16.4° Constanța Lun., 3 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6141
16.4° Constanța Luni, 3 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6141

BĂTAIE ca între COLEGI, la firma COMDATA

Replica API 7 octombrie 2020 18837

Inspectorii din cadrul ITM efectuează cercetări în cazul unui eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat. Incidentul s-a întamplat la firma Comdata din Constanța, o lucrătoare fiind agresată fizic de un coleg de muncă.

foto: gandul.ro

La Comdata Service a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui lucrător, în data de 29.09.2020, ora 9.00. Este vorba despre Mirela S., angajată ca operator introducere, validare si prelucrare date. Lucrătoarea a fost agresată fizic de un coleg de muncă.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Lucrătoarea nu a avut nevoie de îngrijiri medicale

Potrivit informațiilor noastre, femeia nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, conflictual fiind unul spontan, mai mult verbal decât fizic. Firma angajatoare nu a dorit să facă nici un fel de comentariu în această privință, deoarece a fost un incident intern.

Inspectoratul Teritorial de Muncă

Accidentul este în curs de cercetare de catre o comisie numita de la Comdata Service în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare. După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza sau în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

e ridicol ce se intampla, golanii, furturi,scandaluri, curvasarie si toate pe bani multi si munca putina !
7
0
dati afara disciplinar, e simplu, ce cercetari mai vreti?
8
2
Niste prost crescuti, nu au cultura... atat angajatii, cat si conducerea! Se vorbesteca la usa cortului, se infiripa relatii intre angajati si se consuma in bai!
12
2
Pizde tari in gura care fac scandal ca vor ele sa-si rezerve anagrafica cand regula e primul venit primul servit si cand sunt pleznite peste bot inchid repejor pliscul!
8
2
Da chiar, verificare la ITM cand se face?
12
3
Desfiinatti ITM.oa adunatura de panarame spagare lipsite de orice calitati,scoala,bun simt.mai ales in mangalia!!! Din cauza lor pastronii de circiumi ii trateaza pe ospatari ca pe nsite sclavi.Din Mai,sint oameni care Nu au avut simbata,duminica,sarbatori legale.De concediu nici vorba.In curind se inchid si angajatii sint dati afara fara compensarea orelor,somaj,concediu,nimic!! Pe hirtie totul e bun,totul e masluit.Cine sa faca plingere caci Nu te mai angajeaza nimeni. Spagarele ITM maninca o pizza moca si Nu vad. AM SA VA DAU IN git ministrei violeta. Se intimpla Lavrion,Maritimo,etc! votat
20
2

Prima pagina

LOTO

6/49
36629102023
5/49
261840203229
joker
2531937347