REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Blaga despre candidatura lui Dan Diaconescu: O continuare a telenovelei de la Oltchim, un carnival

Blaga despre candidatura lui Dan Diaconescu: O continuare a telenovelei de la Oltchim, un carnival

Replica API 31 octombrie 2012 | 00:00 230

Vasile Blaga a declarat marţi seara referitor la candidatura lui Dan Diaconescu în acelaşi colegiu cu Victor Ponta că este o continuare a ,,telenovelei de la Oltchim" în care primul ministru este ,,regizorul", iar Diaconescu ,,actorul principal", catalogând acest fapt drept un ,,carnaval".

Fiind întrebat ce părere are de candidatura lui Dan Diaconescu în acelaşi colegiu cu Victor Ponta, Vasile Blaga a spus că ,,este o continuare a telenovelei de la Oltchim pusă în scenă de cei doi, cu Ponta regizor şi cu Diaconescu actor principal". Răspunzând la o altă întrebare, şi anume dacă prin această candidatură a lui Disconescu există o înţelegere cu PDL, democrat-liberalul a spus că este o ,,absurditate".

,,Este o absurditate. Este o înţelegere între Ponta şi Diaconescu pentru a atrage atenţia românilor de la ceea ce se întâmplă în ţară, că ţara este într-o situaţie disperată. Ce a adus guvernarea Ponta? Preţuri mărite peste tot (...). Şi atunci le mai trebuie încă un carnaval. Îl avem laTârgu Jiu", a susţinut el fiind prezent într-o emisiune la TVR.

,,Spre deosebire de domnul Ponta care dialoghează cu mare plăcere cu domnul Diaconescu, eu nu o să mă prezint niciodată la televiziunea domnului Diaconescu. Nu avem nicio înţelegere cu domnia sa, aşa cum a avut-o în toată această perioadă Ponta cu Diaconescu", a întărit preşedintele PDL.

Întrebat cum comentează plecările din PDL la PP-DD, Blaga a spus că aceşti oameni sunt cei care nu şi-au găsit loc pe listele cu candidaţi ale ARD. ,,Oameni care nu şi-au găsit locul pe listele PDL, fie pentru că au avut probleme de integritate, probleme de justiţie. Fie că pe de altă parte nu şi-au găsit loc în organizaţii că au dispărut patru ani din colegiile respective", a fost răspunsul lui.

Fiind întrebat de ce cei care au demisionat din PDL au ales să plece la PP-DD, şi nu la alt partid, Blaga a precizat că ,,aceşti oameni" şi-au găsit locul cum îşi găsesc foarte mulţi uselişti pe listele lui Dan Diaconescu. ,,Nu avem nicio colaborare nici în campanie, nici după ( cu PP-DD n.r.). Aceşti oameni şi-au găsit locul cum îşi găsesc foarte mulţi uselişti pe listele lui Dan Diaconescu (...). Puteţi să arătaţi pleiada de uselişti care sunt pe listele lui Dan Diaconescu, a PP-DD", a conchis Vasile Blaga.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108