REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

AŢI VĂZUT ACEST RANGE ROVER? DACĂ DA, SUNAŢI LA POLIŢIE!

AŢI VĂZUT ACEST RANGE ROVER? DACĂ DA, SUNAŢI LA POLIŢIE!

Replica API 26 august 2019 | 00:12 2382

Un constănţean a sesizat duminică, 25 august, furtul unui Range Rover! Acesta a apelat la Poliţie, la faţa locului deplasându-se un criminalist pentru a verifica zona din care se presupune că a fost furat autoturismul.

De altfel, constănţeanul a distribuit, cunoscuţilor, şi următorul anunţ, cu speranţa că astfeş va primi informaţii despre maşină: "Sâmbătă dimineața, 24 august, în jur de 3:00 dimineața, s-a furat un Range Rover Sport SVR negru cu Număr de înmatriculare CT 65 MAH de pe strada Farului! Orice informaţie ce poate duce la rezolvarea cazului va fi recompensată" - este anunţul constănţeanului. De menţionat că acesta ar fi declarat poliţiştilor că maşina a fost parcată la 3 dimineaţa de un prieten, care ar fi condus-o după o petrecere la care au participat.

Oamenii legii nu exclud nici varianta ca respectivul să fi uitat unde a parcat maşina!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Invidiosilor...daca nu il cunoasteti nu mai vorbiti in.... mea.Asta are bani de nu stie de el...Tasu de o viata intreaga sa ocupat cu fel si fel de afaceri,are vapoare si multe altele la care voi nici nu visati..
4
3
Sa il fut in gura pe ciubotariu si familia lui de gabor infekt sa ii iau familia in pl
3
2
Mircea nebunu iti dau o distrubuire puternica prin anus si prin gura cu motanu
0
1
Dati o distribuire puternica sa gasim masina la baiat
3
2
cine mai este si faruk asta al vostru ca in replica nu s-a facut articol despre valoarea lui. cu ce se ocupa ?
5
0
Masina e la noi eu sunt Mihai Leagan un jegos de tepar detin autopro constanta si va vand fiare rasturnate si reparate saraciiilor hai la parc la vivo fam si in rate murivar portofelele
10
0
ciubotariu chiar ia spaga de la asta ca il lasa sa umble cu folii pe masina si cu viteza
9
1
Vand Range Rover negru. Il vand si pe bucati
9
0
Tovarasii ti-au facut cheie cumetre
13
0
Muriti de ciuda ca el are ce sa tureze noaptea, la voi noaptea se aude doar stomacu, tipa de foame
6
13
faruk puta mica o sa isi ia cativa pumni in gura de o sa ii bag gura in sarme la fraier sa ti iau masina aia de 15 mii in pula
11
1
sa-i iau cotetul in ... gunoiu asta merge numai cu 150 prin oras .
14
0
De Claudia Montana nu se mai aude nimic ? Ce se intampla cu el ? Spaima Constantei .. si-a bagat coada intre picioare ? Abiea astept sa-l penetrez in ANUS
13
1
de cand lupul catel nu face mai mult de cateva mii de euro.
13
1
Faruk s a saturat de A7 in cateva luni o sa iasa cu range colat dupa ce se uita furtul
11
0
E peste ,pute a peste!
10
1
Cauta-l prin Kaqzahstan.Oricum era din bani de furat!
14
1
Masina era aseara la city.
15
1
Asta avea inainte un audi A6 parca de-l tura prin oras cu tobele lui sport. Cred ca si Range-ul asta la fel tobe sport a avut
21
2
A rezovat hotul ce ne rugam sa rezolve stalpul.
23
1
Este la faruk in mamaia sat acolo este masina ! A vrut si el sa plece la munte ca nu niste baietei sa dea in fundasi pe acolo
20
0
Faruk sifonul, pestele, hotul de oglinzi a aranjat totul , masina insa a parasit tara
19
2
e deja piese la vanzare. Partea buna e ca isi poate recupera tobele iubite
24
0
Asa este lumea rea, ei vorbesc pe oricine de orice fara sa cunoasca. Cum s-a spus si mai jos, decat sa isi nenoroceasca viata cu bautura, droguri sau alte vicii mai bine ca este pasionat de masini. Rautatea o avem in sange, de unde stiti voi cat a muncit el pentru masina aia si totul i-a fost furat. Traim intr-o lume cu oameni rai, haideti sa fim noi mai buni..
6
25
INVIDIAAAA CATA INVIDIE, CE BUCURIE PE TOTI SARACII CA I-A FURAT MASINA DE 100.000 EURO , CAND MAJORITATEA SE CONSIDERA BOGATIA CU MASINI RUPTE-N GURA DE 5.000EURO
8
41
