REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bătrân tâlhărit în parcul de la Primărie! Un martor a indicat doi tineri, victima n-a recunoscut făptaşii!

Bătrân tâlhărit în parcul de la Primărie! Un martor a indicat doi tineri, victima n-a recunoscut făptaşii!

Replica API 8 august 2018 | 18:44 235

A fost panică, marţi seară, în zona parcului de la Primărie! Poliţia Locală a oprit doi tineri, suspectaţi că au tâlhărit un bătrân. După o verificare sumară a rucsacului unuia dinre ei, tinerii au fost conduşi la IPJ Constanţa.

Conform martorilor, un bărbat a alertat un echipaj de Poliţie Locală, susţinând că a văzut cum doi tineri smulg borseta unui bătrân, în parcul din apropierea Primăriei Constanţa. În baza descrierii şi a indicaţiilor martorului, poliţiştii locali au verificat doi tineri, pe care i-au condus ulterior la sediul Poliţiei Naţionale, în timp ce victima era.. de negăsit! Ulterior, a fost identificată şi persoana tâlhărită, numai că... surpriză! Cei doi tineri indicaţi de martor nu erau şi făptaşii! Victima, un bătrân, a susţinut că nu cei doi i-au furat bunul, ci alte persoane. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa continuă cercetările în vederea depistării făptaşilor.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zyklon B pt ei!!!
1
0
Daca citeai, intelegeai. Asa, ai preferat sa fii proasta. Ti a iesit!
1
0
Scoateti tiganii din casele din centrul orasului s-au facut cuiburi de tigani care fac copii in nestire
1
0
militienii sunt convocati la bucuresti sa-l apere pe tzarul de teleorman ,cel alintat cu alintul''muie psd''-de fapt,mesajul in mare proportie e pentru el.sobolanul rosu a chemat militienii de nadejde sa-l apere de...romani,daa e ironie,adica de cei''care l-au votat''pe EL''.iar pe plan local la noi,tiganii voteaza psd,deci aveti grija ca suparati helectoratu care voteaza halesii boborului.Sfat:cine mai e in putere,luati-va familiile si parasiti macar o perioada aceasta cocina si satra tiganeasca C-ta ca oricum am ajuns la nivel de Congo.Lasati-i pe tigani si alte adunaturi sa se canibalizeze
1
0
alo, primaria, in fata parcului din primarie?unde era politia locala, la somn?
13
1
Toate orasele de pe litoral sunt pline de hoti de toate varstele . Este imperios necesara o supraveghere video dar cu camera bune,nu stifturi luate la pret de marfa buna,asa de ochii prostimii votante naive de primari .Pe langa asta,populatia sa ceara imperativ protectie adevarata,nu doar de fatada. Asa niste privitori in uniforme putem fi toti,facem un mare carnaval si sa vezi cata politie distractiva se aduna,si inca pe gratis,fara salariu. Daca hotii au liber la furat ,noi de ce sa ramanem cinstiti si linistiti? Adica noi si platiti ca curul,si platitori de taxe,si furati si fara aparare?
11
0
Facerea de bine..................
8
0
Unde sunt camerele video, cretinilor? Intr-un oras plin de tigani si care se mai vrea si turistic, de ce nu instalati camere video? De ce favorizati infractorii, mai primarule? Asta e infractiune si se pedepseste conform Noului Cod Penal. DNA de ce nu te sesizezi?
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108