REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Blaga spune că nu l-a susţinut pe Frunzăverde în PDL şi că acesta "s-a vândut pentru foarte puţin"

Blaga spune că nu l-a susţinut pe Frunzăverde în PDL şi că acesta "s-a vândut pentru foarte puţin"

Replica API 19 martie 2013 | 00:00 179

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, luni, la Ploieşti, că nu l-a susţinut pe Sorin Frunzăverde pentru una dintre cele mai înalte funcţii de conducere din PDL, că acesta a plecat din partid ca să-şi păstreze funcţia de şef de Consiliu Judeţean şi că "s-a vândut pentru foarte puţin". Vasile Blaga a afirmat luni, la Ploieşti, răspunzând unui delegat prahovean care l-a întrebat cum va face să evite situaţii ca cele legate de plecarea unor lideri ai partidului precum Sorin Frunzăverde la alte formaţiuni politice, că "trădările sunt individuale, nu sunt colective".

Astfel, referindu-se la Sorin Frunzăverde, Blaga a spus că acesta a plecat din partid pentru funcţie şi că s-a vândut "pentru foarte puţin".

"Nu eu am negociat cu el (cu Sorin Frunzăverde - n.r.) intrarea în BPN pe post de prim-vicepreşedinte. A fost prim-vicepreşedintele domnului Boc, nu al meu. Dar asta nu-mi dă mie dreptul să spun că, dacă a plecat Sorin şi indirect a căzut Guvernul Ungureanu, e de vină Boc. Sorin Frunzăverde a plecat pentru că pierdea, cum au pierdut şi alţii, preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş Severin. Despre ce discutăm? Îl bătea liberalul la fundul gol. Şi ca să-şi păstreze funcţia a plecat. Simplu. Unii se vând pentru foarte puţin, din păcate", a afirmat Vasile Blaga.

Acesta l-a criticat şi pe Mihai Srănişoară, spunând că a obţinut de la partid toate funcţiile pe care şi le-a dorit.

"Ce i-a lipsit lui Stănişoară? Nu a fost consilier prezidenţial, deci ministru. Ar trebui să-l acuz eu pe preşedinte pentru asta? N-a fost ministrul Apărării, n-a fost preşedintele tuturor comisiilor pe care şi le-a dorit? N-a plecat din poziţia de lider al deputaţilor noştri?" a spus Blaga.

În acest context, preşedintele PDL a afirmat că conducerea acestui partid va trebui să fie "foarte atentă" cui oferă funcţii.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108