REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Au scăpat! Elevii de la Colegiul Economic din Mangalia nu vor fi mutaţi în altă clădire

Au scăpat! Elevii de la Colegiul Economic din Mangalia nu vor fi mutaţi în altă clădire

Replica API 27 aprilie 2018 | 00:00 259

A fost tensiune maximă la Mangalia, pe seama intenţiei ca elevii de la Colegiul Economic să fie mutaţi într-o altă clădire, pentru a face loc învăţăceilor de la Şcoala nr. 5, care merg la cursuri în două schimburi.

Părinţii au protestat, susţinând că, din cădirea situată pe strada Oituz, elevii de la Colegiul Economic vor ajunge să înveţe „într-un imobil dărăpănat şi insalubru”. „Primarul Mangaliei Radu Cristian dorește mutarea Colegiului Economic Mangalia într-o clădire veche și insalubra, împotriva voinței profesorilor, elevilor și părinților. Clădirea Colegiului Economic Mangalia vrea să o dea şcolii generale nr.5, pe motiv că acesteia nu îi mai ajunge spațiul în urma retrocedării unei clădiri în care funcționau două clase”, ne-a transmis, miercuri seara, o mămică revoltată.

Ieri însă, primarul a dorit să se întâlnească şi cu reprezentanţii Colegiului Economic, dar şi cu cei ai Şcolii nr. 5. analizând situaţia, Cristian Radu a calmat spiritele: ambele „părţi” au dreptate! Prin urmare, elevii de la Colegiul Economic nu vor mai fi mutaţi, însă rămâne problema Şcolii nr. 5, care a devenit neîncăpătoare pentru toţi cei care urmează cursurile aici. Urmează ca administraţia locală să găsească o soluţie – un eventual spaţiu corespunzător, care să aibă suficiente clase pentru toţi elevii de la Şcoala nr. 5, asta până când în municipiu se va construi o unitate de învăţământ.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ar fi si cetatenii Mangaliei asa de uniti precum sunt acesti elevi, atunci, cu siguranta, orasul ar fi aratat altfel.....Rusine!!!
2
0
E buna si presa la ceva in Mangalia. Incepand de la santierul ala malefic la micile firme,toti marlanii sefuti si sefuleti se cred dumnezei,mama lor ! De obicei mizeriile se intampla zi de zi,raman aici,se traieste cu frica si stres din ce in ce mai prost.Uite ca vine cineva si da pe goarna ,arata in presa rahaturile si iata ca se pot rezolva lucruri! Concluzia,nu mai stati ca cacatii in iarba,faceti totul public,dati pe internet,in presa,tot ce este naspa si poate macar peste in deceniu incepe si Mangalia sa se miste in sens pozitiv,social si economic. Nu mai lasati javrele sa conduca totul!
1
0
o scoala noua se poate construi unde este Gradina de vara Faru,asta daca locul nu este promis altcuiva.
0
0
Problema asta se dezbate de ani de zile si abia de acum in colo primaria ia in calcul construirea unei scoli?? Probabil un teren exista, dar nu central asa cum doresc majoritatea celor care au copii la aceasta scoala.Liceul teoretic astazi Callatis a functionat in cadrul Grupului scolar Ion Banescu o perioada si nu a murit nimeni.Si de la in capat al orasului a trecut la celalalt si n -a mai suferit nimeni de CENTRU.Lasati fitele si fiti atenti la educatie:parinti, invatatori, profesori,elevi, comunitate.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108