REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Băiatul lui Măruță și-a făcut business la 11 ani

Băiatul lui Măruță și-a făcut business la 11 ani

Replica API 25 iunie 2022 | 00:00 2586

Cătălin Măruță a fost surprins să afle că fiul său David, în vârsta de 11 ani, pare să-și fi ales deja drumul în viață, în ceea ce privește cariera. Băiatul și-a uimit tatăl când l-a anunțat că s-a apucat deja de un business și are chiar și asociați.

Se pare că micuțul David nu are de gând să calce pe urmele părinților care lucrează în showbiz, ci vrea să devină antreprenor.

Prezentatorul TV a avut parte azi de o surpriză la care nu s-ar fi așteptat în ruptul capului din partea fiului său David, cel puțin nu acum când micuțul are abia 11 ani, scrie click.ro.

Măruța a fost asaltat de fiul său, chiar în momentul în care ajungea cu mașina pe străduța din fața casei. Vedeta PRO TV nici măcar nu a apucat să se dea jos din mașină că puștiul a alergat spre el și i-a propus să ,,investească" în noul său business cu cocktail-uri.

Ei bine, David întreprinzător din fire la doar cei 11 ani, a găsit o metodă foarte interesantă de a face bani. Puștiul a început să vândă cocktail-uri la marginea drumului, dar nu oricum. El și prietenul său de joacă au așezat o măsuță lângă trotuar și au început să facă ,,cocktail-uri" din mai multe sortimente de sucuri, băuturi pe care le-au vândut trecătorilor, care au dorit să se răcorească puțin. În mod și mai surprinzător, copilul a scot din buzunar o rolă de bancnote, ca să-i arate tatălui său cât a câștigat din ,,business-ul" său.

Dialogul savuros dintre Măruță și fiul său, David, despre noua afacere pe care a demarat-o puștiul de 11 ani cu prietenii săi de joacă, l-a lăsat mască pe prezentator.

,,David: Poți să-mi dai bani să iau niște sucuri.

Măruță: Adică tu cumperi sucuri și apoi le vinzi pe stradă?

-Da, facem cocktail-uri. Avem afacere.

-Ați vândut ceva azi?

-Da

-Cui i-ați vândut cocktail-urile

-La niște oameni pe stradă.

-Asta e singura metodă să faci bani când ești copil, decât să cerșești, adică măcar muncești, dai niște cocktail-uri. Am avut examene și le-am făcut.

-Adică ai și învățat și acum vinzi cocktail-uri pe stradă? Acolo cu antreprenorii, aveți și masă..."

Gândurile lui Cătălin Măruță cu privire la planurile fiului său de 11 ani

Cătălin Măruță a tras și o concluzie cât se poate de părintească cu privire la planurile băiețelului său, semn că e gata să accepte faptul că micuții din ziua de azi au o minte foarte precoce.

,,Copilul meu antreprenor, vinde cocktail-uri pe stradă și-și lasă părul lung." , a spus Măruță.

Cătălin Măruță și Andra sunt căsătoriți de 14 ani și sunt cunoscuți drept unul dintre celele mai longevive cupluri din showbiz. Amândoi sunt celebri și au cariere de invidiat și sunt considerați printre cei mai buni din domeniul divertismentului.

Cuplul are doi copii superbi, David în vârstă de 11 ani și Eva Maria, 6 ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
spoieste tingiri.
0
0
Evaziune fiscala si comert ilegal cu produse alimentare home-made. Cand faci ilegalitati, nu trebuie sa impartasesti lumii intregi.
0
0
Astia numai bani au in cap! Acesti copii nu au copilarie!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920