REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Au apărut deja ofertele pentru Crăciun, pe litoral

Au apărut deja ofertele pentru Crăciun, pe litoral

Valentina CAMARA 23 octombrie 2022 | 00:00 1179

Timpul trece cu pași repezi și sărbătorile vin încet, dar sigur. Nu și ofertele la hoteluri ... Unitățile de cazare din Mamaia nu își vor întâmpina turiștii cu preparate tradiționale, ca în alți ani. Hotelurile care propun oferte de Crăciun le putem număra pe degete anul acesta. Totodată și restaurantele din Constanța în seara de Crăciun vor rămâne închise.

Odată cu terminarea sezonului estival, multe hoteluri s-au închis, iar altele, care au rămas pe poziții, nu sunt interesate să atragă turiști de Crăciun. Nu același lucru putem spune despre restaurantele. Cine va dori să petreacă la un local de la malul mării, de Crăciun, va scoate din buzunar începând cu 800 lei.

Majoritatea hotelurilor și restaurantelor s-au axat foarte mult pe noaptea dintre ani considerând că în ziua de Crăciun, oamenii sunt destul de reticienți și vor să își petreacă timp prețios cu familia. Pentru a atrage cât mai mulți turiști unele dintre hoteluri aplică și oferta de o zi în plus la cazare, reduceri de până la 15% la pachete achiziționate din timp sau surprize în seara de Crăciun, precum venirea moșului. În comparație cu anii trecuți, unde petrecerile erau în toi în noaptea de Crăciun, anul acesta situația s-a schimbat, pentru că majoritatea au închis unitățile, temporar, afacerile până la începerea unui nou sezon estival. Totodată și restaurantele își țin ușile închise anul acesta în seara de Crăciun posibil principala cauă fiind numărul mic de turiști și a facturilor foarte mari la energie electrică.

Cum arată o ofertă pentru Crăciunul anului 2022!

Există, însă, și hoteluri care au rămas deschise șis -au pregătit pentru Crăciun. De exemplu, un hotel de 5 stele din Mamaia propune pentru perioada Crăciunului pachetul Miracle Christmas 2022 care include 3 nopți de cazare în perioada 23-26 Decembrie; prânz barbeque traditional românesc în ziua de Crăciun; cină specială de Crăciun cu muzică LIVE; welcome package pentru copii și adulți; acces Spa: piscină interioară, saune, fitness, Jacuzzi, cascadă cervicală.

Terapie IAKI SPA: Pentru ea: un masaj de relaxare cu mișcări lomi-lomi,  efectuat cu ulei de ciocolată/sejur – 40’; Pentru el: un masaj al scalpului și al tălpilor/sejur – 30’
Pentru 2 adulți un pachet de 3 nopți cu cameră dublă standard este de 2345 iar pentru 1 adult pachetul de 3 nopți  în cameră dublă standard este de 1945 lei. Totodată cine cumpără pachetele din timp beneficiază de reducere de până la 10%.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ti iau bunica in rotisor
0
2
800 de lei si ce mănânca de banii acestia circ si voie bună ...doar nu se manancă cate un porc de fiecare persoană
3
0
Bunica mea zicea ca sarbatoarea Craciunului, adica nasterea Domnului se petrece in Biserica mai intai, fiind o sarbatoare religioasa, apoi prin cine stie ce locatii cu multe mancaruri si bauturi...ca de mancat mancam tot timpul anului...
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212