REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Bădălău dă de pâmânt cu Claudia Pătrășcanu: Are unu’ însurat în Constanța

Bădălău dă de pâmânt cu Claudia Pătrășcanu: Are unu’ însurat în Constanța

A.F. 6 noiembrie 2022 | 00:00 24032

Gabi Bădălău, 34 de ani, și Claudia Pătrășcanu, 44 de ani, mai au un pas până la pronunțarea divorțului, dar tensiunile dintre cei doi sunt departe de a se fi rezolvat. Încă soțul Claudiei o acuză că nu vrea să se mută în București, cu copiii, pentru că și-a găsit un bărbat însusat din Constanța și vrea să se stabilească aici definitiv.

 

 

Claudia Pătrășcanu și cei doi băieți

București versus Constanța

Gabi Bădălău e de acord cu custodia comună a celor doi copii, dar nu acceptă faptul că mama celor doi băieței se va muta, cu aceștia, în Constanța, unde și-a cumpărat o locuință. El ar vrea ca cei doi fii să fie mai aproape de el, în București, Claudia Pătrășcanu fiind decisă să rămână în Constanța.

„Da, ea e virgină, e Sfânta Fecioară Maria și e mama minunată și eu tatăl nenorocit care cumpără judecătorii. Crezi că în atâta timp nu știu, mă cunosc cu oameni, am prieteni și eu. Are pe cineva, unu’ însurat pe acolo, care ăla nu o lasă să vină, îți dai seama, dar nu e problema mea asta”, a spus Gabi Bădălău, pentru spynews.ro.

Reacția vine în contextul în care afaceristul s-a oferit, în mod public, să cumpere o locuință în București pe numele mamei copiilor săi, Claudia Pătrășcanu, și chiar să-i achite o bună parte din cheltuieli, doar pentru a avea copiii mai aproape de el, citează click.ro.

Claudia Pătrășcanu, însă, l-a acuzat pe Gabi Bădălău că ar vrea să o cumpere. „Eu zic să ne mutăm la Hong Kong (…) Îmi zice ea mie să mă mut la Constanța. Eu nu vreau să o cumpăr, eu vreau să ofer un viitor mai bun copiilor mei și vreau să fiu implicat în viața și în educația copiilor mei. Claudia a locuit la București de 10-15 ani, eu am avut discuția asta cu ea de 2-3 ani. I-am zis, băi femeie alege-ți la București o casă de 200.000 de euro, ți-o mobilez, ți-o aranjez, îți plătesc bone, școlile la copii, îți iau mașină, îți dau niște bani”, a mai spus Gabi Bădălău pentru sursa citată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Traseul femeii în viața este așa: se plângea o vreme că nu are pe nimeni, după se mărită și face copii. După ce are tot i se urca la cap că îi trece viața. Și ce schimbare poate o femeie să facă că sa i se îmbunătățească viața? Să divorțeze și să devină zdreanță. 99% dintre femei au gândirea asta in ziua de azi.
9
5
2 t****i borati.....
5
2
Draga domnule Badalau .Să ne înțelegem .Nu poți obliga nici fosta sotie nici pe copii sa se mute la București indiferent de cine sunt părinții tăi.Da ? Fosta ta sotie are doua case cîștiga foarte bine da ? Iar lupul moralist ești tu .Da? Cui ii plac circurile de presă ? Ție .Tu ai fost primul care ai inselat- o pe Claudia cu Bianca da ? Nu ai avut bun simt sa ai răbdare să se termine divorțul .Tu ești cel care a creat circul de presă în care ai fost implicat împreună cu Florin Salam da ? Și atunci despre ce vorbim ? Și nu doar aceste circuri .Aici vorbesc de triunghiul amoros Bianca , Bodi , Badalau da ? Și tu îndrăznești să ameninți ? Serios ? Eu as spune să îți vezi de viața ta să îți lași fosta soție și copii in pace și să nu ii terorizezi da ? Sau să înțeleg că ești gelos ? Urla gelozia din tine ?
9
19
Eu cred ca tiganul din Ferentari il bagain seama si pe Hotul de Badalau cu taicaso marele hotman PSD-ist.
7
5
Cam prea multe valuri pt una..... Mare stire mare. M-ati dat pe spate cu stirea asta nemaipomenita. Credeti ca intereseaza pe cineva ce face c...a asta?
10
2
si care este treaba ta ca ala este insurat si are ata plii rupta?...daca femeia este rezolvata la timp cu membru si cu lovele fara numar...iti moare capra?
12
9
Bah, da de unde plm isi permite asta atatea? Ca doar e bugetar, parca. Si pana la urma, ii da prea mare importanta expiratei. Mai da-o in plm, sa-i plateasca pensie alimentara, si sa faca foamea. Ea e egoista, si prin copii vrea sa se foloseasca sa traga mai mult. Isi bate joc de viitorul copiilor. Cand or fi majori, se pisha pe ea! Cand o sa le dea tacsu jipane si decapotabile, o uita pe expirata. Haidi maaaa.
15
5
Niste g***i. Sapun
12
2
Tatal sau a fost ala care din pozitia incompatibila pe care o avea injura poporul din care face parte?Asta dupa ce si-a luat salariul de la Poporul Roman? Impuscati in cap pana la gradul 3 sa fim siguri ca nu mai vine asa ceva...avea el 200k EURO sa dea pe o casa si alte sute de mii pe bone si? Cum a reusit sa faca banii?Are si acte nu? Sau intr-o tara unde justitia e doar "la misto" asa se fac banii? Furi "cu cap" din avutul obstesc dupa iti aduci progeniturile in fata poporului sa se "umfle" cu "prada" dobandita ca de Gucci nu mai vorbim...Astia ar trebui sa traiasca intr-o tara mai corupta decat Ukraine acolo s-ar potrivi.
19
3
Daca si tiganu asta merita bagat in seama...Mai terminati cu stiri de kkt despre toti rahatii
23
3
Bădalau daca s-ar pune doar o zi in rolul de mamă a doua zi s-ar duce si i-ar pupa tălpile Claudiei.
12
6
Niste tzigani spurcati amandoi, sa va dam la moooiee
21
2
Daca era cu ala, nu umbla ea de una singura la Mec in Vivo.
6
4
ba replica,de cind. crezi ca ne intereseaza toata ttiganimea taraneasca si neamurile proaste???
21
3
Ce mm are Cta ma? E lumea a 3 a? E vreo tara uitata de lume din Africa?fmm de bucurestean infect.
23
4
Asa da replica tipic presa de doi lei, dati o știre pe baza unei vorbe aruncate de fiul unui hot care a condus romania
26
1
In primul rand nu i "oferi/cumperi/platesti" ei! Ci exact copiilor tai! Nu ca ar fi Claudia vreo sfanta, dar sa privim realitatea: COPIII TAI!!!
20
2
pai mai asta daca ii oferi toate astea de ce nu ai facut de la inceput sa nu fi ajuns la jigniri goniri din casa
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212