea mallului.

Centrele comerciale din oraşul de la malul mării au fost luate cu asalt de constănţeni! Cel puţin aşa reieşea din numărul ridicat de autoturisme staţionate în parcările acestora. În realitate, majoritatea vehiculelor erau lăsate peste noapte pentru a fi protejate de cantităţile masive de zăpadă şi de temperaturile extreme ce s-au înregistrat la Constanţa. Situaţie în care s-a regăsit şi parcarea de la City Park Mall! În consecinţă, conducerea mallului s-a simţit nevoită să-i înştiinţeze pe proprietari despre regulamentul privind locurile de parcare aflate la subsolul clădirii. „Bună ziua! Deşi vremea neprietenoasă v-a determinat să vă adăpostiţi automobilul în parcarea City Park Mall, vă informăm că folosirea parcării în afara programului de funcţionare a centrului comercial reprezintă o încălcare a regulilor interne City Park, detaliate mai jos: Parcarea Centrului Comercial City Park Mall este o proprietate privată şi este destinată parcării maşinilor clienţilor pe perioada vizitei acestora la Centru Comercial. Este interzisă parcarea în afara programului de funcţionare a centrului comercial (între orele 10.00-22.00) în cadrul zonelor de parcare. Administratorul Centrului Comercial poate muta orice automobil care încalcă reglementările de parcare sau trafic, pe cheltuiala chiriaşului sau conducătorului automobilului care nu s-a conformat reglementărilor menţionate. Reglementările similare vor fi aplicabile în legătură cu orice automobil care este parcat pentru o perioadă de timp mai mare decât este necesar în vederea livrării sau încărcării cu bunuri, precum şi pentru orice fel de autovehicule neautorizate care sunt parcate pe timpul nopţii (după ora 10.00 p.m.). Vă rugăm pe această cale să folosiţi parcarea conform acestor reguli”, a fost avertizarea cu care s-au trezit şoferii pe parbrizul maşinilor.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai si daca joc la cazino toata noaptea ? Nu e normal sa-mi lase loc de parcare ? Ca pierd mii de euro pe seara
0
0
in Bucuresti sec 6 mall urile si au dat acord ca saptamana cu zapada oamenii isi pot lasa masinile in parcarile lor , Jidaneii de la City poate invatati ceva din exemplul unor companii net superioare decat cea pe care o administrati!
3
0
Iti dezmembrez rabla si o duc pe bucati la REMAT, fraiere! Si apropo: intra si platforma acolo!
3
1
si cum le muti ca platforma nu intra in parcare?! si fara militian nu poti sa te atingi de ea! Sic ca tot acolo o las freierilor!
3
6
la cata spaga, va permiteti voi sa bagati masinile in parcarea cu plata, nu va mai plangeti DPAGARILOR.
7
2
VERIFICATI PARCAREA SUPRAETAJATA DIN FATA SPITALULUI. NU AU LOC SALARIATII SPITALULUI SA PARCHEZE DIN CAUZA MASINILOR LOCATARILOR DIN ZONA TINUTE LA ADAPOST
14
6
Ia incearca tu rodyon sa parchezi aiurea in incinta Autocit sa vezi ce amenda platesti. Nu mai scrie tu ca nu poate sa-ti dea amenda. Amenda nu , dar poate sa ti-o ia si sa platesti o taxa asadar , nu va riscati.
12
0
Parcare privata de utilitate publica nu poate sa dea amenzi.
6
8
Si in parcarea supraetajata de la Spitalul Judetean sunt parcate masini de pe vremea lui Pazvante Chiorul.Agentii de paza iti fac semne ca disperatii de la zeci de metri ca nu sunt locuri,probabil ca li se strica afacerile!De ce nu se iau masuri?
28
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108