REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Aveţi încredere în Justiţia din România?

Aveţi încredere în Justiţia din România?

Replica API 8 iulie 2019 | 02:47 327

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
avem asa ceva in Romania ? justitie?
0
0
justitie de tot KAKATU
1
0
Doar prost sa fii sau grav bolnav mintal, ca sa poti avea incredere.
8
0
Felicit inca o data Replica pentru intiativele curajoase pe care le ia. Daca te uiti in sondajele de opinie facute de ong-uri observi ca procentele sunt exact pe dos... Cine plateste comanda plateste muzica!
8
2
Am incredere ca doar ce au rezolvat dosarul revolutiei in 2 saptamani au dat sentinta cum e normal,la fel au facut si cu 10 AUGUST se da sentinta saptamana viitoare cand se incepe si dosarul Flota in aceiasi zi cand se incepe si executarea silita a prejudiciului datorat de Vociulescu Dan statului.
3
1
Doua exemple:Proxenetii din Romania sunt liberi trimit fetite la produs construiesc vile de lux au masin de lux se plimba unde vor fara sa munceasca o secunda iar prostimea la munca pe minim pe economie si daca fura o bucata de salam 3 ani de puscarie. 2.De ce procurori Onea,Negulescu de la Ploiesti sunt liberi dupa neregulile pe care le au facut?.Legile in Romania nu sunt facute ptr toata lumea sau doar ptr prosti ?.Sau procurorii sunt d'zeu pe pamant ?.
7
1
Asa a ajuns justitia in Romania. Orice om are pretul lui, de la presedinte pana la judecator, avocat sau procuror. Banul sa iasa, ce mai conteaza copiii abuzati de procurori in vazul lumii cu mascati prezenti ca ultimii infractori, pedofili si criminali eliberati sub control judiciar, smenarii fostului PDL acum bine mersi cu averile neatinse, retrocedarile dubioase nesolutionate pana in ziua de azi. Omul obisnuit sa petreaca ani de zile judecandu-se pentru niste lucruri marunte, in timp ce unii se lafaie pe cele mai mari salarii si pensii din Romania, mai mari decat medicii sau pompierii.
6
2
.... care justitie, ce justitie, de unde justitie, in Romania nu exista asa ceva. Sabia o are tocita sau cred ca s-a rupt, la ochi peste legatura aia, a avut grija Tudorel PSD sa ii mai puna inca vre-o patru sau cinci sa fie sigur ca nu mai vede nimic, plus ca acum mai are si capul spart.
6
2
Avem alta alternativa?
4
3
Am incredere doar in cazul in care Justitia locuieste in cartierul numit Romania din orasul Karlsruhe
4
4
Vorbim doar de o minima speranta. Ca la LOTO. Daca ai noroc,nimeresti procurer care sa caute probe reale,avocat care sa stie meserie si judecator cu adevarat impartial. Atunci ,chiar sa fii vinovat,stii ca primesti doar cat meriti,daca esti nevinovat esti liber. Deocamdata e ca la cautatul de instalatori,faiantri,tamplari,ceasornicari. Sistemul numit generic ,,Justitia Romana'' este la fel ca alte grupe de meserii,plin de incompetenti aroganti si periculosi pentru oameni,de insi fara inclinatii pentru dreptate,pentru apararea drepturilor omului. Au salarii mari dar o minoritate de acolo merita
8
3
Ca sunt mai multe justitii.Aia care-l bucura pe Dragnea,aia care elibereaza criminali,care spala bani negri,care spala averi, sau aia care-l baga in puscarie pe Dragnea ? Sictir ,Justitie !
10
1
Cu protocoale ilegale nu poate exista o justitie corecta. Si sa nu uitam ca securistul Base a numit si controlat factorii de decizie cei mai importanti in justitie pentru a-i baga la puscarie pe adversarii politici si acum hastajistii tipa la psd sa ia mana de pe justitie, pe bune?
9
1
