REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Au înnebunit nebunii: 1.000 de euro pe noapte în Mamaia Nord

Au înnebunit nebunii: 1.000 de euro pe noapte în Mamaia Nord

Replica API 22 mai 2020 | 00:00 34807

Pentru o noapte pe litoral turiştii pot scoate din buzunar aproape 1.000 de euro în staţiunea Mamaia. Această ofertă de nerefuzat într-o perioadă fragilă din punct de vedere economic poate fi accesată la începutul lunii iunie, chiar în debutul sezonului estival.

Sezonul pe litoral se pregăteşte de marea deschidere la data de 1 iunie. Deocamdată nu este o dată oficială, dar după discuţiile avute de hotelierii de pe litoral şi agenţiile de turism cu premierul, Ludovic Orban, se pare că acesta ar fi un scenariu pozitiv.

965 de euro pe noapte în Mamaia

Dan Negru, vedetă tv, a făcut referire şi la decizia autorităţilor din România de a nu se pune de comun acord cu guvernele din Grecia, Bulgaria, Serbia, în ceea ce priveşte încetarea izolării la domiciliu a turiştilor străini care aleg să îşi facă vacanţa în aceste ţări. De asemenea a criticat aspru preţul exagerat pe o singură noapte pus în Mamaia Nord, la SummerHouse Apartments. “Grecii şi bulgarii îşi deschid litoralul de la 1 iunie şi i-au invitat şi pe români să o facă dar oficialităţile zic că “românii vor prefera turismul românesc vara asta”. Deci asta înseamnă “consumaţi produse româneşti”? Consumă-le cu forţa închizând graniţele? Să interzici turismul românesc în Grecia sau Bulgaria deşi acolo cazurile de îmbolnăviri sunt cu mult sub România? Adică, ăia ar trebui să se sperie de noi şi nu invers. Închideţi graniţele şi consumaţi produsele româneşti ale ălora care au dat tunuri şi au acum hotelurile lui Ceauşescu. Pe 5 iunie am găsit o ofertă la Mamaia. 965 de euro pe noapte”, a postat Dan Negru.

Murad şi Bucovală: Nu vor creşte tarifele pentru turişti

În urmă cu mai bine de o săptămână, într-o conferinţă de presă susţinută la hotelul Majestic din staţiunea Mamaia, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Mohammad Murad, alături de preşedintele Organizaţiei Patronale din Mamaia, Nicolae Bucovală, susţineau că nu se va pune problema de majorarea preţurilor pe litoral. “Nu o să creștem cu 1 leu preturile. Este vina Guvernului că nu se scad utilitățile. Plătim la fel. Să vină în fața noastră pe data de 16 sau dacă nu vin, atunci să își dea demisia. Acesta a fost susținut de Mohammad Murad, care a spus că din contră, tarifele se vor micșora. „Vom reduce tarifele pentru turiști. Nu se pune problema de creșteri”, a completat Murad.

