REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Vin., 22 Sept. 2023
Anul XX Nr. 6494
25.4° Constanța Vineri, 22 Septembrie 2023 Anul XX Nr. 6494

„Sindromul“ Crevedia a lovit la Constanța! Stațiile GPL, amplasate între case, au dispărut! Video

„Sindromul“ Crevedia a lovit la Constanța! Stațiile GPL, amplasate între case, au dispărut! Video

Virgil STOIAN 5 septembrie 2023 | 00:00 7780

Mai multe explozii puternice au avut loc, sâmbătă, 26 august, la o staţie GPL din localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa, deflagraţiile fiind urmate de un incendiu. S-au înregistrat mai multe victime, cu arsuri grave, bilanțul ridicându-se până în acest moment la 54 de răniți și patru morți. În urma acestei tragedii, la nivelul întregii țări au fost demarate controalele la toate stațiile de GPL, pentru a se verifica legalitatea acestora. La nivelul județului Constanța au fost efectuate controale pe 31 august și 1 septembrie, în urma acestora fiind sistată activitatea la trei operatori economici. Printre ele se află stația de la Brotăcei și cea din Poarta 6, de unde au dispărut complet rezervoarele cu gaz.

„Sindromul“ Crevedia a lovit la Constanta! Statiile GPL, amplasate intre case, au disparut! VideoStația din Poarta 6 înainte și după

După tragedia de la Crevedia, autoritățile au început controalele la stațiile GPL din Constanța. Astfel, joi, 31 august au fost verificate 6 puncte de lucru, iar vineri, 1 septembrie au fost controlate 16 puncte de lucru. În total s-au dat amenzi de 175.000 de lei, fiind găsite 50 de nereguli printre care, funcționare fără autorizație de securitate la incendiu; nerespectarea distanței legale față de proximități și neexecutarea controalelor interne de prevenire a situațiilor de urgență. Potrivit reprezentanților prefecturii au fost și trei unități cărora le-a fost sistată activitatea, la două dintre ele, respectiv cea de la Brotăcei și cea din Poarta 6, buteliile de GPL fiind eliminate de tot.

„Sindromul“ Crevedia a lovit la Constanta! Statiile GPL, amplasate intre case, au disparut! VideoStația de la Brotăcei înainte și după

Vă reamintim că mai multe explozii puternice au avut loc, sâmbătă, 26 august, la o staţie GPL din localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa, deflagraţiile fiind urmate de un incendiu. Evenimentul s-a soldat cu 58 de victime, 8 victime după prima explozie, dintre care 1 persoană decedată (infarct, fără arsuri) și 7 persoane rănite (3 cu arsuri transportate la Spitalul Clinic de Urgență București, 4 cu arsuri transportate la Spitalul Bagdasar-Arseni) și 50 de victime, după a doua explozie, dintre care 3 persoane rănite transportate la UPU Târgoviște, 47 persoane la unități sanitare  din municipiul București, cu arsuri și traumatisme. Din totalul victimelor, 43 de persoane sunt cadre ale MAI (39 pompieri, 2 polițiști si 2 jandarmi). Ulterior, bilanțul a ajuns la 4 morți.

Video:

 

Angajata magazinului din imediata apropiere a fostei stații GPL a declarat că activitatea a fost închisă încă de sâmbătă, în contextul „sindromului Crevedia”.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Încă o dovadă acoruptiri din r*mânia, daca nu era aceasta tragedie totul funcționa in continuare. Țară condusă de hoți ,bandiți, corupți și incompetenți.
3
0
ajung si la centrele de fier vechi!!!
3
0
Statia Peco este amplasata sub balcoanele locatarilor , tancurile de combustibil ingropate in vecinatatea blocurilor !!! Mazare a distrus parculetul din fata blocului doar ca sa le aloce terenul celor de la benzinarie
9
0
Verificarea statiilor de combustibil si depozitelor private cand se face?
11
1
Va zic eu cine trage ,ivan stoica Gheorghe de pe liliacului ,e un milițian corupt spagar care e mort de beat acum și a scos arma din Teaca Prin Mangalia are grija de toți Hoții,pe fisa a băgat-o in politie pe pile și pe amenințări ca toarnă alti șpăgari din secție dar asta e alta poveste pt alta data
8
0
Exercitii ? Ori vreun soldat s-a apucat sa o foloseasca. Nu se aud sirene, nu nimic pt moment. Deci probabil exercitii in curtea bazei militare. Sunetele erau clat de arma automata, asta-i cert ,s-au auzit si in piata din km5.
1
0
Aceleasi focuri de arma automata s-au auzit si din Poarta 6. Pare ca au venit dinspre zona bazei militare din 4/5. Fix dupa ceva informatii/stiri ma uitam si eu aici.
1
0
in zona km5 se aud focuri de arma !!! stie cineva despre ce e vorba ?
1
0
in zona km5 se aud focuri de arma !!! stie cineva despre ce e vorba ?
1
0
numele celor ce au avizat statiile, aveti putere?
5
0
Nație naiva, pai ce au inchis ei? Doar afaceri locale. Va bucurati de necazul unui compatriot care manca si el o pîine alba. Oare pana acum erau in regula? Nu erau, dar se incasa lunar. Este? Magnatii care vand in continuare gpl, sunt suta la suta in regula? O sa simtiti mai tarziu cand ei vor monopoliza piata si vor impune preturile. Atunci sa va vad ca va bucurati. Dar ca orice roman, o sa bagati capul in nisip cu speranta unui trai mai bun pe viitor. Bah capete seci, traiul bun vi-l faceti singuri, daca va duce capul! Naivilor!
5
11
Pai voi v-ati dus sa va faceti planul? Avertismente si plan de reorganizare puteati sa dati. Si ce vina au ca s-au construit blocuri in jurul lor?
4
12
Pe strada Nicolae Titulescu peste strada de blocuri este folosita doar pentru încărcarea buteliilor pentru cetățeni.Desfiintarea urgenta,avem statie GPL in oraș la MOL.
11
4
Benzinariile OMV pe cand le desfiinteaza? Multe dintre ele au blocuri in spate, alea nu sunt periculoase? in Austria tot asa sunt benzinariile? Intre blocuri? baiiii,,, se face dreptate cu romanii
28
2
Sa se respecte masurile si distantele de siguranta. Si contrabanda aia cu amestecuri de gaz ptr aragaz cu gpl care e si contrabanda si distruge segmentii trebuie sa inceteze. Bonuri fiscare de ce nu dau si evazioneaza?
23
2
le-au dat mazare si fagadau autorizatii najpa fara numar.
17
0
Statiile respective sunt amplasate de foarte multi ani in acele locuri. Abia acum au reusit angajatii vigilenti ai statului sa faca masuratori si sa constate nelegalitatea amplasarii ? Grav , foarte grav
32
3

REPLICA

LOTO

6/49
3746324943
5/49
292427392816
joker
3034728106