REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Au înnebunit salcâmii: RECORD de FALSURI în adeverințele de la angajatori!

Au înnebunit salcâmii: RECORD de FALSURI în adeverințele de la angajatori!

Replica API 1 mai 2020 | 00:00 3030

În ultima perioadă au fost întocmite din ce în ce mai multe dosare penale cu privire la adeverințele de la angajatori false. Este vorba despre faptul că tot mai mulți constănțeni aleg să sfideze legile chiar dacă ne aflăm în stare de urgență. De menționat este și faptul că, în Constanța, oamenii legii sunt zilnic pe străzi și verifică la sânge șoferii, în cascade.

Polițiștii din cadrul Secției 1 și jandarmii din cadrul G.M.J. Tomis, la data de 26 aprilie a.c., au identificat un bărbat, de 30 de ani, care se afla staționat în autoturismul său, în zona Pescărie din municipiul Constanța. Acesta le-a prezentat forțelor de ordine o adeverință permanentă eliberată de o societate comercială, însă în urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu figurează cu contract de muncă la societatea în cauză. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în declarații. De asemenea, la data de 27 aprilie a.c., polițiști locali și polițiști din cadrul Secției 1 au identificat pe strada Soveja un bărbat, de 41 de ani, care a prezentat forțelor de ordine o adeverință permanentă eliberată de o societate comercială. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză nu figurează cu contract de muncă la societatea menționată în declarație. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în declarații.

Procurorii au deschis alte dosare

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, la 27.04.2020 au fost înregistrate alte dosare în care se efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de fals în declarații, prev. de art. 326 al. 1 Cod penal, reținându-se următoarele:la 21.04.2020, organele de poliție din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța au depistat în trafic, pe str. Soveja din Constanța, o persoană de sex masculin care, pentru a justifica deplasarea în afara domiciliului, a prezentat o adeverință falsificată, ce atesta calitatea de angajat în cadrul unei societăți comerciale, împrejurare necorespunzătoare adevărului; la 24.04.2020, organele de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat în trafic, pe drumurile publice din com. Târgușor, jud. Constanța, o persoană de sex masculin care, pentru a justifica deplasarea în afara domiciliului, a prezentat o adeverință falsificată, ce atesta calitatea de angajat în cadrul unei societăți comerciale, împrejurare necorespunzătoare adevărului.

FILTRE peste FILTRE

Organele de poliție din cadrul Secţiei 4 Poliție Constanța au depistat în trafic, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, o persoană de sex masculin care, pentru a justifica deplasarea în afara domiciliului, a prezentat o adeverință falsificată, ce atesta calitatea de angajat în cadrul unei societăți comerciale, împrejurare necorespunzătoare adevărului. Două zile mai târziu, pe 14 aprilie, organele de poliție din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au depistat în trafic, pe drumurile publice din localitatea Tariverde, jud. Constanța, o persoană de sex masculin care, pentru a justifica deplasarea în afara domiciliului, a prezentat o adeverință falsificată, ce atesta calitatea de angajat în cadrul unei societăți comerciale, împrejurare necorespunzătoare adevărului. Totodată, la 18.04.2020, organele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Constanța au depistat în trafic, tot pe Aurel Vlaicu, o persoană de sex masculin care, pentru a justifica deplasarea în afara domiciliului, a prezentat o adeverință falsificată, ce atesta calitatea de angajat în cadrul unei societăți comerciale, împrejurare necorespunzătoare adevărului.

Menționăm că astfel de cazuri au fost depistate zilnic, inclusiv pe 30 aprilie. Și acestea sunt doat câteva dintre exemple.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum au facut dosarele pe genunchi asa o sa le si inchida cu solutie de scoatere de sub urmarire pt ca sunt prea prosti sa inteleaga ca unele persoane pot fi administratori neremunerati,adica nu apar angajati la verificari dar circula perfect legal in interesul societatii confprm lg31 din 1990! Dar de unde sa cunoasca ei legislatia?
5
0
cwrvele au iesit cu masina!!!
1
1
pentru 08:54 cei mai castigati o sa fie avocatii. Pierd castiga bani vin.
9
0
Sunt tare curios dupa ce se termina pandemia oare jumate din oras se duce la tribunal la judecata pt niste kkturi de declaratii? Ca si cum imfractori toti
5
3
hingherii inca nu si-au facut planul de amenzi si dosare penale
12
5
Alo, patronii!Nu mai dati adeverinte sclavilor vostri platiti la negru
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212