REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Băsescu: Anularea vizitei președintelui Iohannis în Ucraina, o mare eroare politică

Băsescu: Anularea vizitei președintelui Iohannis în Ucraina, o mare eroare politică

Replica API 26 septembrie 2017 | 11:26 433

Fostul președinte Traian Băsescu, liderul PMP, afirmă că anunțul șefului statului, Klaus Iohannis, privind anularea vizitei în Ucraina reprezintă o "mare eroare politică", având în vedere că noua lege a educației nu a fost încă promulgată, notează Agerpres.

"Anularea vizitei președintelui Iohannis în Ukraina și respingerea vizitei la București a președintelui Parlamentului Ukrainei reprezintă o mare eroare politică, în condițiile în care noua lege a educației încă nu a fost promulgată. La limită, dar încă era timp pentru discuții și negocieri la nivelul celor doi șefi de stat, iar după discuțiile bilaterale, la declarația comună în fața presei, președintele României trebuia să exprime acolo, la Kiev, punctul de vedere susținut în discuții și concluziile la care s-a ajuns. Putea fi un mare succes sau un mare eșec, dar românii din Ukraina ar fi știut că președintele României i-a apărat până la capăt", a scris Traian Băsescu, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai sefu ma scuzati la prima vedere am zis ca flatulati.Ma dusese in eroare frumoasa chelie si am crezut ca stati invers.Da da sefu aveti mare dreptate in cea ce spuneti.Apropos ce spuneati acolo eu eram aplecat sa puuup k de obicei.La cta ii invrajbesc eu pe estia dup cum mi-ati explicat.Ne auzim la un tel si va detaliez.
1
0
Aici are dreptate Basau,insa si el a fost cu totul o mare eroare pentru toata Romania. Chiar daca acum spune ceva corect,nu este absolvit de vina situatiilor cumplite in care I-a adus pe toti romanii,pe unii chiar sa se sinucida. Asta este incarnarea unui spirit complet malefic.
3
0
manevristu de Basescu sa taca din gura ca nu e el in stare sa dea lectii chiar daca a fost presedinte cit rau a facut tari asteia de nu se despletesc itele nici acum a bagat oameni in puscarie ba chiar pe frasu nu a avut grija nici de ai lui si nu are e un nimeni ce mai cauta oameni din astia in politica Elil invata pe Iohanis ce sa faca ;ba chiar asa trebuie facut sa vada si celelalte tari ca le vine si lor rindu incet incet cum osa ii vina si lui Basescu lmsam lansam
3
0
Adevarat pentru roamanii din Ukraina era o speranta ...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108