REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Băsescu iese la rampă cu un avertisment: România nu va trebui să repete greșeala din al doilea război mondial

Băsescu iese la rampă cu un avertisment: România nu va trebui să repete greșeala din al doilea război mondial

Replica API 13 aprilie 2018 | 00:00 383

Fostul președinte român Traian Băsescu a spus într-un interviu acordat Europei Libere că o eventuală unire a R. Moldova cu România ar trebui făcută fără includerea regiunii transnistrene. Băsescu a spus că România nu va trebui să repete greșeala de a trece Nistrul, din al doilea război mondial.

În același interviu, Băsescu a respins mai multe argumente împotriva unirii care au avut ecouri în presă în ultima vreme, inclusiv că România nu ar avea capacitatea și voința de a îngloba noi minorități etnice, cum ar fi găgăuzii sau rușii, conform stiripesurse.

„România are experiența găzduirii unei minorități de două milioane de maghiari”, a spus Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CHIORU ESTE BAGAT INAINTE DE AMERICANI SI DR MERKAL SA II PROVOACE PE RUSI EL CREDE CA SE JOACA CU PUTIN IN CATEVA LUNI O SA IL PRIMEASCA PE SANDU O SA FIE PRAFUIT.
0
0
sa iasa la drum ca o naparca ce este.Moldovenii vor unire?cred ca nu au nevoie sa fie condusi de hoti mai mari ca ai lor.
2
1
Crezi tu Base ca Putin a venit cu tot arsenaul militar in Crimeea sa-ti dea ti Moldova ? Si eu sunt patriot, si eu vreau Moldova inapoi, Tezaurul, Insula Serpilor dar e greu cand rusii au produs cea mai grea bomba nucleara de mari diemnsiuni care pot distruge din prima o Metropola intreaga. Si oricum Moldova vine inapoi la Romania, doar daca vrea Putin si Occidentul, in rest nu prea cred in manifestatii de dragoste si iubire cu poporul moldovean trup din trupul tarii. Asa ne este harazit, am fost pedepsiti WM 2.
3
2
Mafiot si flota INAINTE.
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108