REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Autobuz RATC, transformat în bodegă de o femeie de etnie romă!

Autobuz RATC, transformat în bodegă de o femeie de etnie romă!

Replica API 10 aprilie 2019 | 01:51 472

O femeie de etnie romă, aflată în stare de ebrietate, s-a urcat într-un autobuz RATC continuând să-şi satisfacă nevoile din sticla de bere pe care o avea în mână. Unul dintre călători a imortalizat-o pe individă, arătându-se indignat de faptul că nici poliţiştii locali, şi nici controlorii sau chiar şoferul nu iau măsuri pentru a stopa astfel de fenomene ce au loc în locurile publice.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti va dati shmeckeri si cand vedeti tigani va pisati pe voi fricosilor.....nu aveti unul curaj sa va loati de iei...aici ce mai aveti si voi tupeu labarilor
1
0
Prins fara bilet, speli autobuzul la sfarsitul zilei
0
0
daca-i era sete ce sa faca, s-a cinstit si ea, acum ceva vreme politia locala amenda pe unu' care consuma bauturi alcoolice in parc, sunt altii care se drogheaza in locuri publice, pe aia nu-i deranjeaza nimeni, ca Romania a ajuns tara unde drogurile se gasesc pe plaja, sunt aduse de val.......
1
0
Nici romanasii nu sunt departe . Scot gratare in strada pe trotuar. Parcheaza ca boii . Specie de kokalari
2
1
Daca noi suntem lasati sa vandalizam si sa porcaim pe cine vrem,de ce sa nu lasati tiganii sa faca ce vor? Agresiunea si distrugerea sunt modul de manifestare liber pe care si Iohannis il accepta ,asa ca nu va mai luati de scumpii si adorabilii golani !
0
5
Urcat pe la sofer cu prezentare bilet , abonament si pe anumite linii paznic 48 44. Si camere peste tot.
4
1
Indieni sunt invatati sa traiasca in mizerie . Nu se vor civiliza acesti borati niciodata . Sigur are locuinta sociala si renta viagera de la psd . Asa votanti asa partid .
16
2
Bai nazistilor. Aruncati cozile de topor dar ramane simbolistica masoneriei. CIOCANUL si SECERA. Deci in continuare ne secera si vine jandarmeria si ne da in cap : la pungesti, piata universitati, guvern ... .
4
8
daca suna la super politia locala ii spuneau ca nu au echipaje disponibile, ca toti sunt in misiune, dar ei sunt creanga prin oras,
13
2
mai romanilor care comentati nul invinovatiti pe fagadau de ce nati vb cand era mazare ? dar va placea ca va dedea cate o gaina
3
9
Cat de mizerabil a ajuns orasul asta, din cauza ta, Fagabou!de ce nu se face controlul pe la sofer, ca acesti mizerabili sa nu se mai plimbe gratis?asa au distrus tomis nordul, muta naibii maghernitele din HC undeva la marginea orasului..ti se face lehamite de cum au distrus astia orasul si sunt lasati sa aiba case gratis, transport gratis?nu ii mai civilizeaza nimic pe astia, sa iti fie clar
21
2
moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!moarte tiganilor!
32
6
astai sunt votantii lui Furadau sai de titlul de cetatean de onoare al prasului la cioara asta ca e un specimen reprezentativ ... oras scarbos si jegos al lui Furadau !!!
24
5
Nu doar un autobuz....tot orasul s-a transformat intr-o bodega !
26
1
Alooo DNA de ce nu sunt trasi la Raspundere cei doi din conducere? Bogdan Nita si Mariana Soceanu pt salariile de 18.000 si 15.000? Voi sunteti bolnavi? Au salarii cat primaru orasului? Soferii au salarii de nimic si trag ca animalele!ei ce fac? Au masini cu soferi si nu fac nimic! Baaaaaa 18000 mii de lei un salariu voi sunteti nebuni?CHIAR NU II CONTROLEAZA NIMENI PE ASTIA?de ce ca e prin hotarare de sindicat? Si aia s oamenii lor! Rusine Fagadau! Nu mai vezi voturile noastre!
17
3
interdictii peste interdictii de unde si multimea de avcuri,pai de mergeai cu caruta,bea si carutasul bea si calu bea si cine se mai nimerea,pana la urma daca si-a platit biletul si inca in mue berea este trecuta ca aliment
7
6
la incinerator cu ciorile
28
3
si daca era fara alcool ?
7
8
boratu tot borat ramane,,,nu se civilizeaza de cat cu paru.
27
2
Se simte indignet... pai in pula mea, in loc de poze nu mai bine suna la politie?! Aaa, ma scuzati, a imortalizat-o ca poate o pune in arhiva personala de poze. Asa si tipa cu mama agresata de boschetar...l-a pozat si in loc sa sune la 112 a preferat sa pozeze. Unii au creiere degeaba, doar sa le umple cutia craniana. Rabidus populus!
14
6
Tot e bine, putea sa borasca sau sa se pise in autobuz.
21
3
Trebuia aruncata din autobuz in mers.
34
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212