REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Atletico - Chelsea 0-1, pe Arena Națională, după foarfeca lui Giroud şi Lazio - Bayern 1-4. Bavarezii, spectacol total

Atletico - Chelsea 0-1, pe Arena Națională, după foarfeca lui Giroud şi Lazio - Bayern 1-4. Bavarezii, spectacol total

Replica API 24 februarie 2021 | 00:12 1231

Chelsea a jucat mai mult fotbal, per total, iar Giroud a fost eroul meciului, cu un gol dintr-o foarfecă superbă, reușită acordată după consultarea VAR-ului. Scorul serii l-a reușit Bayern Munchen, care a spulberat Lazio cu 4-0. Fără Ștefan Radu, operat, italienii au făcut gafă după gafă, iar campioana Europei a dat senzația că poate înscrie oricând. Lazio - Bayern s-a terminat 1-4. Atletico Madrid - Chelsea 0-1 și Lazio - Bayern Munchen 1-4

LIVE Atletico Madrid - Chelsea 0-1:

Min. 83: Ocazie Chelsea. Ziyech îi pasează perfect lui Werner, care pleacă de la limita offside-ului, intră în careu și trage din unghi, dar Oblak respinge, scrie digisport.ro

Min. 71: GOOOOL Chelsea! Alonso centrează de pe stânga, mingea ricoșează până la Giroud, care înscrie din foarfecă. După consultarea VAR-ului, arbitrul validează reușita la 4 minute de la înscrierea golului, deși inițial o anulase. Pe reluări, se pare că mingea ajunge la Giroud de la un adversar, Hermoso.

Min. 41: Ocazie Atletico. Suarez combină cu Correa, iar șutul primului e blocat de Rudiger.

Min. 14: Ocazie Atletico. Suarez recuperează o minge dintre Marcos Alonso și Rudiger și centrează în fața porții, iar Lemar trimite pe lângă, din câțiva metri.

Min. 2: Ocazie mare Atletico. Portarul Mendy primește o pasă înapoi de la Azpilicueta, dar o preia prost, iar Saul Niguez e aproape să înscrie, dar îi sare mingea în afara terenului.

Min. 1: Începe meciul.

Echipele de start:

Atletico Madrid: Oblak - Llorente, Savic, Felipe, Hermoso - Correa, Koke, Saul Niguez, Lemar - Joao Felix, Luis Suarez

Chelsea: Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rudiger, Alonco - Mount, Jorginho, Kovacic - Hudson Odoi, Giroud, Werner

LIVE Lazio - Bayern Munchen 1-4:

Min. 63: Ocazie Lazio. Immobile e lansat perfect spre poartă, șutează din prima, dar Neuer reține.

Min. 53: Ocazie Lazio. După o combinație cu Immobile, Correa trage cu efect, dar Neuer apăra spectaculos.

Min. 49: GOOOOL Lazio! Correa ia o acțiune pe cont propriu și înscrie din marginea careului.

Min. 47: AUTOGOL Lazio! După un contraatac, Sane scapă spre poartă, îl driblează de două ori pe Patric și centrează în fața porții, iar Acerbi trimite mingea în propria poartă.

Min. 42: GOOOOOL Bayern! Coman pătrunde pe stânga, intră în careu, driblează și șutează, dar portarul Reina respinge până la Sane, care face 3-0.

Min. 39: Ocazie Lazio. Lulic întoarce mingea în careu pentru Lulic, care șutează în fundașii bavarezi.

Min. 35: Ocazie Bayern. Portarul Reina pasează la adversarul său, Musiala, mingea ajunge la Lewandowski care trage, dar Reina apără cu piciorul.

Min. 24: GOOOL Bayern! Puștiul Musiala, care va împlini 18 ani peste 3 zile, primește o pasă de la Goretzka și înscrie cu un șut exact de pe linia careului.

Min. 9: GOOOOL Bayern! Musacchio vrea să paseze la propriul portar, dar trimute slab, iar Lewandoski "fură" mingea și înscie.

Min. 1: Începe meciul.

Echipele de start:

Lazio: Reina - Patric, Acerbi, Musacchio - Lazzari, Milinkovic Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Marusic - Immobile, Correa

Bayern: Neuer - Sule, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Musiala - Sane, Goretzka, Coman - Lewandowski

Știrea inițială:

Astăzi şi miercuri, Liga Campionilor programează alte patru partide din "optimi", meciuri extrem de importante. Două echipe din Spania, două din Anglia, două din Germania şi două din Italia îşi vor disputa calificarea în sferturile de finală ale UCL. Partidele retur sunt programate pe 16 şi 17 martie 2021.

Fotbalul românesc nu mai are reprezentante de mulţi ani în Liga Campionilor, dar iată că Atletico ne oferă posibilitatea să găzduim un meci în UCL.

Atletico Madrid-Chelsea se dispută diseară, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro. Spaniolii au ales Bucureştiul pentru că aici Simeone a câştigat primul său trofeu important cu Atletico, Europa League, în 2012. Este convins că echipa se va simţi ca acasă, dar meciul se va disputa fără spectatori.

