REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Blaga: Suntem în competiţie cu toate partidele, nu avem prieteni în campania electorală

Blaga: Suntem în competiţie cu toate partidele, nu avem prieteni în campania electorală

Replica API 1 aprilie 2019 | 01:46 503

Vasile Blaga

Liberalul Vasile Blaga, aflat pe lista PNL la europarlamentare, a declarat, sâmbătă, că formaţiunea politică din care face parte este în competiţie cu toate partidele care participă la aceste alegeri.

"Suntem în competiţie electorală cu toţi cei care au depus liste electorale, cu toate partidele; nu avem prieteni în campania electorală. Avem şi o carte de vizită, nu ca ALDE, care nici nu ştiau în ce familie europeană vor merge sau ca alţii care vor să ne scoată din Europa, cum e PSD", a afirmat Vasile Blaga, la lansarea candidaţilor PNL în alegerile europarlamentare.

El a subliniat că prin aceste alegeri se pun bazele câştigării prezidenţialelor, după care vor urma localele. "Va trebui să scoatem la parlamentarele de anul viitor acel scor care să permită cu adevărat PNL să guverneze. Adică să ne zdrobim adversarii, indiferent care sunt ei", a precizat Blaga.

Acesta a arătat că adversarul PNL dintotdeauna este PSD, partid care, deşi este slăbit şi "cum nu a fost niciodată în ultimii ani", încă nu este învins.

"Atunci eşti militant al PNL, nu să aştepţi doar de la Bucureşti, să vezi când se bate Ludovic Orban cu conducerea PSD, pentru că PSD are nume în fiecare sat din această regiune de vest. Nu trebuie să fim în frăţietate cu ei şi atunci vom câştiga. La muncă! Şi mai ales, va trebui să funcţioneze la turaţie maximă toate organizaţiile şi la nivel judeţean şi local şi de aceea, mare rugăminte la cei patru şefi ai organizaţiilor: mai lăsaţi de la voi dragii mei preşedinţi de organizaţii din vest şi aduceţi în bătălie toţi primarii, consilierii locali şi militanţii noştri, că e nevoie de fiecare, şi atunci vom câştiga", a mai spus Vasile Blaga.

Rareş Bogdan, care deschide lista PNL în europarlamentare, a afirmat în discursul său că pe 26 mai va fi prima victorie a liberalilor împotriva PSD, urmată de câştigarea unui nou mandat la Cotroceni de către preşedintele Klaus Iohannis.

"Să nu vă fie frică de PSD, de ameninţările şi de presiunile lor. Să nu vă temeţi de exuberanţa unor tineri, pentru că în acest partid (PNL - n.r.) sunt tinerii de dreapta ai României. (...) Să înţeleg că în ţara aceasta nu e nevoie de experienţă, că ţara aceasta poate trăi fără bătrânii ei, fără oameni ajunşi la maturitate? Vă asigur că nu. Exuberanţa şi energia tinerilor se împleteşte cu experienţa lui Ludovic Orban, Vasile Blaga şi a celorlalţi", a afirmat Rareş Bogdan.

PNL şi-a lansat, sâmbătă, la Timişoara, candidaţii la alegerile europarlamentare, în prezenţa a aproape cinci mii de liberali din regiunea de vest a ţării.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hotilor ati taiat pensile si salarile.
1
1
Pe jegu asta imputit nu l a zapacit nimeni pana acum...a stat cuminte sa se linisteasca apele si acum a prins iar tupeu si a scos capu la suprafata ca vrea el la europarlamentare.
0
2
Esti cretin! Nici acum nu s-au recuperat banii pierduti, o spune unul care are de recuperat bani si inca asteapta. Mai stai dracului in banca ta, te bagi ca musca in curul calului! Tu le stii pe toate, dar, de fapt esti un parerolog si un pupincurist gretos! Sictir, in p---d ma-ti!
0
2
Cum drak sa mai votezi PSD cand astia ingrasa toti HOTII si penalii pe bune cu PENSII SPECIALE cat patru milioane de pensii de amarastean! La fraieri le creste pensia doar la televizor si le sar ochii din cap cand vad cat au crescut preturile. Niste borfasi sustinuti de presa si televiziuni ale celor mai mari infractori si condamnati penali securistul turnator voiculescu latrina 3 sau penalul Ghita cu guita tv. Telegraful si el sustine la greu PSD. TAIATI ORBILOR PENSIILE SPECIALE CA DISTRUGETI TARA SI PE NOI TOTI! ASTA-I JAF, HOTIE PE FATA. ASTA-I GENOCID SI VETI FI JUDECATI CA CEAUSESCU IN C
2
1
Pe ce se mai bazeaza mastodontii astia,de vor sa mai fie alesi? Oarer pe nestiinta alegatorilor?!
1
2
Fituica care favorizeaza infractorii
1
1
La cati metri patrati are fata lui,isi poate lipi afise electorale cu moaca lui si a inca unuia din gasca si sa umble hai hui pe strazi.
0
2
futu-ti mortii ma-tii , daca nu venea USL-ul si azi aveati salariile taiate . Cu cat esti platit distrusule sa mananci cacat , fute-o pe nevasta-ta , de aceea a intrat in depresie !
3
2
mai ciumatilor incetati, ptr numele lui dzeu, cu acele taieri de pansii si salarii de pe timpul lui boc- despre care mintiti cu o nerusinare greu de imaginat- afost teporara iar la preluarewa guvernarii de catre PSD prin Ponta banii au existat in cont ptr completrea lor , intr-o singura transa, insa- caracteristc minciunilor PSD-iste banii au fost redati inn trei transe cu mentiunea efortului PSD- chiar nu va este rusine- continuatu sa spuneti si cum toate cresterile voastre, dau in minus in buzunarele oamenilor- prin cresterile pe toate palierele. Vorbesc din postura pensionarului si pe timpu
4
3
SA NU AVETI NICI VOTANTI.
3
3
asta nu isi vede dreacu de treaba lui? a inceput iar sa muste. deci nu au gresit cand iau spus buldogu
3
4
la-sa ca Blaga e hotu cel cinstit ,,el nu fura ,,el ia ,,mai ai tupeu jigodie ordinara.
10
3
AU TAIAT PENSIILE SI SALARIILE, IN TIMP CE AI LOR LUAU DESPAGUBIRI DE LA ANRP.
11
4
Avem tineri cinstiti de drepta,liberali autentici, dar si batrane curve spovedite , cu mare experienta venite din pd- spuse buldogu.
9
3
Hai sa iei voturi din acest oras de prosti care nu stiu cat esti de bogat din bani publici si cum i-o sugeai turnatorului base...
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212