REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Aveţi încredere în preşedintele României, Klaus Iohannis?

Aveţi încredere în preşedintele României, Klaus Iohannis?

Replica API 21 octombrie 2019 | 05:53 275

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cap de tabla!
1
6
mercedes vrei mercedes ai numai ca este o replica facuta in China si de proasta calitate !
4
15
mercedesul .. dacii am mai avut si le am dat la casare
15
4
...comentarii ale fan-ilor Latrina A3...se vede cum au creierul...curat...curat ...curat ...spalat...Butoiul cu osanza plateste bine pentru aceste postari ???
22
12
Este clar ca Romania a esuat la capitolul politica externa, Croatia a fost acceptata in Shengen inaintea noastra, raportul MCV este devastator, halal lupta impotriva coruptiei, nu exista lupta pentru interesele Romaniei, ideea este sa emigram si sa fim sclavi in UE, asta e planul din care face parte si Klaus.
10
8
Iar ai inceput sa debitezi din creierul tau spalat de fascistul klaus ciorditorul de copii cruzi si case.Stim ca doar ss si sinceritatea il vor pune inca un mandat de 5 ani de frecat limba prin u.e si mapamond cu discursurile lui de tembel irealist cazut dupa alta planeta.Cand lumea incepe munca el inca este in weekend dar poate nu stii tembelule numit pensionar ca la turistul sef weekendul incepe miercuri si se termina luni d.amiaza.Dute sa ii freci drag pensionar cu limba ta aspra pantofii de la origini pana astazi.
12
15
Dar tie iti place sa sugi pula gratis la multinationale
5
17
ptr ca nu agreez sa fiu asistat social si ptr ca oamenii de buna credinta ce gandesc fara ajutor de spalare a creerelor- sunt ferem convinsi de dezastrul, decaderea noastra si imbuibarea lor a guvernantilor ciumati Asteptati 10 noiembrie si v-a veti comvinge
22
7
@1502 mai nulitate absoluta, neuron murat in hazna, mai schimba postarea ca de aia nu face sica guvernul,ia muie cu cacat de la toti impreuna cu seful tau dulapul de la Cotroceni,lenesul natiei.Este ca nu ai fost in stare sa enumeri 3 calitati ale lui Iohannis?Am gresit, tu esti prea prost pentr-o asa intrebare!
10
12
cat iti mai da porcul hot stroe pe postare ? un leu cincizeci ? Nu-i rau dar de la mine nu ai decat cacatul la lins. Iar tu stii asta da-ti place nebunaticule mic pesedist jegos !!!
15
12
Bunici nostri au luptat contra lui Hitler,,,si noi prostimea votam Bavarezu mostenitor SS la conducerea Romaniei.
20
23
intr o tara normala johanis ar fi fost arestat pentru inalta tradare si executat
23
26
Un clar NU pentru turistul de la Cotroceni.
24
25
pentru sustinatorii lui Iohannis sper ca nu v-am dat greu Enumerati si argumentati macar 3 calitati ale lui Iohannis!Le gasiti usor?
23
22
Cand voi termina mandatul numaru 2 in anul 2024 pentru ca nu vointa poporului este in joc adica votul unor slugi ci votul securitati dragi mei romani toate padurile vor fi la firma austriaca Schweighofer iar eu si Carmen vom vinde cele 6 case ciordite si ne vom retrage la batranete in Germania.Ghinion dragi romani...asa se face lucru manual bine facut cu votul vostru slugilior !.
19
16
cum ramane bai useristilor , imaculatilor ,acum cand Barna are dosar penal ?.Daca nu avea imunitate si Iohannis dadea cu subsemnatul 47 dosare inchise,casele din meditatii.O sa aiba slogan de campanie ca Barna DNA sa vina sa ma ia ! Vine ,vine dupa 24 nov .direct de la Cotroceni te ia! Mare branza si cu tine Rares Bogdan si cu multi europarlamentari de dreapta romani care nu au miscat un deget la scrisoarea presedintelui PPE Weber ca Volkswagen sa faca fabrica in Bulgaria !
25
20
au navalit nazistii, neofascistii sugatorii de pooli penelisto-iohanisto habarniste, muie adanca pana in strafunduri,ca sa nu uitati ca va dat- o cei care v-au sters la cur cand erati mici.Multa muie Iohannis
28
25
DA, multa muie pesedistilor dar cu cacat mult !!!
31
26
Daca era dracnea, zis si virginul prostituat sau Rozeta de Aur, toti hodorogii de mai jos, care i-au supt-o lui stalin pana au devenit ciumati rosii cronici, au fi fost tare multumiti! Nu plangeti, va dam noi o MU!E care sa va tine ocupati pana la parlamentare, ca dupa aceea cine sa mai aiba nevoie de relicve staliniste imputite ca voi.
24
26
Azi e ziua ciumei rosii.Numai ei au postat aici.Le-a dat Fagadau carnati.
33
25
Joianis 6 case, aparatorul micii plagiatoare penale, executantul fidel al ordinelor strainilor
31
34
NU ! CE A FACUT 5 ANI ? NIMIC ! DOAR A ! DISTRUS UNITATEA POPORULUI ROMAN ! NU ! NU ! NU !
31
29
Aceasta intrebare este retorica. Presedintele actual este o gluma proasta si un pericol biologic din cap pana in picioare. Cine are incredere in el ori este bolnav cu caputzul ori nu prezinta decat o linie continua la encefalograma.
31
29
Sica Mandolina,a pus tara intr-un mare scandal.Romania nu are guvern si nu va avea mult timp de acum.Nu avem ministrii de luni de zile el se plimba la greu acum este in Japonia sa ii sufle in taragot la un japonez.Ghinion pentru romania cu acest turist.La el weekendul incepe miercuri si se termina luni.Un circar !!!
34
30
Da! Daa...
42
31

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108