REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Barna: ‘Oamenii care trec doar să semneze condica n-au ce să caute în minister’

Barna: ‘Oamenii care trec doar să semneze condica n-au ce să caute în minister’

Replica API 24 februarie 2021 | 22:24 2009

Vicepremierul României, Dan Barna, susține că legea salarizării pregătită de coaliția de guvernare va viza foarte clar sporurile și salariile din sectorul public. În acest sens, unele salarii ar putea să creacă, iar unii angajați de la stat cu siguranță trebuie să plece. „Da, oamenii care trec doar să semneze condica n-au ce să caute în minister”, a spus Dan Barna.

„Am eliminat pensiile specaile ale parlamentarilor. Dacă n-am fi început cu noi evident că n-am fi avut credibilitate în fața altora.

Legat de sporuri: este un angajament că vom avea o lege tocmai pentru a nu mai ajunge la astfel de situații. Sporurile vor dispărea prin legea salarizării, care va clarifica situația.

Vă simțiți vătămat că munciți pe calculator? Nu este un obiectiv scăderea veniturilor bugetarilor, ci să avem o predictibilitate și să ai un salariu în funcție de complexitatea locului de muncă pe care îl ai.

Salariile din sectorulul public unele vor fi majorate, dar totul depinde de modul în care ne raportăm la lege. Da, oamenii care trec doar să semneze condica n-au ce să caute în minister”, a spus Dan Barna, la postul de televiziune Dig24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
barna are sclavi care ii ridica ochelarii, sclavi care-l voteaza etc!!!
2
0
Se repeta. Aceeasi manipulare si invrajbire a categoriilor sociale pentru ca PDL, PNL, USR, UDMR sa-si rezolve treburile. Acum 10 ani Boc ne ruga sa fim solidari iar Udrea topea milioane de euro. La fel este si acum.
4
1
trebuie pastrati oamenii care iti ridica ochelarii de jos ca tu nu esti capabil sa te duci sa-i iei!!! sictir tie si votacilor tai care inca te mai sustin!!
5
0
este !comparati ce am fost si ce am ajuns , dintr o o tara bogata stam la cozi zile intregi pentru ...cules fructe si legume in strainatate!
7
0
pai in cazul asta Habarna, Voiculescu si toti tefelistii astia plini de tupeu ar trebui sa plecati primii
6
2
Iliescu si gasca lui a distrus tara si a furat miliarde nu dan barna de 36ani care la revilutie avea 4ani muie la astia de jos
7
9
muie usr si muie barna
8
6
Cand furi miliarde te doare in carici de sclavii tarii .muie barna si votantii tai
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108