REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Bătaie între membrii unui clan în Eforie Nord. Conflictul, TRANŞAT de judecători

Bătaie între membrii unui clan în Eforie Nord. Conflictul, TRANŞAT de judecători

Replica API 16 martie 2020 | 00:00 4016

În România există o mulțime de așa zise clanuri mafiote care fac legea în diferite orașe sau comune. În comuna Tuzla, din Constanța, ani la rândul clanul familiei Ștefana a terorizat locuitorii aceste comune și nu numai. Bătăi cu săbii, scandaluri ziua în amiaza mare, furturi și alte asemenea infracțiuni sunt elementele care alcătuiesc CV-ul acestei ”familii”. După o încăierare într-un bar din judeţul Constanţa, unul din membrii clanului a ajuns în spatele gratiilor.

Marian Cornel Dincă, Cătălin Nicolae Botezatu, Constantin Michael Tulumb, Mihai Ştefana, Lucian Ştefana,Vasile Ştefana, Sorin Silviu Mocanu au fost implicați într-o încăierare produsă în incinta unui bar din localitatea Eforie Nord, unde au distrus bunuri aflate în patrimoniul localului, și au agresat două personae, după cum susţin procurorii. Conflictul a izbucnit între Marian Cornel Dincă care l-a lovit pe Mihai Ștefana, apoi a început să arunce prin bar cu scaune și cu mai multe sticle. Dovadă stau camerele de supraveghere din interiorul clubului dar și mărturia patronului barului, În momentul izbucnirii încăierării, în bar erau aproximativ 35 de persoane care au părăsit localul de frică să nu fie agresați. Bătaia a continuat între cei șapte bărbați, atât cu pumnii și picioarele cât și cu sticle și scaune. Instanța a decis condamnarea lui Mihai Ștefana la 3 luni de închisoare, pentru infracțiunea de încăierare și alte 3 luni de închisoare pentru infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice, aplicând în final pedeapsa cea mai grea, 3 luni de închisoare, pe care o sporește cu 1 lună. Totodată, instanța revocă suspendarea executării pedepsei sub supraveghere aplicată inculpatului, pe care o adaugă la pedeapsa de 4 luni, în final Mihai Ștefana urmând a executa 3 ani și 4 luni de închisoare. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
smecheri egal de doua ori prosti o data fraieri si de restul idioti.
1
0
Toti basiti au ajuns interlopi?
0
0
Smecherii pulii dim tuzla
1
0
Decizia nu este definitiva,zice.La urmatoarea infatisare dau spaga si scapa.Magistratii care fac de-astea nu sunt tot gunoaie?
1
0
respect din partea lui eddy!
2
3
Deseurile orasului ,scursurile !!!!
6
0
de sifonelile care le a facut la diccot nu mai zice nimic?mancaiar canceru si puscarile!!!
8
0
bagati la puscarie multi ani baietasii astia mici de cartier smardoi
8
0
Nu e si Saracila pe acolo?
4
1
daca se omoara ramane judecatorii fara cotizanti
3
0
O adunatura de urangutani.
10
0
De ce se baga politia, lasati-i sa se omoare intre ei se mai imputineaza
11
1
Asta e poza de la.ego cand ia alergat NAS pe.toti ziar de rahat nu aveti poze si faceti improvizatii.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212