REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Blaga: Dacă cineva din PDL va demonstra că este soluţia, eu îi voi face campanie în partid

Blaga: Dacă cineva din PDL va demonstra că este soluţia, eu îi voi face campanie în partid

Replica API 19 decembrie 2012 | 00:00 246

Vasile Blaga a declarat marţi seara că dacă până la Convenţia Naţională un membru din partid va demonstra că este soluţia pentru PDL, chiar el îi va face campanie internă, susţinând totodată că nu va face acest lucru şi pentru cei care au venit în partid direct ca miniştrii sau ca europarlamentari.

,,Indiscutabil, ARD şi PDL au suferit o înfrângere la aceste alegeri, că a fost cu 16, 17%, că era cu 22% tot o înfrângere era (...). Nu îmi pare rău că am preluat partidul, ştiam că preiau partidul practic cu doi preşedinţi de CJ, Transilvania şi Banat şi niciunul în afara arcului carpatic. i acum dacă aş fi fost solicitat de colegi aş fi făcut acelaşi lucru", a fost răspunsul lui la întrebarea de ce nu a demisionat din PDL.

De asemenea, democrat-liberalul a precizat că dacă până la Convenţia Naţională cineva din PDL va demonstra că este soluţia pentru partid, chiar el îi va face campanie internă şi îl va susţine. ,,Dacă până la Convenţia Naţională din mai, unul din membrii partidului va demonstra partidului şi mie că este soluţia pentru partid eu îi voi face campanie internă pentru alegerile din partid. Dar nu la unii care au venit în partid direct ca miniştrii sau europarlamentari şi nu ştiu ce înseamnă munca adevărată în partid, nu ştiu ce înseamnă opoziţie, nu au fost o oră în viaţa lor în opoziţie (...)", a afirmat preşedintele PDL la B1 Tv.

Fiind întrebat care sunt câteva dintre măsurile pe care le va lua PDL în perioada următoare, Blaga a spus că va repune pe picioare Comisiile partidului care să analizeze activitatea fiecărui ministru în parte până la Convenţie, când se va institui guvernul din umbră.

,,Sunt două tipuri de măsuri pe care trebuie să le luăm. Sunt unele măsuri care ne privesc pe noi, membrii, militanţii partidului şi eu cred şi pe simpatizanţii partidului şi sunt măsuri care privesc tot electoratul. Cel mai important lucru care trebuie să îl facem îninate de orice este o opoziţie dură, constructivă, iar în plan intern reinstituţionalizarea partidului. Noi avem în structura partidului Comisiile partidului caare au cam suferit în aceşti patru ani de zile. Ele trebuiesc pur şi simplu repuse pe picioare pentru că sunt centrul nostru de analiză. Aceste comisii trebuie fiecare să vină, noi avem opt, corp la corp analizată activitatea fiecărui ministru până la Convenţie. După Convenţie vom nominaliza guvernul din umbră", a fost răspunsul lui.

De asemenea, preşedintele PDL a spus că este nevoie de o analiză foarte serioasă a tuturor organizaţiilor teritoriale. ,,În al doilea rând o analiză foarte serioasă a tuturor sctructurilor noastre teritoriale pentru că nu s-au mai făcut de mult. Cu tot riscul nu mai pot fi de acord ca în partid să mai rămână şi să mai şi critice oameni care au făcut campanie făţişă împotriva noastră, primari care s-au pus pe bannere cu cei din USL, sau membrii ai partidului care au făcut campanie pentru alţii din afara partidului (...)", a punctat democrat-liberalul.

Vasile Blaga a mai spus că o altă măsură pe care va trebui să o ia PDL va fi ,,construirea imediată până la Convenţie a ofertei noastre către electorat".

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108