Muistii graiesc ca PSD a distrus justitia, adica toti primarii si presedintii de C.J au fost arestati sau sant in puscarie, basca prim-ministri, judecator la C.C. fiindca omu crestea 2 struti si 3 capre. Dar aceeasi muisti nu articuleaza nimic de Iohanis -6 case luate dupa meditatii la fizica, sa inteleg ca a meditat toti copiii din Sibiu sau de Bashit care s-a improprietarit cu vila in Capitala prin minciuna, 300 de ha cu cel mai bun teren arabil din tara, etc, etc. Oare primarii aia securisti din Ardeal, Falca, Boc nu au facut nimic, n-au vopsit si ei blocuri, n-au angajat oameni.
6
9
mi-au sarit sarit zeci ,sute de mii de euroi in geanta, si dau sentinte dupa cat de gros este teancul ,exact cum ma lasa propria constiinta, asa sa-mi ajute al de sus !
7
2
despre ce justitie vorbiti?- aciumei rosii, plantati speciali, alesi pe sprinceana, analfabetismul a castigat
13
6
Ma numesc Justitia Postolache si nu imi asum nimic din tot ce se vorbeste la adresa mea,tin sa va anunt pe aceasta cale ca am parasit tara din momentul in care Ion Ilici a fost numit presedinte ,nu locuiesc la adresa pt ca nu mai aveam incredere in mine in casa si vecini care ma vroiau violata prin ordonante urgente violente si repetate cu orice chip.Anunt totodata ca pentru voi,neam de cap plecat, pana nu rezolvati cu revolutia cu 10 august cu flota...nici ca mai exist!Mogli Dacian rezolva spirala si voi tot nu rezolvati cu sederea mea pe termen nelimitat in Romania.
2
5
Va salut, ce incredere sa ai in JUSTITIA , zilelor noastre , ???care APARA HOTII , JONGLEAZA , cu aplicarea prevederilor de lege si CONSTITUTIA in scopul si INTERESUL ACESTORA , fiind totodata ASERVITA POLITIC !!Despre ce justitie vorbim ?????
13
0
Curte constitutionala conduce romania si declara ilegalitatea cmpleturilor de judecatori.
13
1
Ce cautau protocoalele alea in justitie?
10
4
Cind vezi o procuroare ca se lupta cu un copil ce sa crezi ?_-cind vezi ca judecatorii dau hotarire ca un copil crescut 8 ani il dai unor straini americani ca pe un obiect ce sa crezi despre justitie ?
11
4
Ai bani multi pt.avocati f.buni ai oarece parte de justitie,de nu pt, o gaina faci 3-4 ca popa.Se cred Dumnezei pe pamant schimba guverne cu catuse,pun presedinti de tara,de salariile lor imense nu se poate atinge nimeni ,iar vedetele ce sunt la bulau e demonstratie de forta pt. a arata cine e nanasul!
17
1
Incepusem sa am acum vreo 5-6 ani, dar se pare caci caracatita Neocomunista si-a varsat ultimul zvac si a distrus-o iar ca sa-si scape turma! Nu, categoric nu am! Cand voi vedea toti arestati de la ultimul angalat dintr-o primarie care a furat 100 de lei pana la unul ca Adrian Nastase care a vandut si devalizat Romania Pana cand miile de miliarde furate de catre politicienii corupti in ultimi 30 de ani nu sunt recuperat! Pana cand cei ca Iliescu care au omort oameni la revolutie si mineriade nu sunt arestati! Imi place democratia nu neocomunismul instaurat dupa '89!
15
5
Imposibil sa ai incredere in justitie. Da,puzderia de infractori poate avea incredere ca Justitia este blanda cu ei.Si sistemul care se foloseste de ,,justitie'' in interes de casta, e linistit.
15
1
Justia din Romania este o injustitie evidenta. Sau o justitie partinica in sensul negativ pentru cetateni.
19
0
Nu numai PSD a distrus justitia. Ci si cei dinainte. Este rodul, capodopera clasei politice corupte in intregimea sa . Nu mai creati ingeri la PNL, PM Alde sau chiar USR. Ne trebuie alti politicieni dar slabe sanse ...
17
1
Politicul PSD A DISTRUS JUSTITIA.
12
9
daca vreti sa vedeti justitia mergeti la cluburi noaptea
15
0
cu acordu lor sa vandut toata Romania. Alilua .
21
0
Nu, categoric nu.
22
0
Arivisti ,oportunisti ,aroganti 80% dintre ei.Cei de la particular sunt numai cu pile,dar sunt varza.
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108