REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

AVARIE RADET! S-a spart o CONDUCTĂ pe strada Unirii. VIDEO!

AVARIE RADET! S-a spart o CONDUCTĂ pe strada Unirii. VIDEO!

Replica API 12 octombrie 2020 | 00:27 3857

Pe strada Unirii din municipiul Constanța s-a spart o conductă a agentului termic preluată în administrare de R.A.D.E.T. Constanța.

„Ca urmare a apariției unei avarii pe infrastructura de transport a agentului termic preluată în administrare de R.A.D.E.T. Constanța, nu se furnizează energie termică pentru preparare apei calde de consum, în data de 11.10.2020, începând cu ora 13:00, la punctele termice 30, 31, 33, care deservesc zona Faleză Nord.

Vă asigurăm că echipele noastre de intervenție depun toate eforturile necesare repornirii instalațiilor în cel mai scurt timp” transmit reprezentanții RADET.

Ce spune directorul RADET Constanța

„Pe strada Unirii a apărut o avarie pe rețeaua de transport, iar lucrătorii RADET au reușit să izoleze și urmează sa săpam. Conducta este veche de 40-45 ani. Doar aflată în proprietatea autorității publice locale se pot accesa fonduri europene pentru înlocuirea și redimensionarea acesteia. Este rețeaua de transport care a fost cumpărată în decembrie 2019 de Primăria Municipiului Constanța ca să o înlocuiască pe fonduri europene. Știu că Primăria a făcut demersul pentru accesarea a 49 milioane de euro pentru acest proiect” a declarat Liviu Popa, directorul RADET.

„Conducta aceasta este din perioada în care s-au construit blocurile de pe strada Unirii - în anii 80 - și se vede din poză cât este de corodată fiind foarte veche. Conductele de termoficare sunt amplasate în canal termic din beton, acoperit cu dale, iar aici a ieșit jetul de apă fierbinte printre două dale învecinate care acoperă canalul termic. Din cauza presiunii mari apă fierbinte a dislocat și asfaltul. Reparăm și repornim instalația pentru a asigura apă caldă de consum în zona respectivă“, au declarat reprezentanții RADET.

.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca vine de la Dabuleni.
1
0
Las ca vine Claudiu Palaz , cel cu 2%, la alegerile locale, candidat PMP la parlamentare. De rasul Lumiii......
2
0
individul asta de-si spune si special,ar trebui cat mai grabnic inlocuit impreuna cu toata conducerea radet care este pesedisata dar nu inainte de efectuarea unui control riguros al gestionarii banilor pt. ca se va constata cu siguranta cum acesti indivizi au furat.
2
1
Desfiintate urgent Radet cu gasca de incompetenti si prieteni din primarie, verificat cum s-a facut preluarea conductelor de primarie s i trecerea pe gaz, URGENT!
7
0
Astia nici nu vor sa auda de reducerea valorii mc de apa! Si urlau mama mama ca in Constanta apa este cea mai scumpa! CET-ul nu are bani pentru gaze! Aici este primaria!
0
1
Si-a dat demisia Stroe, au inceput sa bubuie toate conductele ! Constantenii au votat destept !
6
8
Bagati l la somn pe acest trepadus al mafiei psd-iste ce minte cu nerusinare. Conducta respectiva nu are vechimea aceea. Cum sa pui un asemenea om 'director '. Un incompetent cu tot cu restul gasti de hoti din radet cta.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108