REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

AVEȚI GRIJĂ UNDE PARCAȚI! Poliția Locală Constanța, pusă pe dat AMENZI!

AVEȚI GRIJĂ UNDE PARCAȚI! Poliția Locală Constanța, pusă pe dat AMENZI!

Replica API 13 august 2018 | 01:59 557

Sezonul estival aduce la malul mării și înmulțirea problemelor din trafic. Având în vedere creșterea numărului participaților la trafic, este lesne de înțeles de ce se întâmplă astfel. Iar pentru că o parte dintre dificultăți apar și din cauza celor care opresc sau staționează neregulamentar, atenția poliților locali se îndreaptă, în această perioadă, în mod special și spre aceștia.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța, numai în cursul zilei de vineri, 10 august a.c., au fost constatate 73 de abateri și au fost aplicate tot atâtea amenzi, pe OUG 195/2002, în special pentru opriri/staționări neregulamentare pe arterele intens circulate din oraș și în Stațiunea Mamaia.

„Pentru prevenirea săvârșirii unor fapte antisociale solicităm cetățenilor, care întâlnesc cazuri, care intră în competența noastră instituțională, în special încălcări ale normelor de curățenie și de conviețuire socială, să ne acorde sprijinul pentru identificarea făptuitorilor prin apelarea numărului Dispeceratului Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă. Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul, direcția de deplasare și alte date care să ne permită identificarea persoanelor respective”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa-i dea lu ministra dan amenda maxima si sa o dea exemplu, daca a parcat ilegala
2
1
ma-ta-i analfabeta , s-a futut cu arabii si a ratat avortul , ai aparut tu , esec uman . Sa taci in mortii ma-tii si sa te bucuri de banii lui soros si de muia de pe malul portului .
0
2
Unde dau amenzi? Cind trec pe strada Renasterii si asta rar,nu dau amenzi automobilistilor .
1
1
mai sunt 2 saptamani se termina sezonul. acum pe ei pe mama lor umflati le banii sa aveti de salarii
4
1
corect, eu propun sa inceapa cu analfabeta ministru dan care a parcat exact pe spatiul repartizat salvarilor, nu de alta dar trebuie sa fiti exemplu- aveti ocazia sa dovediti
5
2
Nici in tarile civilizate nu sunt locuri suficiente, dar nu se parcheaza pe trotuare sau etc. In germania de ex, in oras, mai intai iti cumperi sau inchiriezi loc de parcare, apoi iti cumperi masina.
5
3
oricum nu ne ajuta cu nimic ..in afara de aglomeratie si nervi
1
3
Cu atatia turisti sositi in zona unde poola mea sa parcheze,cu atatea amenzi pt. parcari ilegale o sa mai vina pulea turisti !
3
5
Bravo Politia Locala !! Se vede cine face treaba
6
4
Sa comenteze locala cand v-a face fatalau locuri de parcare, ca doar nu ne luam masina in spinare
6
3
B 204 FXS, dubita Fiat, reclama Silithor pe ea, parcheaza pe spatiu verde la Inel2, in spate la iS10. Poate Pol Locala isi face mila si-i dai si lui o amenda.
2
0
sa dea cate o amenda de persoana. Sa ajunga la toata lumea !
4
1
Asta de dedesubt, sper sa fii singurul prost frustrat din familia ta. N ai inteles nimic pentru ca citesti precum scrii, flausatule.
10
0
Mai mare minciuna nici mazare arunca, unde aplicati voi maturatorilor, toate statiile de autobuz sunt pline de masini parcate, sa se puna camere pe masinile voastre de maturatori-facacacai si cand treci k chioru la volan pe langa o masina oprita la un metru de trecerea de pietoni, sa platiti voi amenda, fara reducere.....sclavilor, ciocu mic sau poftiti la invatat alfabetul
2
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108