REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° ConstanÈ›a Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° ConstanÈ›a Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Avansări în grad la Jandarmeria Constanţa

Avansări în grad la Jandarmeria Constanţa

Replica API 3 decembrie 2019 | 02:15 598

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, la Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa au fost avansaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru rezultate pozitive obţinute în activitatea desfăşurată, un ofiţer: locotenent Iliuță Ciprian, înaintat la gradul de căpitan, precum şi opt subofiţeri, plutonierii majori: Iorga Augustin, Barzecu Iancu, Burlacu Daniel, Nenu Robert Florin, Părălește Ionuț, Anghel Leonard, Roșu Nicolae, Sandu Andrei, înaintați la gradul de plutonier adjutant.

La Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, au fost avansaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru rezultate pozitive obţinute în activitatea desfăşurată, un ofițer: 1.Locotenent Păiușescu Ionela la gradul de căpitan și unsprezece subofiţeri: plutonierii adjutanți Bumbac Cătălin Mihai, Luca Ștefan, Coteț Cristian, Roncea Gabriel, înaintați la gradul de plutonier adjutant șef; plutonierii majori Vlădescu Mircea-Ionuț, Cucu Adrian, Epure Florian, Ciocan Gabriel-Cristian, Gheorgheșteanu Mihai, Iordache Ovidiu Gabriel, Niculcea Ion, înaintați la gradul de plutonier adjutant;

Totodată, prin ordin al inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi ordin al comandantului Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa, ofiţerii şi subofiţerii care s-au remarcat prin îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu încredinţate au fost recompensaţi cu mulţumiri, felicitări şi diplome de merit.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari! A face stire din asa ceva denota ca nu este cine stie Jandarmeria si ca nu are de lucru la potentialul real. Legislatia nu ii avantajeaza pe inimosii jandarmi. Au nevoie de competente adevarate.
1
0
manca-mi-ar cacatul de derbedei ???
3
3
Felicitarile mele
2
3
Pentru indeplinirea cu succes a misiuni 10-aug-2018.. Au depasit planul la gaze si pulane.. Din bani nostri desigur..
7
4
neinteresant! asta este bucataria interna a institutiilor respective. nu trebuie dat la ziar. dar in lipsa de altceva incercam sa devenim vizibili.
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108