REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

BCR a renunţat la parteneriatul cu George Buhnici

BCR a renunţat la parteneriatul cu George Buhnici

Replica API 20 iulie 2022 | 00:00 1595

Banca Comercială Română, membră a Erste Group, Austria, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, a anunțat că a rupt colaborarea cu George Buhnici în urma declarațiilor sexiste.

,,Situația din ultimele zile generată de unul dintre partenerii noștri, George Buhnici, ne-a pus în poziția de a reacționa la acest derapaj.

Am respins și vom respinge întotdeauna orice atitudine de sexism și discriminare în limbajul public. Totuși, am crezut și credem în a doua șansă, nu în execuții sumare, în piața publică.

Continuăm să credem că orice greșeală se repară mai ales cu implicarea celui care a greșit. Adevărul simplu spus este ca am așteptat în ultimele zile (din respect pentru un partener de mulți ani) poziția lui la reacția publicului și, mai ales, la solicitarea noastră de angajare într-o campanie de educație împotriva discriminării și sexismului.

Am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile. L-am anunțat pe George că vom încheia parteneriatul cu el. Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor sunt inacceptabile în orice formă și nuanță, implicită sau explicită.”, au transmis reprezentanții BCR.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Obiectificare? Ce inseamna? In ce limba? In ce dictionar?
0
0
Asa deduci tu ca si-a recunoscut tendintele pedofile! Probabil ca tie nici nu-ti plac minorele de 16 -17 ani?!Tuturor barbatilor le plac dar sunt putin cei care si recunosc! De ce nu va revoltati la fel de mult si impotriva lui Putin? Cu siguranta face chestiuni mai grave decat Buhnici! Sau nu aveti coaie?
0
0
Nu e vorba de PC doar aici. Ca sa te fac sa intelegi, sunt unele lucruri care pur si simplu nu se spun. Eu personal NU sunt de acord cu ce a zis, mai ales ca am avut in viata asta iubiri mai supraponderale de care nu-mi este rusine. Dar ce a spus cu nevasta lui ca arata ca o minora si ce a mai zis pe acolo...omul e dezgustator...practic si-a recunoscut public tendintele pedofile. Ti se pare normal sa NU se ia actiune la astfel de declaratii?
1
0
in care nu mai poti sa-i spui prostalaului ca este prostalau! Bravo ma! Ati dus ideea de politically correct pe noi culmi de imbecilitate si cretinism!
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212