asta e prieten cu ciubotariu de la rutiera de aia ii da peste suta in oras
24
1
Bineee maaa bagami as pla n mortii lui de arab meltean...
21
3
ba cat de prosti sunteti sa mor eu cum sa te bucuri de raul altuia ca ce bine va pare ca a ramas acest adolescent fara masina Acest baiat poate este pasionat de masini si nu de jocuri de noroc , droguri cum fac alti tineri din orasul constanta unde daca mergi in loft sau in breeze miroase doar a branza si muschiuleti. Sper sa si gaseasca masina si sa va deranjeze pe voi .. ba nene nu vrei galagie du te frate la tara te trezesti la 7 te culci la 7
7
46
Nu pot sa ma bucur de raul cuiva, dar soferul acestei masini este un pericol social. Ar trebui sa ramana fara permis la cate vieti a pus in pericol prin felul teribilist in care conduce. Constanta nu are strazi sau bulevarde pe care sa ii dau 150-180 la ora, cum merge acest sofer fara prea multa scoala si fara minte. Dzeu mai face si dreptate pe lumea asta, cine stie pe cine mai baga in spital sau omora cu masina lui. Inainte de masina asta avea un audi A8 si la fel, liniute si jaloane printre masini in miezul zilei. Inconstientul asta in alta tara avea deja 6 luni sau 1 an de cusca sigur.
43
1
Avand in vedere cum conduce si atitudinea lui in trafic ma bucur. Daca il intalnesc pe cel ce i-a luat-o ii fac cinste. Seara asta voi dormi mai bine!
33
1
Cum frate sa isi injecteze marijuana marijuana se ruleaza.si se fumeaza
9
1
sai la dau la mwe lu tiganu asta
24
1
Un cacat de masina luata de la groapa de gunoi din jermania
28
3
Acest jeg tureaza masina la 3-4 dimineata prin cartiere. Asa ii trebuie... jeguri care deranjeaA lumea.
53
2
de unde ai avut bani de rover,,da-ca sunt din furat ,,de furat a plecat,,mie nu imi pare rau da-ca a furato vreun amarat sa mearga pana acasa.
27
3
Felicitari hotului, sa o duca la fier vechi.
36
2
un second luat dupa ce si-a terminat viata, bagi o gramada de bani intr-una din asta
26
1
comenteaza toti care nu-si permit asemenea masina sau n-au vazut in viata lor mai mult de 500 euro odata. S a muncit pt masina asta, nu s a dat in cap, asa ca potoliti va cu afirmatiile de genul.
13
49
asta merge cu el turat tot timpul,swe crede piele p u li i.....felicitari hotului
46
3
Asa patesti cand tragi la vena...uiti unde ai parcat. Chiar si asa nu a furat de la un sarac...
31
1
Locatarii de pe marile bulevarde rasufla usurati, fiind de notorietate tobele idiotului. Poate pot gasi masina urmarind mirosul pregnant de zer al acesteia.
77
2
Oare cat de mare poate fi gradina domnului, toti invidiosii Constantei si toate sifoanele au descoperit comentariile acestui ziar.... nu v-ati saturat de hatereala? Mai puteti?
17
41
Masina o veti gasi la vanzare ca nou nouta in show room Exclusiv Auto !
35
5
te poti caca cu bolta pe el.Pentru asa rapandula nu faceam reclamatie la militie.Am mai vazut asa tomberon un land rover la cernavoda avea terminatia cu VLS scotea fum de 100 metri pe sosea.Oare cand se va interzice aducerea in tara a gunoaielor din Europa?
30
4
Asta e dobitocul ala care ambala masina la maxim si face curse cu altii pe Bd Tomis si Mamaia !!!
65
1
"INJECTEAZA DROGUL MARIJUANA" ahahhahahaha pablito, relax
35
3
Da bine ca a pierdut-o ca era jale conducea ca un idiot , ambala masina aia de dreacu o lua , trezea 3 cartiere cu tobele alea modificate cu 2 conserve de la non stop... sper s-a se duca in germania pe piese
70
1
Ma interesa o oglinda de Rover. Cum dau de hot?
46
4
Pai croitorul ala drogat care a murit in accident nu avea tot Rover??
31
3
Aceasta masina este una de cocalari. Golfu meu 4 si opelu astra din 1999 la fratii mei e forta. O sa urmeze sa dea coment toti prietenii mei saraci care o sa injure masinile de lux si pe.posesorii acestora.
27
8
ASI INJECTEAZA DROGUL MARIJUANA SI NU STIU UNDE AU PARCAT MASINA INCREDIBIL
36
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108