REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bădălău: Dacă Dragnea făcea 'pasul în lateral' rezultatul PSD la europarlamentare ar fi fost altul

Bădălău: Dacă Dragnea făcea 'pasul în lateral' rezultatul PSD la europarlamentare ar fi fost altul

Replica API 13 iulie 2019 | 00:00 412

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că dacă Liviu Dragnea făcea "pasul în lateral" rezultatul PSD la europarlamentare ar fi fost altul, iar acum partidul este într-un moment în care trebuie reintrodusă democraţia şi conducerea colectivă.

"Eu nu spun şi nu vreau să afirm niciodată că Dragnea e vinovatul principal, vinovaţi am fost toţi că nu am reuşit să facem o coeziune şi un grup cât mai mare pentru a lua o poziţie, nu pentru schimbarea lui Dragnea, ci pentru a schimba cursul partidului, principiile, comunicarea şi lucrul acesta mi-l imput pentru că s-a încercat, nu putem spune că nu ne-am dat seama. Eu nu-mi pot spune mie: bă, tu nu ţi-ai dat seama că nu mergeţi bine şi veţi avea un rezultat negativ!", a declarat vineri la Giurgiu, Niculae Bădălău.

El a reamintit scrisorile pe care el şi alţi lideri din partid le-au susţinut şi a menţionat că dacă s-ar fi ţinut cont de ce era scris în acestea, s-ar fi putut îndrepta lucrurile.

"În scrisoarea aceea am scris că ne îndreptăm spre dezastru şi că avem o problemă de percepţie a cetăţenilor faţă de partid. Cetăţenii începuseră să perceapă partidului ca pe o grupare care de fapt se apără pe ei. Că a fost comunicarea, că a fost altceva, ideea e că nu am ştiut să reacţionăm, să luăm măsuri. Poate făcea domnul Dragnea pasul în lateral, poate prin presiunea partidului, a Comitetului Executiv, schimbam agenda partidului pentru că agenda partidului era justiţia. Poate câteodată ipocrizia noastră, pentru că vorbeam de votul ăla majoritar în CEx tot timpul, lipsa de păreri, de poziţii. Cu toate că aveai alte păreri, nu aveai curajul de frică să nu se piardă anumite privilegii", a adăugat Niculae Bădălău.

În final, el a spus că nu poate să nu îi recunoască anumite merite lui Dragnea pentru că acesta a lucrat la un program de guvernare "extrem de valoros pentru România", însă trebuie constatat că acum partidul este într-un moment în care "trebuie reintrodusă democraţia, trebuie reintrodusă decizia colectivă", în condiţiile în care "România are nevoie de un partid de stânga puternic".

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragnea intra oricum in puscarie pentru ca mai are dosare este dotat din punct de vedere penal asa ca nu avea cum sa faca pasul inapoi, nu avea alta alternativa trebuia sa mearga pe totul sau nimic si asa a facut dar din fericire de data asta adevarul a invins.
6
0
Daca Dragnea facea acel pas lateral,nu-l baga nimeni la puscarie si putea sa-si vada de pescuit la Belina sau unde voia el.
2
1
Mai Javra Ordinara tu esti ala care te Pisiai pe diaspora in ritm de Manele.
4
0
Averea tarii se gaseste acum in mainile priviligiatilor politici care si-au facut legi sa poata fura si devaliza tara asta fara sa pateasca nimic. Asa ceva nu se poate si, va veni o vreme cand toti HOTII, din toate partidele si de peste tot, vor plati cu varf si indesat pentru toate crimele comise. Sa ruinezi si sa distrugi economia unei tari este o crima! GENOCID este. Pentru asta veti fi judecati ca Ceausescu TOTI.
8
0
e cand dispar cu portofelul ciordit partid de golani si banditi
3
0
Pasul lateral inseamna sa nu forteze la maxim legea si sa mearga mai repede la puscarie, dar nu doar Dragnea a mers la risc ci tot partidul l-ati sustinut. Ca doar nu era Dragnea un dictator in fata caruia nu misca nimeni in PSD domnule Badalau,sau era ?.
9
0
Pasul in lateral stanga sau dreapta ? Detaliile sunt importante, dar daca ,,in scrisoare am scris ..." ne-am convins .
5
0
Crede badalau vechi infractor ca el ar fi convins mai mult? Nu numai draknea e cauza caderii pesedeilor ci mai toti din conducerea PSD. Se imbata cu apa. Nu a inteles prea multe din alegerile din mai. De altfel se vede prin guvernarea care continua cu prostiile .
9
0
Cam... are dreptate Badalau.... Dar te pui cu scorpionul, dictatorul si DIABOLICUL Dragnea !? Iata unde s-a ajuns! Era de asteptat. Replica lui Dradnea: dezbina si stapaneste! Dupa el: potopul!
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108