REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu, după articolul din REPLICA, în cazul elevului bătut de mămici, într-o școală din Constanța

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu, după articolul din REPLICA, în cazul elevului bătut de mămici, într-o școală din Constanța

Replica API 5 februarie 2018 | 12:59 295

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul unui elev din orașul Constanța, agresat în școală de către mamele unor copii. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 49 din Constituția României privind protecția copiilor și a tinerilor, au transmis reprezentanții instituției.

„Cotidianul Replica de Constanța a publicat, în 31 ianuarie 2018, un articol intitulat ,,Copil bătut cu bestialiatate într-o școală”, în care se relatează faptul că ,,Un băiat este lovit cu bestialitate, cu pumnii în cap şi cu picioarele. Trei femei îl înjură şi îl lovesc, iar imaginile teribile au ajuns pe o reţea de socializare, cu mesajul: "Copilul meu a fost bătut cu bestialitate de către trei mămici în Şcoala Dan Barbilian Constanţa”.

Băiatul de 13 ani a fost internat în Spitalul Judeţean Constanţa, ca urmare a agresiunii. Conducerea Inspectoratului Judeţean Şcolar Constanţa a precizat că a declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. La faţa locului s-a deplasat Poliţia, fiind deschis un dosar penal. De asemenea, a fost solicitat un echipaj SMURD imediat după agresiune, pentru preluarea copilului. Oamenii legii au audiat mai multe persoane, pentru identificarea agresoarelor, s-a mai precizat în mass-media”, se arată în comunicatul de presă al Avocatului Poporului.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avocatul Poporului citeste Replicuta?
0
0
sa trezit idiotul....
4
1
hopaaaa ! avem avocat al poporului ! cu ce se ocupa acest demnitar ???
7
0
Exista copii care scapa dr sub controlul parintilor si nu mai stiu ce sa faca cu el. Teoretic parintii au parte dr ajutor de consiliere dar practic nu. Nu e normal ca acest copil a ajuns ss fie aproape de pericol social. Cine plm a permis sa se ajunga aici? De ce cred direrctorii de scoala ca o scadere a notei la purtare il va potoli? De ce nu cer ajutor la institutii abilitate dk se simt coplesiti?? De ce se ajunge ca un copil sa bata 6 luni pe altii si directoru sa nu ia masuri? Cine permite acelor mamici sa intre n scoala si sa faca legea dupa bunul plac? Scoala nu mai e un loc sigur!
5
0
In ceea ce priveste mama acestui huligan..Doamna draga dar cand copilul tau batea alti copii in scoala ,tu ce cacat pazeai ? ce anume il invatai acasa ? Sunt foarte bucuros ca s-a foemat deja precedentul ,abia astept mai multe actiuni ale perintilor impotriva huliganilor .Avocatul poporului....sa isi vada de popor nu sa apere huliganii in devenire .
14
1
Sa-mi sugi pula si mie si tuturor tatilor din tara ! Ala nu era copil, era un animal asupra caruia nu s-au luat masuri niciodata ! Sper ca si copilul tau sa fie batut de unu ca Mustafa si sa vad ce o sa faci tu atunci, cand vei constata ca nimeni nu ia nicio masura ! Idioata pamantului ! S-a internat boracu, saracu de el..Vedea-l-as cu gatul rupt !
20
3
Sa ne sugi lindicu pe nespalate dupa o zi intreaga de vara, de mers prin mall, la toate mamicile!
8
9
Care parinte poate suporta ideea ca propriul copil este umilit si batut zilnic de catre o lepra, de care nu e lipsita nicio scoala? Cand paharul se umple, se ajunge la reactie, in buna masura fireasca. Acum, batausul ala a ajuns victima, dar de victimele lui nu s-a interesat Avocatul Poporului. Sau nu am aflat eu? Pe derbedeul ala cine il pedepseste? In ce lume traim?
27
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108