REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Augustin Lazăr anunţă că îşi depune candidatura pentru încă un mandat la şefia Parchetului General

Augustin Lazăr anunţă că îşi depune candidatura pentru încă un mandat la şefia Parchetului General

Replica API 19 martie 2019 | 01:37 523

Augustin Lazăr

Augustin Lazăr a anunţat luni că îşi va depune candidatura pentru un nou mandat de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gura larga , cin' te prinde ti'o si baga ! tu nu esti irinuca , esti pensionarul SNC care tortura oameni ca nu veneau la defilare . Muie tie , muie ma-tii !
0
4
Intotdeauna binele invinge raul! Cu gasca asta de HOTI ai lui DRACnea toti trebuie sa fim alaturi acum mai mult ca oricand! Hoti nu se dau in laturi de la nimic si nu mai tin cont de nimic: Nici de romani nici de UE..Ei lupta sa-si salveze hotiile si sa scape de lege si puscarie, ori asa ceva in secolul 21 nu se mai poate! STOP HOTILOR. Banii furati a oasi mars la puscarie unul cate unul...
5
1
este incadrarea declaratiei Procurorului General la rubrica "politic". Nu stiu daca s-a nimerit - nimeni nu-i crede pe tarabagiii de la Replica capabili de fineturi, dar e o brodeala pe cinste. Asa este: justitia pulii dintara asta face politica.
2
1
Traiasca Johanis Traiasca Laura Codruta Kovesi Traiasca Augustin Lazar Traiasca Uniunea Europeana,Romania si toti romani.
4
4
@1004 da stiu cine l-a revocat pe Lazar aroganta, lipsa de demnitate , abuzul de functie, tupeul ,nesimtirea si ce-i mai lipseste pentru a fi un PG competent.Slugarel Lazar a inchis dosarele lui cap de tabla cel care il tine in functie impotriva deciziilor CCR ,doar se ocupa de dosarul ravasitoarei !Sa te milogesti prin instante doar ca sa ramai in functie pana in april mai mare rusinea pentru un PG !Tiberiu Nitu si-a dat demisia imediat, procurorul asta format in comunism ce mai asteapta ?Vezi dubla masura sa scapam de comunisti dar pe asta il pastram ca este cald !Sper ca stii zicala
4
8
Huooooooooo
1
7
La comentarii nu va intrece nimeni. Daca ai fi citit putin din legi ai vedea ca nu se poate face referendum pentru legile justitiei. Esti la fel de destept ca si fosila comunista pe care o sustii si care doar a trecut pe langa carte. Arta manipularii functioneaza perfect la capete seci ca al tau. Gunoaie corporatiste sunteti in frunte cu dulapul mergator de la Cotroceni.
2
8
cunosti cumva cine l-a revocat si ce anume ii permite asa ceav-daca memoria nu-mi joaca feste , este acelasi lunetist criminal care a revocat-o si care cu ajutorul slugii fidele dorneanu L-AU OBLIGAT PE PRESEDINTELE TARII SA O DEMITA. in concluzie, aceasta revocare este nula si neavenita- poate din atata zel manifestat de acest criminal tudorel- va face si el cunostinta cu noul procuror sef european, dna Kovesi-, de data asta in calitate de inculpat- cine stie cum l-a ajutat pe puscarias
9
7
Total de acord cu Dl Lazar ca sef la Parchetul General. Dl presedinte trebuie sa faca obligatoriu, referendumul pe justitie, pana nu este prea tarziu- si automat va fi aducator de persoane la vot. Poporul este atat de scarbit de aceste scarbe ordinare incat va veni la vot special ptr asa ceva.
10
3
unde ai audiat-o pe madam iohannis ? nu iti este rusine comunist compromis , ai aparat-o si ai ascuns magariile lui kovesi , la puscarie cu amandoi !
4
9
De buruieni se scapa cel mai greu.Eu zic ca daca si asa toti astia de calitate proasta se vrea a fi mentinuti la putere,sa nu mai fie alegeri,ca e de prisos. Sa se ciomageasca intre ei toti barosanii si cine e mai tare ,ramane acolo sus. Oricum tot cam aceleasi ingrediente compun ciorba asta politica si institutionala scarboasa din Romania. Romanii voteaza cam degeaba,adica pe cel mai putin rau dintre rai. Alternative pozitive,pauza !
5
5
Foarte bine! Succes!
9
4
succes, va tinem pumnii, trebuie sa reusiti, nu aveti contracandidati valorosi- nuliotatile acced doar prin plantari
11
8
Sigur veti fi pe ultimul loc al clasamentului dar important e sa participi. lupta pentru dreptate nu tebuie abandonata!
11
6
Succes domnule Lazar, noi va sustinem. Nu credeti ceea ce se spune despre noi, suntem oameni buni, onesti, cinstiti, nepatati.. e lumea rea...
10
7
s-a dus tara asta p..lii de suflet ,cat tupeu si nesimtire sa ai totusi? Sa fii revocat, sa sustii o penala sa fii audiat si posibil urmarit penal si culmea sa te fotografiezi cu penalul Marin zis Ceausecu condamnat 1.8 ani inchisoare si apoi sa te inscrii la examenul de PG ! Nesimtirea si ipocrizia a ajuns la cote ametitoare .! Totusi oricum ar fi pe LCK nu o depasesti la capitolul - va mint cu tupeu !
11
15
Tupeu si jigodism la maxim la vopsitul asta
13
13
Bravo ! Sa dea d- zeu sa si cistigati !
13
13

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920