REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Blaga: La Ambasada SUA s-a discutat despre relaţiile bilaterale, situaţia din regiune, anticorupţie

Blaga: La Ambasada SUA s-a discutat despre relaţiile bilaterale, situaţia din regiune, anticorupţie

Replica API 30 aprilie 2014 | 00:00 241

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, pentru Mediafax, că la întâlnirea de la Ambasada SUA s-a discutat despre relaţiile Statelor Unite cu România, despre colaborarea foarte bună în cadrul NATO, dar şi despre lupta împotriva corupţiei din regiune şi din România.

Blaga a precizat că, la întâlnirea cu asistentul adjunct al secretarului de stat pentru Europa şi Eurasia Hoyt Yee, PDL a pus şi problema ridicării vizelor pentru cetăţenii români.

"Am discutat despre relaţiile Statelor Unite cu România, despre colaborarea foarte bună în cadrul NATO, despre Parteneriatul strategic, despre situaţia din regiune - Ucraina şi Republica Moldova. S-a discutat şi despre lupta împotriva corupţiei din regiune şi din România, şi PDL a ridicat şi problema ridicării vizelor pentru cetăţenii români", a declarat pentru Mediafax liderul PDL. "A fost o discuţie extrem de utilă, informală", a mai spus Vasile Blaga. Blaga a precizat că au fost prezenţi trei preşedinţi de partide, respectiv el, Crin Antonescu şi Mihai Răzvan Ungureanu.

"Am fost trei preşedinţi de partide, pentru că acordăm o importanţă deosebită relaţiilor cu Statele Unite şi am fost aşa cum am primit şi invitaţia, la nivel de preşedinte", a spus liderul PDL. Vasile Blaga a menţionat că celelalte partide au fost reprezentate la nivel de vicepreşedinte.

articol complet: LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108