REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Bătaie de joc pentru clienţi: jumătate de raft de salată de icre expirată

Bătaie de joc pentru clienţi: jumătate de raft de salată de icre expirată

Replica API 6 septembrie 2017 | 00:00 204

O clientă din municipiul Constanța s-a dus să își facă cumpărăturile în magazinul Alfabeta din zona Brotăcei. Toate bune și frumoase până a observat după ce a luat ce avea nevoie că un produs este expirat de câteva zile. Mai precis, salata de icre avea termen până pe data de 2 septembrie. S-a întors cu produsul și bonul la unitatea alimentară, iar angajatele de acolo au găsit jumătate de raft întreg cu produsul respectiv, care avea termenul de consum depășit.

Remintim consumatorilor să fie atenți la ce produse achiziționează, să urmărească pe etichetă termenul limită pentru a evita cazurile de toxiinfecție alimentară.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
futu-l in gura de machidon imputit-patronul...
4
0
Cine cumpara icre gata preparate nu e intreg la minte,cititi eticheta cu procentul de icre si celelalte chimicale, recomand icre vrac de la pescarii si batute acasa!
3
0
La mag acesta Alfa Beta de la Brotaceiu este un administrator care are muuult cohones.Eu am luat o cutie de brinza topita expirata de mai bine de 6luni.Acest admin ma si luat si si ce vrei bani bani fff flegmatic.De atunci nu am mai calcat in acel magazine.Rec asta tuturor care au cumparat produse exp de acolo.Sa I le vinda mamasi si fam lui.
7
0
Daca vinzi produse alimentare nocive,nu esti mai prejos de teroristii care pun bombe,ba chiar esti mai rau,pentru ca omori cu sange rece mult mai multi oameni,in timp indelungat,in chinurile bolilor induse de porcariile vandute. La urma urmei lumea poarta razboaie pentru papica,ce te faci cand papica din tara ta este nociva? Siguranta nationala nu se protejeaza doar prin rachete si avioane de lupta. La ce bune avioanele cand niste criminali interni iti ucid poporul prin alimentatie otravitoare? Interziceti pe veci dreptul vinovatilor de a mai avea legatura cu comertul produselor alimentare!
7
1
Locuiesc in zona si de cate ori ma duc sa cumpar ceva de la acest magazin, simt imi pare rau ca nu mai exista vechiul magazin alimentar Brotacei, foarte bine organizat si aprovizionat cu marfuri proaspete si de cea mai buna calitate si cu un personal extrem de amabil si de bine pregatit. Pacat! Zona are un potential comercial foarte mare...
7
0
Opriti otravurile !!! sa auda autoritatile suntem la discrretia unor SRL care vand produse expirate acesta este genocid mai ales pentru persoanele invarsta cu pensii mici care nu mai pot merge in alte locatii
2
0
ba o sa te usuci mai repede, crezi ca taranii nu pun chimicale sa cresca mult si repede, poate pentru ce mananca ei da, dar pentru ce vand pun la greu si necontrolat, asa nu o sa mai apuci sigur pensie nici de la psd nici de aia taiata cu 25% de la pdl-pnl .
6
0
si la supermarhetu din navodrari sa faca un control
3
0
opc ul sa vina in control
4
1
verificati si fotoliile alesilor neamului.acolo sunt majoritatea expirati,cu pericol de toxiinfectie nationala.
8
0
Toate marketurile din tara vand mancare otravita cu chimicale si cu tot felu de otravuri sa ne otraveasca incet dar sigur sa nu mai apucam pensia care psd nu are de unde sa plateasca si metoda asta orin otravire da roade si a aplicato in ro cu ajutoru lidel .cora aucjan etc. Eu nu mai cumpar de mult de la ei cumpar de la tarani de la sursa
6
0
am gasit asemenea probleme si la magazine mai mari, se intampla si nu o fac intentionat pentru ca distribuitorul schimba marfa, nu are nimeni niciun interes sa vanda marfa expirata
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108