REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

BĂTAIE DE JOC! Un primar din județ a chemat DITAMAI UTILAJUL de deszăpezire pentru... NIMIC!

BĂTAIE DE JOC! Un primar din județ a chemat DITAMAI UTILAJUL de deszăpezire pentru... NIMIC!

Replica API 2 martie 2018 | 00:35 411

Primarul din Corbu, Marian Gălbinașu, a solicitat joi, de la Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța, o freză mare, pentru a deszăpezi în localitatea constănțeană Vadu. Conform solicitării, era vorba despre o urgență maximă, un drum înfundat de zăpadă, căruia autoritatea locală nu mai reușea să îi dea de cap!

Zis și făcut, conducerea RAJDP a trimis o freză în zonă, pentru a afla că Marian Gălbinașu rezolvase între timp problema! Iar edilul a anunțat regia că nu mai este nevoie de utilaj fix când acesta intra în comună. Unde sunt urgențe reale, ca de exemplu la Peștera, unde freza este stricată de câteva ore, utilajele nu mai reușesc să ajungă în timp rezonabil, iar asta din pricina unor edili precum cel de mai sus!

Primarul din Corbu spune că încă de miercuri dimineață a solicitat la regie să vină un utilaj, localitatea Vadu fiind blocată, iar oamenii rămăseseră fără pâine. A primit suport cu un utilaj primit de la Lafarge, cu care există un contract de asociere, iar cu firma a avut disponibilitatea să trimită o volă, joi, în jurul orei 13 aceasta a acționat pentru deszăpezirea drumului către Vadu. Gălbinașu a punctat clar că este foarte mulțumit de activitatea RAJDP și mulțumește public pentru colaborarea bună pe care o are cu regia încă din 2004. „Eu am sunat cu o oră înainte. O să îmi cer scuze. Am anunțat șeful de zonă de la Tariverde și freza a venit după o oră. Chiar am vorbit cu șeful de zonă că este freza asta pe toată zona de la Tariverde-Cogealac-Râmnic-Corbu. Aceasta a fost la reparat încă de la ora 5:00, ori eu cu o oră înainte am anunțat. Șeful de zonă a zis că este foarte bine că o băgăm pe Histria-Săcele-Mihai Viteazu. Eu declar public că îmi cer scuze, dar o cer de ieri de la ora 12:00. Eu i-am înțeles și pe ei și vorbind cu o oră înainte de a ajunge, le-am zis să o dirijeze unde au probleme. Le-am mulțumit pentru suport. Pe un contract de asistență cu Lafarge, mi-au trimis un mastodont de volă. Au trecut băieții cu freza, m-au salutat. Mă bate Dumnezeu, mulțumesc RAJDP. Am avut un sprijin, am avut ieri o volă pe două cazuri medicale: o gravidă, o fractură la o femeie de 60 de ani”, a spus primarul Marian Gălbinașu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corbu e plina de gropi
2
1
Locuitorii din CORBU sunt consecventi in a locui in cea mai urata localitate xin judet prin alegerea in 3 mandate a primarelui care este bine antrenat la sprit !
10
1
era o urgenta, omul s-a descurcat Bravo lui
9
5
Foarte bine ca a chemat utilajul. Anii trecuti trecea cate-o saptamana pana cerea ajutor de la judet sperand sa se rezolve cu resurse locale sau cu ajutor de la natura, iar acum va luati aiurea de el ca n-a mai asteptat. Felicitari, domnule primar pt interventie! Nu aveti de ce sa va cereti scuze!
11
6
sunt un dobitoc, ce nu stiati?
12
6
Oare erea treaz primarul? Sta numai beat.
12
7
Galbinasule, trezeste-te si las-o mai moale cu spritzul !
23
7
Sa plateasca motorina primarul
24
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108