Petruţ IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tavita , adevarul doar nu, presupun ca si tu esti un investitor in imobiliare, deranjat de cele spuse. Ai investit un credit intr-o garsoniera in mamaia si ai sperat ca faci 7-8000 de euro intr-o vara. Lasa ca ca stiu pe voi astia cu garsoniere si in anunt spuneti ca aveti doua camere dar boss e openspace. Baga in plm si un pat in baie si spui ca ai 3 camere.
2
0
Dan negru sa se mai duca in salamul meu jegos
1
2
uitati.va ba ce mizerie ferentari zabrzuti,bloc in bloc,ciment si asfalt,fara un pom.Asta.i marca pesede mazare,asta le place taranilor,ciment peste tot si prelata de plastic,ca sa faca curat cu furtunul,frunzele trebuue maturate.dati ba 1000 euro,eu merg in bg!
5
2
S a dus afacerea branzarilor cu chei la inelar! Visau doar euroi dar ei nu si dau seama ca groapa de petarde Mamaia e o imputenie multietnica in care predomina serviciile de nimic si preturile bomba! Anul asta beliti manzul pana la cotor!
5
2
Tineti va banii!!!! Ca ...vai pula noastra ,nu faceti investitii . Va fi deranj , asa ca atentie la NEATENTIE!!!!
6
5
Stati cuminti acasa nu mai fiti prosti sau sunteti perversi vreti sa mirositi a oaie
2
5
Ma primiti si pe mine sa vand inghetata cu masina in Mamaia? De cand nu mai e marele Saceanu nu mai pot fura portofele.
3
1
2 jigodii ordinare, amandoi. Mentalitate de kkat cu care ingroaps turismul de kkat pe care il avem.
3
5
E o zona unde din cauza acestor investitori care au construit hoteluri de 10 si mai multe etaje direct pe plaja, nu poti sta la soare dupa amiaza ptr.ca vei sta la umbra hotelului, soare doar dimineata, si tu vrei 965 de euro pe o seara de cazare, esti idiot!!!!.Pai daca stau toata vara la plaja cu banii astia imi cumpar o vila in Navodari, si numai am nevoie de camera ta mai idiotule!!!
15
4
Nu sunteti sanatosi la cap... asta e visul vostru... sa luati atatia bani pe noapte.
15
0
Aproximativ 90 la suta dintre patronii romani, din orice domeniu de activitate sunt prosti prosti rau de tot. Nu stiu sa faca turism, nu au vrut sa invete in 30ani, nu stiu sa faca comert, nu au vrut sa invete in 30ani, dar s-au crezut oameni de afaceri, cand de fapt ei doar au stiut sa-si umileasca angajatii, i-au facut sclavi, nu au marit salariile de 30ani in functie de profitul lor urias obtinut, iar pe clienti i-au inselat cu preturi de paris. Acum li se intoarce, ce-i de mirare, sunt legile universului din care facem cu totii parte.
25
2
Am fost pus sef de guzganu rozaliu hrebenciuc.Am 5000 de euroi. Cat merge mai stau.
12
4
Boi sa fie sa vina... eu i-as lasa sa stea ei in camerele alea de 965 de euro...
6
2
PAI NU TIPA TOAPA DE CORINA MARTIN SA SE DESCHIDA MAI RPD SEZONUL...
19
2
In banii astia ai inclusa si o oaie marinata de asta iarna?
18
2
Dragi hotelieri va meritati din plin falimentul care va veni peste voi!
33
2
Arabul asta este sef peste romani, rusine!
23
4
Voucherele alea celebre nu sunt valabile in Grecia, Bulgaria, Serbia .. ce rost are sa deschizi granitele. Iar de venit din afara cine tot vine de ani de zile la conditiile turismului romanesc? Asa ca mai vedem.
9
1
Nu o sa vina nimeni. Toate asa-zisele apartamente, au fost luate cu scopul inchirierii si din banii de chirie sa plateasca ratele la banci. Acum, multi au cerut amanarea ratelor...o sa se vada de la anul cum raman in curul gol. Lumea nu intelege faptul ca, nimic nu va mai fi ca inainte. O sa fie jale mare! Imobiliarele, se duc pe apa sambetei!
25
6
Pai daca a zis Dan Negru...Hai sa nu mai facem stiri cu tot ce afirma toti frustratii pe facebook.
15
10
prost e ala care da, nu ala care cere
15
4
prostia loveste necrutator...jegul care a initiat stirea a uitat sa dea si detalii privind oferta...poate chiar se meria banii pe noapte pt ce primesti..si nu tot litoralul e la pretul asta,evident...e ca si cum ai spune ca la Dubai e scump ca iti ia si 3mii pe noapte
9
15
Astia n-or sa invete nimic din experienta asta. Or sa moara in chinuri ..
19
5
asta este cel mai mare evazionist. A furat statul cu milioane de dolari cand avea Spring Time. Orice donatie face cheama mass media sa isi faca reclama. Un hot notoriu !
25
2
unde e prostanacul ala de blama voucerele, ca la banii astia nu cred ca vin aia cu voucere!!! cocalari de bani gata se vor gasi cu siguranta sa plateasca banii astia, nu ar fi primul an...
15
2
fraier e ala care da, nu ala care cere. cu 1000 de euro merg in tenerife 5 zile.
32
1
Veniti sa va scaldati in apa in care au stat timp de 3 luni, 14000 de cadavre de oi, la pretul de 1000 eur pe noapte ,ahahaha!
30
4
si atunci va mirati ca vor pleca romanii in strainatate....pe bune cine vine sa dea 1000 lei la Mamaia cind de 3 luni totul este cu 75%..
21
2
Pentru asta se agita hotelierii nostrii. Banii trebuie sa curga garla in buzunarele lor. La sfarsitul sezonului incep sa se planga precum ca nu au avut incasari in scopul de a plati un impozit cat mai mic.
30
1
Prost e cel ce da si nu cel ce cere. Asta se numeste impozit pe prostie.
39
1
Mie frica ca ori unde in lume ....turismul va suferi ...lumea nu mai are bani dupa atata izolare si carantina lumea are rate datori etc
16
8
Sa ma cac in haznaua Mamaia.Prost e cine da banii astia.
69
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108