Partida a fost mutată în capitala României ca urmare a restricţiilor impuse delegaţiei britanice pe teritoriul Spaniei, unde trebuia să se dispute partida.

Live Video Atletico Madrid-Chelsea, 22:00, Digi Sport 1

Atletico Madrid - Chelsea se va desfăşura în turul "optimilor" UEFA Champions League, iar returul este programat să se joace pe 17 martie, la Londra.

Atletico Madrid a aterizat la București fără cinci oameni importanți, Carrasco, Vrsaljko, Jose Gimenez, Herrera şi Trippier. Delegația "rojiblanco" s-a cazat la același hotel ales și în 2012, când echipa a cucerit trofeul UEFA Europa League și chiar au fost ocupate aproximativ aceleași camere.

"Avem de-a face cu un adversar important, cu jucători extraordinari. Este o confruntare foarte echilibrată între două echipe foarte bune. Ne concentrăm pe jocul de mâine și la nimic altceva.

Echipa nu a avut o primă repriză bună împotriva lui Levante, dar a reacționat foarte bine în partea a doua. Rezultatul nu ne-a avantajat, dar rămân cu partea pozitivă a jocului din weekend", a spus Diego Simeone la conferinţa de presă.

"În principiu, clubul a avut mai multe variante (n.r. în afara Bucureştiului). Desigur, se schimbă situația, dar pentru toată lumea. A trebuit să zburăm patru ore, Chelsea a fost nevoită să zboare șase ore ... Vom juca ca și cum ar fi fost casa noastră", a continuat Simeone.

Chelsea a venit la Bucureşti luni seara şi nu s-a mai antrenat înaintea meciului cu Atletico

23 de jucători de la Chelsea au făcut deplasarea și după ce au aterizat la aeroport s-au deplasat direct la hotel, deoarece londonezii au preferat să efectueze ultimul antrenament la cantonamentul propriu de la Cobham.

Francezul N’Golo Kante a fost aclamat la sosire de un mic grup de fani, iar dintre vedete nu lipsesc germanii Timo Werner şi Kai Havertz şi francezul Olivier Giroud.

Singura absență de marcă este cea a brazilianului Thiago Silva, fostul jucător de la PSG fiind accidentat.

”Noi vom juca în stilul nostru, ei vor juca în stilul lor, dar toată lumea știe la ce trebuie să te aștepți când înfrunți pe Atletico: combativitate, experiență și echipă cu o mentalitate puternică”, a spus managerul lui Chelsea, Thomas Tuchel, înaintea meciului.

Simeone a lăudat Chelsea, despre care spune că arată mai bine de a sosirea antrenorului Thomas Tuchel. "Chelsea este un club foarte puternic financiar care se întărește întotdeauna foarte bine. Anul acesta a făcut-o cu fotbaliști tineri și foarte buni. De la sosirea lui Tuchel, cifrele lor s-au îmbunătățit mult", a încheiat Diego Simeone.

Echipe Probabile:

Atletico: Oblak - Llorente, Savic, Felipe, Hermoso, Lodi - Koke, Kondogbia, Niguez - Felix, Suarez

Chelsea: Mendy -Azpilicueta, Zouma, Rudiger - James, Kante, Kovacic, Alonso - Mount, Giroud, Werner.

Live Lazio-Bayern Munchen, 22:00, Digi Sport 2

Celalălat meci al serii în UCL este Lazio-Bayern Munchen. La prima vedere, nemţii sunt favoriţi cerţi, dar rămâne de văzut cum vor sta lucrurile pe teren. Iar disputa are două manşe.

Bavarezilor le lipsesc cinci jucători, Serge Gnabry, Benjamin Pavard, Thomas Muller, Douglas Costa și Corentin Tolisso.

Din păcate, Ștefan Radu nu va juca pentru Lazio din cauza herniei inghinale pentru care a suferit o intervenţie chirurgicală în urmă cu cinci zile. Absenţi vor şi Luiz Felipe și Thomas Strakosha.

Nemţii, deţinătorii UCL, au câştigat recent Campionatul Mondial al Cluburilor, dar în campionat au suferit prima înfrângere după 9 meciuri. Liderul din Bundesliga, s-a înclinat la limită pe terenul formaţiei Eintracht Frankfurt, scor 1-2, sâmbătă, într-o partidă din cadrul etapei a 22-a.

"Va fi un meci complicat, dar vom juca cât de bine vom putea. Pe hârtie Bayern este favorită, dar suntem maturi și de multe ori când am fost priviți drept outsideri am reușit lucruri mărețe. Vom trăi partida cu entuziasm și smerenie, încercând să dăm tot ce putem", a declarat Simone Inzaghi, antrenorul lui Lazio.

Echipe probabile:

Lazio: Reina - Patric, Acerbi, Musacchio - Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Marusic - Correa, Immobile

Bayern: Neuer - Sule, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Martinez - Sane, Goretzka, Coman - Lewandowski

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108