REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Banias: Tăriceanu îmbătrâneşte urât în politică

Banias: Tăriceanu îmbătrâneşte urât în politică

Replica API 18 iulie 2019 | 00:30 412

Fost coleg de partid cu Călin Popescu Tăriceanu, în prezent deputat Pro România, deputatul Mircea Banias este de părere că liderul ALDE "îmbătrâneşte urât în politică".

"Asistăm în ultimele zile la un spectacol grotesc, prin care reprezentanții unui partid de 4% încearcă să convingă opinia publică, dar mai ales partenerii de guvernare, că singurul politician capabil să-l înfrângă pe actualul președinte la alegerile din noiembrie este un personaj care, de-a lungul carierei sale, n-a ratat nici o trădare", opinează Banias, referindu-se la Tăriceanu.

"Fără urmă de jenă, la doar câteva zile după rezultatul catastrofal al găștii pe care a instalat-o la diverse butoane ale guvernării, după ce declarase ca nu se mai pune problema candidaturii sale, ne anunță, plin de emfaza, că este singurul salvator al nației. Mai are și tupeul inimaginabil să ceară sprijin din partea altor formațiuni politice in aventura sa penibilă. Modul in care o mâna de politruci din preajma lui îl implora sa-și asume candidatura pare desprins dintr-o epoca pe care din ce in ce mai putini romani si-o amintesc. Este trist să vezi pe la televiziuni tot felul de “analiști” care promovează personajul, făcând abstracție de palma administrată acestuia de către electorat in 26 mai. Ar fi mai util sa-i atragă atenția ca devine tot mai ridicol", mai spune Banias.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Golan de port nu a facut nimic pentru Constanta si port si se apuca sa vorbeasca. Sictir!
2
0
Asa , iar golanul asta traseist intinereste frumos ca o virgina... Hai sictir jigodie !
4
1
am auzit si de betivul ala condamnat penal de la aeroport.
1
0
Eu as da zilnic la tv secventele in care romani sunt batuti de jandarmerie fara mila la ordinul lui Ponta, ce apara pe atunci interesele Chevron sau poate ati uitat de gazele de sist.
5
0
rabdare ca dispare
2
0
Sigur ca dna Dancila promite sa demisioneze, daca PSD nu intra in turul al II-lea. Dar sunt gata sa pun pariu ca va fi implorata sa renunte la retragere pentru ca dna Dancila este premier si fara ea partidul pierde guvernarea. Desi a pierdut alegerile,
4
1
Asta vine de la cel mai mare cameleon al politicii locale, de la un atarnator fara pic de coloana vertebrala.
7
1
Ciob de oala sparta! Mi e scarba de acest personaj autohton!
10
2
Cat tupeu sa ai tu mai traseist politic,nu ai facut nimic de cand esti in politica,doar pt tine,si cat de prosti ne crezi,ca tu vei mai fi votat vreodata!!
11
2
Zise banias care are decat 5-6 partide la activ
12
2
Decat sa aducem aurul de la Londra mai bine il trimitem pe teodorovici inapoi la moscova
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920