REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

AUDIERI în dosarul MORȚII lui Răzvan Ciobanu! Iată despre cine e vorba! VIDEO

AUDIERI în dosarul MORȚII lui Răzvan Ciobanu! Iată despre cine e vorba! VIDEO

Replica API 18 mai 2019 | 00:13 1124

Cercetările în cazul morții lui Răzvan Ciobanu Continuă. Până acum, oamenii legii au infirmat toate zvonurile legate fie de ora morții, fie de suspiciuni, fie de poziția așa-zis nefirească a trupului găsit la fața locului. Potrivit informațiilor noastre, anchetatorii au stabilit mai multe audieri în cauză, programate vineri, 17 mai, printre persoanele chemate la declarații fiind Iulian Cercel (cel care i-a împrumutat mașina), Sorin Oprea (cel care a mers la apartamentul designerului dupa moartea acestuia) și Laura Vicol, prietenă și avocata familiei. Aceștia nu au dorit să spună mai nimic atunci când au ieșit din sediul Serviciului Rutier din municipiul Constanța.

Laur Vicol a rugat, din nou, să nu se mai facă speculații pentru că în anchetă nu există așa ceva. Mai mult decât atât, ea a precizat că telefonul lui Răzvan Ciobanu a fost expertizat. Întrebată fiind dacă Iulian Cercel se afla în mașină cu Răzvan înainte de cumplitul accident, ea a spus că, din cercetări, nu reiese așa ceva. ”Sunt anchetate toate pistele posbilie. Sunuciderea nu a fost niciodată una dintre piste!!”, a spus ea.

Reporter: Se spune că era mort înainte de accident..

Laura Vicol: Este o altă speculație..

În ultima perioadă, tot mai multe zvonuri iau amploare și se transformă în scenarii macabre cum că designerul ar fi fost urmărit, omorât, ba pentru bani, ba pentru informațiile pe care le deținea pe hard diskuri. Mai mult decât, apăruseră informațiilor conform cărora, el murise încă din seara de duminică, în intervalul 20.30 – 22. 30. Aceste zvonuri au fost infirmate de anchetatori.

Amintim că tragedia s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, 28 spre 29 aprilie. Răzvan Ciobanu se deplasa dinspre Năvodari către Săcele, iar la un moment dat a părăsit partea carosabilă cu mașina, mergând circa un kilometru pe câmp, punând la pământ mai mulți copăcei și răsturnându-se, de mai multe ori. Trupul acestuia a fost proiectat pe pământ, în partea dreaptă a vehiculului Range Rover, care aparținea unei prietene. Cadavrul a fost găsit de un trecător, care a sunat la 112. Specialiștii în domeniu au precizat că era mort de câteva ore, fiind deja înțepenit. Apoi au apărut tot felul de ipoteze legate de deces, dar și despre faptul că localnicii din Săcele au sustras mai multe bunuri de la locul tragediei. Oamenii legii au spulberat toate aceste presupuneri, precizând că nu există suspiciuni de suicid sau altele, fiind vorba, în mod clar, de un accident rutier. Totodată, aceștia au precizat că toate bunurile au fost ridicate de către anchetatori de la fața locului, mai rămânând, rătăcite, o biblie, o sticlă cu apă etc, care au fost luate de către persoanele din zonă și duse la Poliție din Săcele.

L.C.

Citește DETALII despre CAZ AICI: Când ar fi MURIT, de fapt, Răzvan Ciobanu! DETALII ŞOCANTE din ANCHETĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un individ care traia dupa regulile drogatilor cu fite,doar ca mai era si designer. Sunt drogati cu sutele in Romanica si nu se face mare tam tam. Cu siguranta ca autoritatile stiau de mult timp ce hram poarta tipul,de ce nu au deskins la el la hogeac ? Si cand crapa alti derbedei drogati de ce nu se faca mult taraboi la teveuri? Poate ca si drogatii anonimi au calitati,doar ca nu au avut sansele astuia de-l ling in cur dupa moarte, toti ziaristii.
2
0
ciumegul a fost omorat de Elodia !..Asa ca daca o gasiti pe Elodia...rezolvati tot misterul !
3
0
Designerul se facuse ciripitor la diicot. Diicot trebuia sa-i ofere protectie. Hardiskurile sunt la deruta.designerul a deranjat probabil pe cineva cu declaratii la diicot.
1
1
Ajungi in parlament daca omori gramatica
8
1
omoarama ca sa fiu celebru
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108