REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
13.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

BLOCAJ deranjant la intersecţia bulevardului Tomis cu Soveja, din cauza SEMAFOARELOR

BLOCAJ deranjant la intersecţia bulevardului Tomis cu Soveja, din cauza SEMAFOARELOR

Replica API 19 noiembrie 2020 | 21:19 3402

Haos total în intersecția semaforizată din Tomis 3! În urma unei defecțiuni tehnice, semafoarele pică frecvent și funcționează pe galben intermitent, ceea ce le dă bătăi mari de cap șoferilor constănțeni.

De câteva zile, în Tomis 3, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Soveja, este un haos total. Încă de la finele săptămânii trecute semafoarele au cedat și funcționează, în cea mai mare parte a timpului, pe galben intermitent. Și, cum șoferii constănțeni „știu” legislația, în intersecție se creează un ambuteiaj de proporții, în orele aglomerate din zi. Vă reamintim că neacordarea de prioritate în intersecţiile din Constanţa reprezintă una din cauzele producerii accidentelor rutiere.

Ce spune Primăria Constanța

Reprezentanții Primăriei municipiului Constanța au declarat pentru Replica de Constanța faptul că sistemul de semaforizare din Tomis 3 are o problemă tehnică în subteran. „Semafoarele din Tomis 3 au o problemă tehnică în subteran pe care colegii noștri încearcă să o remedieze cât mai curând posibil”, au declarat reprezentanții Primăriei Constanța.

Intersecția dirijată de oamenii legii

Până la remedierea problemelor, oamenii legii se ocupă de dirijarea traficului în această intersecție.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine se ocupa de semaforizare? Confort urban? Acolo sunt numai incompetenti angajati pe baza de pile si rude. Cine verifica?
0
0
Nu, nu a fost asa dintotdeauna. Ai galben intermitent doar atunci cand au pietonii verde, mi se pare si cel mai logic asa.
2
0
E deranjant pentru cei care vin din Tulcea din Tariverde din Cugilacu ca acolo au putine intersectii si la oras se incurca baietii
4
1
Daca vi cu opelul nu ai nici o problema
4
1
Mihalcea, asa a fost dintotdeauna. Ptr avertizarea soferului ca urmeaza o trecere pietoni.
2
0
Faza e ca e galben intermitent sia trecerile de pietoni de la Dacia si respectiv Tomis 3. Asta in conditiile in care pietonii au rosu. De ce e asa?
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108