REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Au mâncat şi au băut moca, apoi s-au luat la bătaie cu poliţiştii, la Bărăganu

Au mâncat şi au băut moca, apoi s-au luat la bătaie cu poliţiştii, la Bărăganu

Replica API 3 mai 2012 | 00:00 247

S-au umflat muşchii pe ei

S-au umflat muşchii pe ei

Bătaie ca în filme, marţi seară, la Bărăganu. Circa 40 de indivizi beţi "rangă" s-au luat la bătaie cu poliţiştii Secţiei 9 Rurală Chirnogeni, la petrecerea de 1 Mai organizată de Primăria Bărăganu, la Căminul Cultural.. Aşa cum era de aşteptat în unele zone din mediul rural, oamenii abia aşteptau să mănânce şi să bea "moca", după care, încălziţi de aburul alcoolului, au început să facă ceea ce se pricep ei mai bine: scandal. După ce s-au "antrenat" bine, mai mulţi scandalagii s-au hotărât să îşi arate "vitejia" alimentată de alcool. Potrivit oamenilor legii, totul a pornit în momentul în care 3 indivizi, respectiv Robert Relu Olaru, de 35 ani, Mădălin Alexandru Popa, de 24 ani, şi Cătălin Popoiu, de 22 ani, cunoscuţi ca având antecedente penale, au ieşit afară, cu Olaru în frunte, care a şi zis: "Hai să arătăm noi cine e şefu' în sat", după care i-au instigat şi pe alţii să ia parte la scandal.

Astfel, la ora 23:50, toată zona în care se dăduse petrecerea se transformase într-un câmp de bătaie. "Au venit vreo trei-patru inşi beţi şi le-au zis celorlalţi hai băi să le arătăm gaborilor cine suntem noi în Bărăganu. A fost o bătaie ca în filme. Am fost nevoiţi să folosim spray-uri lacrimogene, am vrut să folosim chiar şi armele. Eram 6 poliţişti contra 40 de scandalagii. Până nu le-am dat cu spray în ochi nu s-au potolit. Chiar şi aşa făceau urât, unul se dădea cu capul de pereţi. Le-am dat cu spray, ei s-au lăsat în jos, noi peste ei, ei peste noi, era exact ca în filme. Doi poliţişti au fost agresaţi, Adrian Stan şi Robert Sârbu. Pe Stan l-au rănit, în momentul în care încerca să le pună cătuşele, iar pe Sârbu l-au ameninţat că îi dau foc la casă. Când i-am dus la audieri, ziceau că nu îşi mai amintesc nimic, că cică erau beţi. Acum îi ducem la arestare, sub acuzaţiile de ultraj contra bunelor moravuri, ultraj la poliţist, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi altele", ne-a declarat şeful Secţiei 9 Rurală, George Caraivan. De remarcat că unul dintre cei 3 scandalagii, Cătălin Popoiu, a încercat să fugă şi să se ascundă în mulţime, în momentul în care a văzut că "şeful" lor, Robert Relu Olaru, a fost încătuşat. Numai că a fost prins în scurt timp. În cele din urmă, cei 3 indivizi, Olaru, Popa şi Popoiu, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi propuşi pentru arestare, la Judecătoria Mangalia.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108