REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ben Affleck, fotografiat alături de copiii lui şi de noua sa iubită, Ana de Armas

Ben Affleck, fotografiat alături de copiii lui şi de noua sa iubită, Ana de Armas

Replica API 26 mai 2020 | 00:00 1236

Ben Affleck

Fosta soţie a lui Ben Affleck, Jennifer Garner, pare să-şi fi dat acordul faţă de relaţia actorului cu noua lui iubită, actriţa Ana de Armas, care a fost fotografiată în timp ce se plimba alături de starul hollywoodian şi de cei trei copii ai acestuia, relatează ediţia online a cotidianului spaniol ABC, citat de Agerpres.

Deşi perioada de izolare impusă de pandemia de COVID-19 a dus la un mare număr de despărţiri, relaţia dintre Ben Affleck şi Ana de Armas pare foarte trainică.

De când s-au întors dintr-o călătorie romantică în Cuba şi Costa Rica exact în perioada în care începea criza sanitară în Statele Unite, relaţia dintre actriţa hispano-cubaneză şi Ben Affleck, premiat cu Oscar pentru "Argo", s-a consolidat.

De peste două luni, tânăra actriţă s-a mutat în casa lui Ben Affleck din Los Angeles şi, în primele zile de relaxare a măsurilor de izolare a populaţiei la domiciliu, cei doi parteneri de viaţă au fost văzuţi plimbându-se pe stradă purtând măşti de protecţie şi însoţiţi de cei trei copiii ai starului american - Violet, Seraphina şi Samuel - şi de câinii actorului.

Şi fosta soţie a lui Affleck, actriţa Jennifer Garner, pare să-şi fi dat acordul faţă de noua lui relaţie şi să accepte influenţa bună pe care o are Ana de Armas asupra actorului, care pare să-l ajute pe acesta să evite consumul excesiv de alcool.

În urmă cu câteva săptămâni, Ben Affleck i-a oferit o surpriză Anei, la împlinirea vârstei de 32 de ani, oferindu-i un tort de ciocolată, o coroană de flori, baloane colorate şi chiar o piniata.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108