REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bianca Drăguşanu, naşă de botez în premieră. A îmbrăcat ţinute de 10.000 de euro

Bianca Drăguşanu, naşă de botez în premieră. A îmbrăcat ţinute de 10.000 de euro

Replica API 28 ianuarie 2019 | 00:00 2223

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi

Petrecere până în zorii zilei cu 250 de invitaţi pentru Bianca Drăguşanu şi iubitul ei, Alex Bodi. Cei doi au creştinat, sâmbătă, o fetiţă, blondina fiind pentru prima dată naşă de botez. Cum rolul a fost unul foarte important, vedeta s-a pregătit aşa cum trebuie pentru a marca momentul. A schimbat nu mai puţin de patru ţinute, din materiale preţioase, care au costat-o o avere.

Petrecere de botez ca o nuntă pentru fetiţa unor buni prieteni ai Biancăi Drăguşanu. Vedeta a fost naşa micuţei şi împreună cu iubitul ei Alex Bodi, cu care s-a împăcat recent, au intrat în biserică pentru a o creştina pe copilă, sâmbătă.

"Bucurie şi binecuvântare să fim părinţi spirituali pentru Eva Maria. Să ne trăieşti, să aduci numai bucurie în casa părinţilor tăi, să ne creşti sănătoasă şi inţeleaptă!", au fost urările naşilor la scurt timp după ce micuţa a fost băgată în cristelniţă.

Seara a continuat cu o mega petrecere în care au curs dedicaţiile, plătite cu mii de euro, iar ringul de dans a fost neîncăpător. Aşa cum era de aşteptat Bianca a fost în centrul atenţiei. Naşa a schimbat nu mai puţin de patru ţinute, pe care le-a etalat toată seara, primind complimente. La slujba din biserică a purtat un costum cu pantaloni de culoare roşie, iar la restaurant a îmbrăcat rochii din materiale fine.

"Rochiile Biancăi au fost făcute la atelierul ei, ca de altfel toate ţinutele doamnelor de la botez. Pentru acest eveniment, Bianca a cumpărat materiale preţioase, pe care croitoresele ei le-au cusut manual ca să facă modelul dorit de ea. Pentru una dintre rochii, Bianca a cerut un material, care a fost cumpărat cu 600 de euro pe metru. În total au fost 4 ţinute, fiecare costând în jur de 2.500 de euro", a povestit pentru Click! o pretenă a vedetei.

Mama fetiţei este o bună prietenă a fostei prezentatoare Kanal d. Atât ea, cât şi micuţa creştinată au purtat tot creaţii semnate de Bianca Drăguşanu.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si a pus si dopul la cur sa nu se cace pe ea ?!
1
0
La cate matarangi a luat curva asta pe nas pe gura in orice incheietura, a spurcat si biserica. Ca s-o saturi pe asta trebuie sa pui la bataie un pluton de soldati sau 10 ciobani care au stat de sase luni la munte fara fofoloanca.
3
0
Pantaloni in biserica si rochii la petrecere ! A la clona B.D. !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108