REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Bișnițarii de țigări, luați în vizor de Poliția Locală. Sute de pachete de țigări, ARUNCATE!

Bișnițarii de țigări, luați în vizor de Poliția Locală. Sute de pachete de țigări, ARUNCATE!

Replica API 7 mai 2019 | 00:52 478

În aprilie 2019, polițiștii locali au acționat în zona piețelor agroalimentare Tomis 3, Grivița, Brotăcei Eden, în proximitatea zonelor Gara CFR și Henri Coandă din municipiul Constanța, pe linia prevenirii și depistării comercializării de produse din tutun fără timbru legal.

În timpul verificărilor efectuate polițiștii locali au legitimat persoane despre care existau indicii temeinice că ar comercializa ilicit țigări netimbrate, susceptibile a fi produse de contrabandă și care necesită plasarea sub regim vamal. Au fost ridicate, în vederea confiscării, 487 pachete cu țigarete fără timbru accizabil, și au fost aplicate 84 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990-privind protejarea populației împotriva unor activități ilicite.

Totodată, au fost găsite abandonate pe domeniul public din zonele Piața Griviței, Tomis 3 și Autogară Sud un număr de 185 de pachete cu țigări fără timbru legal.

Pe această linie au fost constatate 8 infracțiuni prevăzute de art. 270 alin.3 din Legea 86/2006, fapt pentru care cazurile au fost predate organelor de poliție judiciară în vederea continuării cercetărilor, în conformitate cu prevederile Codului Vamal, au precizat reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand sunt prinsi inseamna ca filiera n-a fost unsa, a scartait si s-a auzit pana la sefii de la onorata Politie. Sau poate judecatorii au dat alarma ca raman fara contribuabili, le mor fameliile da foame, mo!
0
0
Montati camere de luat vederi in tot orasul ca sa ii prindeti ! Altfel nu faceti altceva decat sa adunati pachetele de tigari aruncate in boscheti !
1
0
Oare cate structuri din MAI trebuie sa faca ce fac localii ??? De bine, de rau, astia fac ceva. Locala spune cate pachete confisca. Imi este rusine, de haina ce o port, cand aud ca tiganilor, vanzatori de tigari, le-a dat de cap politia locala. Cred ca coordonarea este mult mai profesionista ca in alte structuri. Bravo !
3
1
Tigarile romanesti,indiferent ce brand au pe pachet ,sunt proaste. Vrajeala ca fumezi Pall Malll Marlboro sau alte alea constituie bani platiti pe brand,nu pe calitate. Asadar,tigarile de contrabanda se vand pentru ca orica bou poata face tigari proaste,dar la pret final mai mic decat hotia de stat. De ce nu se vand tigari originale? Simplu,alea la acelasi pret nu asigura banii cacalau cat falsurile legale pentru ca banii sa fie in buzunarele unor smecheri. Traiasca contrabanda! Oriunde exista monopol sau oligopol,apar mafiile. Ce dracu' e asa de greu de inteles?!
1
0
Doar cand vreau sa cumpar tigari la negru si nu gasesc atunci pot spune locali ca si-au facut treaba,deocamdata se gaseste evaziunea asta fiscala prin neplata accizelor asa cum va place sa spuneti prin orasul Constanta si nu doar in cateva locuri.
0
0
Doar fraierii sunt mereu nemultumiti
1
1
doar fraierii sunt prinsi
1
1
Multumim sprijinului dat in eradicarea fumatului. He he hi hi
3
0
Mangalia Mangalia
3
1
In cartirul CET mai bine zis la NETI la chiosc cand vineti vinde tigari minorilor de ani de zile casa de marcat nu are evaziunea este in floare trezirea P.Locala !!!!!
3
1
Cei care nu dau spaga,Homosexualilor Pasivi Locali sau fostilor paznici, sunt dati pe tobogan! Cu siguranta or sa decimeze si gasca te pensionari traficanti de patrunjel, leustean etc Poate or sa se ocupe vreodata si adevaratii politisti de paznicii locali!
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108